Dodaj do ulubionych

nurkowanie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:02
sytuacja zmusiła mnie do powrotu w rodzinne strony do tbg. czy znacie może jakąś bazę nurkowa albo instruktora?? ostatnio ktoś mi mówił że gośc w żabce sie tym zajmuje. czy ktos organizuje wyjazdy nurkowe?? możecie podac jakis kontakt?? W necie znalazłem tylko strone OCTOPUS. dzwoniłem do nich bardzo konkretni ale moze jest coś tańszego??
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:06
      W Tygodniku Nadwiślańskim piszą o nurku instruktorze z Tarnobrzega. Z tego co
      znajomi mówili to jest w porządku, zna się na rzeczy i organizuje kursy i
      wyjazdy, teraz do Egiptu. Chyba nawet był tam kontakt.
      • Gość: nur Re: nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:38
        jeżeli o niego chodzi to... przemilczę. kiedys juz miłem kontakt z tym panem i ten pan to nie jest (tak powiem delikatnie) słowny i solidny. tam gdzie pracuję szkolił dwie osoby o do dzis nie dostali dokumentów ani zwrócił im kasy. mam od nich namiary na ten octopus i jakis drugi. zobaczymy gdzie bedzie lepjej. mówili mi że jeden prowadzi jakiś strażak a drugi jakiś gośc z kolbuszowej.
    • Gość: Konger Re: nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:34
      Wejdż na strone www.nautica.pl-to chyba najbardziej profesjonalna szkoła .A co
      do Octopusa to szerokim łukiem go omijaj ....
      • Gość: nur Re: nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:12
        a to dlaczego?? wiesz coś co nie wiedzą inni??
      • presio5 Re: nurkowanie 16.04.07, 22:17
        Gość portalu: Konger napisał(a):

> Wejdż na strone www.nautica.pl-to chyba najbardziej profesjonalna szkoła .A co
        > do Octopusa to szerokim łukiem go omijaj ....

zbysiu?? co jest?? czego go nielubisz?? przecież u niego sie szkoliłeś??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka