Dodaj do ulubionych

Eurobus do Włoch

12.04.07, 13:20
Ktoś jechał do Włoch Eurobusem? jakie wrazenia ?mam zamiar z nimi jechac
pierwszy raz,
Obserwuj wątek
    • Gość: turysta Re: Eurobus do Włoch IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.04.07, 16:03
      Chyba masz jakieś docelowe miejsce nie szczere pole.
      • Gość: ANNAS1961 Re: Eurobus do Włoch IP: 217.96.23.* 12.04.07, 17:51
        NO TAK JADĘ DO BELLUNO JUŻ KILKA RAZY TAM BYŁAM , DO TEJ PORY JEZDZIŁAM
        EUROLINES ALE NIE DOWOŻĄ Z TARNOBRZEGA
        • Gość: annas1961 Re: Eurobus do Włoch IP: 217.96.23.* 12.04.07, 17:53
          ACHA, WYSIADAM W MESTRE MOZE KTOS BEDZIE JECHAŁ 20.04 EUROBUSEM
          • Gość: gościówka Re: Eurobus do Włoch IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.04.07, 21:35
            Ostatnio stało się tradycją, że wszystkie "miotły" które jadą do Włoch kolejny
            raz, fundują sobie samolot - szybciej i taniej.
            • Gość: Iksiński Re: Eurobus do Włoch IP: 213.199.214.* 12.04.07, 23:02
              Po co was tam nosi? Przecież to kraj gangsterów, mafii, bandytów, zboczeńców.
              Chcecie może zaliczyć obozy pracy albo skończyć w agencjach towarzyskich?
              Rozmawiałem z takim który zaliczył ten kraj i skończył, niechcąco, w takim
              obozie. Jego noga już tam nie stanie nawt gdyby mu zapłacili za przyjazd.
              • Gość: Jo Re: Eurobus do Włoch IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.04.07, 15:22
                Są na świecie osoby, które w każdym kraju znajdą agencje towarzyskie, obozy
                pracy i gangsterów.
                Od 15-tu lat udaję się do Włoch wyłacznie w celach zarobkowych i nie spotkałam
                się ani z mafią, ani z gangsterami, ani z prostytucją.
                Oczywiście z jednego tylko powodu - ponieważ tego typu organizacji nie
                szukałam !!!
                Jadę za granicę kraju tylko w jednym celu, zarobić pieniądze i powrócić do
                rodziny.
                • Gość: Iksiński Re: Eurobus do Włoch IP: 213.199.214.* 13.04.07, 20:16
                  >d 15-tu lat udaję się do Włoch wyłacznie w celach zarobkowych i nie spotkałam
                  się ani z mafią, ani z gangsterami, ani z prostytucją.
                  Oczywiście z jednego tylko powodu - ponieważ tego typu organizacji nie
                  szukałam !!!<
                  Myślisz że te setki Polaków które tam trafiły do obozów pracy szukały ich same?.
                  Jeśli tak to byli to samobójcy. Musiałabyś to przejść o czym usłyszałem z ust
                  człowieka który ledwo uszedł z życiem. Jesteś wyjątkową szczęściarą że ominęły
                  cię gwałty itp.
                  • Gość: Jo Re: Eurobus do Włoch IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.04.07, 21:18
                    Nie traktuj mojej wypowiedzi jako zbyt wyniosłą i zarozumiałą, ale i ja zdaję
                    sobie sprawę, że miałam i mam w życiu ogromne szczęście.
                • Gość: annas1961 Re: Eurobus do Włoch IP: 217.96.23.* 13.04.07, 21:23
                  no ja po prostu zmieniam koleżanke , opiekuję się starsza osobą,byłam tam sześć
                  razy,dzieki bogu miejsce jest spokojne ludzie pzryjaznie nastawieni , a
                  bandytów to i w Polsce mozna spotkać, oczywiscie chyba kazdy boi się ale
                  takie są realia że trzeba jezdzic po świecie za chlebem
                  • Gość: annas1961 Re: Eurobus do Włoch IP: 217.96.23.* 13.04.07, 21:27
                    Apropo , obozy pracy były też w Hiszpani i Anglii, mimo to pracuje tam tysiące
                    osób bo nie wszyscy obcokrajowcy to mafia
                  • Gość: Iksiński Re: Eurobus do Włoch IP: 213.199.214.* 13.04.07, 22:35
                    >opiekuję się starsza osobą,byłam tam sześć
                    razy...<
                    Starsza osoba niedługo zapewne zamknie oczy. Będziesz musiała znów poszukać
                    pracy a to oznacza że nie musisz tak dobrze trafić.
                    Widzę "annas 1961". Jeżeli to data Twoich urodzin to już jesteś dojrzałą
                    kobietą. ONI polują na dziewczyny i młodych naiwnych chłopaków (murzynów do roboty)
                    • Gość: annas1961 Re: Eurobus do Włoch IP: 217.96.23.* 13.04.07, 22:40
                      masz rację,jestem dojzała kobietą i to niejest moja stała praca ,jeżdze tylko
                      raz w roku na dwa trzy miesiace aby dorobić do rodzinnego budżetu tylko na
                      zastepstwo
                    • annas1961 Re: Eurobus do Włoch 13.04.07, 23:14
                      napewno trzeba zawsze uwazac,bo nawet jak sie nie trafi na obozy to mozna
                      trafic na rodzine wyzyskiwaczy którzy niebardzo chca płacić.Taką prace
                      przewaznie załatwiaja Polki swoim rodaczkom za pieniadze,bo np. Ukrainki sobie
                      pomagaja trzymaja sie razem, a Polki kopią dołki pod innymi, no oczywiscie nie
                      wzsystkie,zawzse sie mówi o tych najgorzsych wyjatkach.Ci którym sie pracuje
                      wzglednie dobrze nie rozgłaszają tego.Tam gdzie ja jezdze jest ze 40 Polek i
                      cała masa Ukrainek, Mołdawianek itd.mają lepsze i gorsze prace ale w sumie sa
                      zadowolone siedza tam po 13 lat niektóre
                      • Gość: Iksiński Re: Eurobus do Włoch IP: 213.199.214.* 14.04.07, 20:45
                        Czyli - potwierdzasz moje uwagi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka