Gość: anana IP: 80.54.16.* 06.05.07, 22:47 Szukam dobrego okulistę dla mojego rocznego dziecka.Może ktoś mi podpowie do kogo się udać i gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: okulista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:02 Ja bym poleciła klinikę okulistyczną w Lublinie. Sama tam leczyłam się dość długo. Jest tam poradnia dla dzieci. Najpierw trzeba iśc do lekarza i ustalic termin wizyty. No chyba, że uzna że to coś poważnego to przyjmie od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anana Re: okulista IP: 80.54.16.* 06.05.07, 23:15 Dzięki za odpowiedźWstępnie chodzi mi raczej o Tarnobrzeg ewentualnie Sandomierz,Stalową. Odpowiedz Link Zgłoś
motyczka.b Re: okulista 06.05.07, 23:23 z tego co wiem najlepsza w Tbg jest dr Kluk przyjmuje w przychodni na ul. Mickiewicza i prywatnie na Placu Czerwonym albo w bloku na Serbinowie niedaleko "Muszelki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: okulista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:46 W Sandomierzu nie ma dobrego okulisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: okulista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 01:55 polecam doktor Slezak, przez wiele lat (od wieku przedszkolnego) leczyłam się w poradni zeza w Stalowej i dopiero ta pani doktor postawiła trafna- inna niz Stalowa- diagnoze, skierowała mnie do dr Bilskiej w Krakowie gdzie okazało się że leczenie u mnie zeza było nieporozumieniem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: okulista IP: 80.48.35.* 08.05.07, 15:34 Polecam Klinike Okulistyczną w Lublinie ul.Chmielna 1 Lecze tam syna od 10 lat jestem zadowolony.Polecam doktora Jacka Ciechana Odpowiedz Link Zgłoś