Dodaj do ulubionych

ochrona w rossmannie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:34
Niech ich .... a dokładnie ten Pawełek, drze mordę na cały sklep nawet
lakieru do paznokci nie można odkręcić, ani błyszczka(choć testerów nie ma)
Co myślicie o tym sklepie i ochronie?
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik Re: ochrona w rossmannie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.07, 16:32
      Zatrudnili debila z układów to mu się wydaje że mu wszystko wolno.Pawełek nie
      sypiaj z kierownictwem Rossmana.
      • Gość: laska Re: ochrona w rossmannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:22
        lubie ten sklep ale ochrona jest rzeczywiscie do bani...malo dyskretna, cal
        czas czuje sie szpiegowana w tym sklepie!!! dlatego czesciej chodze do natury
        czy drogerii na rogu.przynajmniej ozna spokojnie sobie poogladac i nie czuc
        dyskomfortu ze jest sie podejrzanym...
        • Gość: minia85 Re: ochrona w rossmannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:24
          hehehe to jest fakt!!!
          maja ochrona jak Albert.Tam pani ochroniarz w albercie biega za kazdym klientem
          i zglada do koszyka hehehe.Jak sie tak boją to niech przerobia slep na taki z
          ladą, a nie robia z ludzi idiotow.
        • Gość: kris Re: ochrona w rossmannie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.07, 18:14
          Myślę,że jest to szerszy problem. Zauważcie, we wszystkich hiper i
          supermarketach ochroniarzami są nietypowe buraki ze słuchawkami w uszach.
          Dlaczego nietypowe? Bo wszyscy mają żle skrojone garnitury albo nie da się
          uszyć posującego wdzianka na tego typu coś. Myślę że specjalnie ich dobierają.
          Zakładają na nich garnitur - niepasuje, to będziesz ochroniarzem
          • Gość: Kaczyński Re: ochrona w rossmannie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.07, 18:46
            Fajnie że tępaki nic nie robią jeszcze zarabiają więcej niż ludzie po studiach,
            komuna wróciła. Niech nam żyje Józef Stalin hhhhuuurrraaa.Pierdulcie się
            wykształciuchy, podaj cegłe magistrze.A kaczory się pie.. i olewają was
            ciepłym moczem.
            • Gość: Olek Re: ochrona w rossmannie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 07:56
              słuchaj to co napisałeś świadczy o tym, iż jesteś na etapie ewolucji szczurzej,
              nie kompromituj się i niepisz jeżeli nie znasz znaczeni słó których używasz...
              • Gość: Kaczyński Re: ochrona w rossmannie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.03.07, 14:43
                Olek dzięki że mi uświadomiłeś że jestem na etapie ewolucji szczurzej jak wiesz
                są to bardzo inteligentne zwierzęta które potrafą przetrwać najbardziej
                ekstremalne warunki, bardzo dużo ludzi bierze z nich przykład i popatrz jak się
                ustawili.
    • Gość: andy Re: ochrona w rossmannie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 07:14
      zarabiam 550,00 czy to dużo za chodzenie po sklepie?
      • Gość: ambitny Re: ochrona w rossmannie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.03.07, 14:37
        Za 550 zł i taka ambicja w rossmanie może się tam marnujesz, załóż własną
        działalność i wykorzystj tą energie do własnych celów a sukces murowany.
      • absit Re: ochrona w rossmannie 29.03.07, 18:00
        Gość portalu: andy napisał(a):

> zarabiam 550,00 czy to dużo za chodzenie po sklepie?

calkiem sporo.. w Mielcu ludzie zaiwaniają fizycznie za 750 zl:)
        PS. bynajmniej nie w garniturkach szytych na miare:)
    • Gość: ent Re: ochrona w rossmannie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 15:35
      Nie wiem czego się czepiacie. Jak ktoś uczciwy, to mu ochroniarz nie przeszkadza.
      Widziałem akurat wczoraj jak przyłapali szczeniaka na próbie kradzieży drogiego
      tuszu do rzęs. Nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń do zachowania ochrony.
    • Gość: reno Re: ochrona w rossmannie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 16:54
      praca taka jak inna tylko mało płatna nie słuchaj bzdur daj sznasę sobie
      pracuj i zarabiaj na chleb dla dzieci
      • Gość: tdk Re: ochrona w rossmannie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:02
        taka jest kultóra w naszej Polsce. W normalnym zachodnim kraju przez trzy lata
        nie widziałem ochoniarza w marketach a byłem częstym gościem. Tu w Polsce tacy
        faceci mnie irytują.
        • Gość: aska Re: ochrona w rossmannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:20
          a ja tam lubie chodzic i nikt mi nie przeszkadza.Ochrona musi byc bo faktycznie
          szkoda towaru.Nie sluchaj glupot i ciesz sie ze masz w pgole prace.Ja po
          studiach mecze sie juz rok i nie moge nc znalezc..chocby a te 55o zl..
          • xulu Re: ochrona w rossmannie 30.03.07, 21:38
            po to jest za to placa, krzyczy? jakby nic niemowil to byscie napisali "po co
            ta ochrona tylko stoi i nic niemowi?"
            wiec taka praca......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka