Dodaj do ulubionych

szukam samochodu do ŚLUBU

IP: *.piotrkow.pilickanet.pl 12.06.07, 09:26
szukam samochodu do ślubu, coś z prezencją odpowiednią :) nie limuzyne
żadną.. za niewygórowaną cene. proszę o oferty ze zdjęciem na maila gazetowego

p.s. ślub we wrześniu
Obserwuj wątek
    • Gość: wujek_dobra_rada Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.06.07, 18:28
      Dziewczyno opamiętaj się!!! Nie bierz ślubu!!! Szkoda życia!!! Będziesz
      uziemiona do grobowej deski!!!
      • Gość: ilka_ka Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.piotrkow.net.pl 12.06.07, 19:11
        eeeee tam :-)
        • Gość: wujek_dobra_rada Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.06.07, 17:23
          Każdy tak mówi przed ślubem ale jak już mu różowe okularki z oczek spadną to
          śpiewa inaczej. Prawda jest że, w tym przypadku zawsze się kupuje kota w worku.
          • piotrkowianka82 Re: szukam samochodu do ŚLUBU 13.06.07, 20:43
            rozumie, że masz na koncie jakieś mało wesołe doświadczenia.. ale jeśli ślub
            jest etapem a nie celem czy skutkiem czegoś.. to nie powinno się nic zmienić :)

więc wracając do tematu :) szukam SAMOCHODU!
            (decyzje już podjęłam ;)
            • Gość: ja Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:36
              mam syrenkę bosto. może być??
    • Gość: Elka Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: 80.48.126.* 16.06.07, 09:47
      Pan Popowicz ze Stalowej Woli ma piękny odrestaurowany zabytkowy samochód, który
      wozi do ślubu, ale nie mam pojęcia za ile. Szukaj do niego namiaru gdzieś na
      necie :). Powodzenia.
    • ilka_ka ciągle szukam 20.06.07, 20:55
      ciągle szukam :)
      • Gość: zara Re: ciągle szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:28
        co to ma byc za auto? starne ? nowe? limuzyna? moze masz przebłyski swiadomosci
        o co ci chodzi?
    • Gość: ilka_ka Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.piotrkow.pilickanet.pl 22.06.07, 13:18
      może być nowe, duże i ładne - nie limuzyna.

na stare, zabytkowe pewnie mnie nie stać.. stawki mają koszmarne.. samochód mi
      potrzebny na jakieś 4-5 godzin (od przybrania do zawiezienia na sale po mszy)
      • Gość: snupi Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 14:07
        a nie masz w rodzinie jakiegos fajnego auta?przeciez to jest najmniej wazne czym
        bedziesz jechała.w tbg nie ma szans na fajne auto a bmw do ślubu to mega obciach.
        • Gość: bbb Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:17
          z tym bmw to masz racje teraz ludzie sie smieja z tych co wymyslaja jakies
          samochody do slubu po prostu fajans
    • Gość: gość Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.piotrkow.net.pl 25.06.07, 18:04
      mam w rodzinie:
      - toyote - kombi..
      - opla - astre.. (no chociaż dopiero co progi wymieniane..)
      - wv - golfa II..
      :)
      bez komentarza..
      • Gość: ja Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:44
        mam rower,
        hulajnogę,
        deskorolkę,
        wrotki,
        łyżwy,
        i rowerek czterokołowy.
        pasi?? jak tak wybieraj..
        a pani młoda może zawsze pieszkom .... ;))
    • Gość: sailor Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:43
      Bardzo fajne wozy ma pułkownik Lubera z Aresztu Śledczego w Nisku. Panna młoda
      nie ucieknie...
      • Gość: panna młoda Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: 80.51.159.* 26.06.07, 16:09
        Mozna wynajac samochód biały passat w Avangardzie(salon fryzjerski) na
        piłsudskiego za 350zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka