Dodaj do ulubionych

MediaExpert

IP: 80.54.16.* 27.03.07, 19:11
Niedawno nieomal nie kupilem tam pralki, bosch, plytka /30cm glebokosci/, juz
prawie mialem placic, ale cos mnie tknelo, skoczylem do domu, patrze na ceneo,
a tam, ze taka pralke mozna kupic nawet o 600 zl taniej. W jednym z innych
sklepow /zeby nie bylo, ze kryptoreklama nie powiem, gdzie/ sprzedawca
zaproponowal, ze sprowadzi mi za z 2 dni, tansza o 450 zl, niz w mediaexpert,
i tak sie tez stalo. Uwazajcie na mediaexpert, bo moga Was niezle oskubac
cwaniaczki.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: MediaExpert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 19:43
      no normalne, wystarczy popatrzec na ceny aparatów cyfrowych ( kupilem gdzie
      indziej taki sam za 150 zl mniej)
      • Gość: dsa Re: MediaExpert IP: *.kbd.pl 27.03.07, 22:19
        to wszystko przez to ze narobili tych sklepow po wsiach(nie chodzi mi tu o tbg)
        i zdzieraja jak z psow
    • Gość: peyo Re: MediaExpert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 09:43
      zarówno ceny jak i obsługa do d...ostatnio chciałam kupic gre na PS2-pytam czy
      jest taka i słysze żeby popatrzeć w gablocie...gablotka owszem jest ale
      zamknieta na klucz a cudotwórcą nie jestem i nie mam skanera żeby w stosie gier
      zobaczyc co jest.Nikt z obsługi sie nie pofatygował...za duzo ich tam jest i za
      dobrze mają bo nic nie robia a kase biorą
    • nom73 Re: MediaExpert 30.03.07, 12:02
      To normalne, zeby później mieli z czego "zjechać". :-)
      Idziesz z kartką wydrukowaną z www i pokazujesz za ile możesz kupić (z
      przesyłką) i można się dogadać. Poza tym na miejscu można oglądną.
    • Gość: handlowiec Re: MediaExpert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:31
      A co ty myślałeś chłopaczku? Takie jest handel i takie jest życie :-)
      • xulu Re: MediaExpert 30.03.07, 20:20
        Gość portalu: handlowiec napisał(a):

> A co ty myślałeś chłopaczku? Takie jest handel i takie jest życie :-)

to znaczy? jaki jest handel???
      • Gość: kkk Re: MediaExpert IP: 213.199.214.* 30.03.07, 22:01
        >A co ty myślałeś chłopaczku? Takie jest handel i takie jest życie :-)<
        Gdyby panowie z Media Expert tak postąpili np. w Warszawie już mieliby kłopoty.
    • us-w Re: MediaExpert 07.03.14, 21:15
      To jeszcze nic. Ja kupiłam pralkę w media expert w Zielonej Górze, al. Zjednoczenia. Najpierw sprzedawca wciskał mi samsunga, bo widocznie ma z tego profity. W końcu kupiłam tę, którą chciałam - elektroluxa. Ku mojemu zdumieniu do domu przywieziono mi pralkę powystawową - bez uprzedzenia. Po telefonie pracownik obiecał rekompensatę w postaci bonu na zakupy w wysokości 100 zł. Kiedy chciałam dopełnić formalności w sklepie, kierownik wycofał się z obietnicy proponując 40 zł. Nie skorzystałam, bo oszukano mnie podwójnie. Będę dalej dochodziła swoich roszczeń. Chcę jednak przestrzec przed nieuczciwym sklepem.
      • Gość: józek Re: MediaExpert IP: *.smsiarkowiec.pl 07.03.14, 21:33
        i co?! pewnie na wystawie używali tej pralki i prali swoje nachy? bo co? zakurzyła się? ja bym zwolnił takiego handlowca, bo niby z jakiej paki te 40 zł?
        • Gość: Macana Re: MediaExpert IP: *.snaphost.nl 07.03.14, 21:42
          józek napisał(a): i co?! pewnie na wystawie używali tej pralki i prali swoje nachy? bo co? zakurz yła się? ja bym zwolnił takiego handlowca, bo niby z jakiej paki te 40 zł?
          "józek' jak by twoją babę macał każdy przez miesiąc to co zmyłbyś wszystkie łapy z baby ?
          ale niektóre łapy na pewno nie zmył byś !!! ha ha ha ! ale się uśmiałem !

• Gość: znajoma Re: MediaExpert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 21:50
            Bez przesady, kupiłam tam pralkę, lodówkę ( z wystawy) aparat fotograficzny, suszarkę do włosów. Dobry sklep, duży wybór, miła obsługa.
            • Gość: Nieznajoma Re: MediaExpert IP: *.proxnetwork.com 07.03.14, 22:05
              Gość portalu: znajoma napisał(a): Bez przesady, kupiłam tam pralkę, lodówkę ( z wystawy) aparat fotograficzny, suszarkę do włosów. Dobry sklep, duży wybór, miła obsługa.
              skąd CARITAS ma tyle kasy dla ciebie na zakupy w sklepie ohydnych i zachłannych Polaków ?
      • Gość: Hanka Re: MediaExpert IP: 78.8.222.* 07.03.14, 23:04
        Dla mnie osobiście to daleko zachodzące nadużycie związane z szantażem z Twojej strony. Wyłudzenia dodatkowych profitów od sprzedawcy.Bo mi się należy a teraz czas na donosy ... nie było tam ksiażki skarg i zażaleń? Przykra pycha i chciwość. Ja kupiłam tam wiele produktów z ekspozycji i bynajmniej wiem że jest 100% pewności sprawdzenia towaru przez sprzedawcę. Zamówiłam oryginalnie towar i wyglądał jakby go czołg przejechał. Profity??? idż do ZUSu i zapytaj się tam szanowana Pani czy tam nie mają profitów z Twojego miesięcznego wynagrodzenia
      • Gość: Marika S. Re: MediaExpert IP: *.pawluk.org 08.03.14, 00:44
        Pracownik to jednak nie kierownik a zgadzając się z tym co już ktoś tu pisał to większy błąd popełnił pracownik w ogóle coś takiego proponując!100 zł za zakupy z ekspozycji?śmiech na sali!nawet te 40 zł to jakaś zenada.
        to z pani strony jak szantaż.paranoja.współczuję pracownikom takich sklepów takich klientów jak Pani.ujma dla słowa klient.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka