Gość: ilka_ka IP: *.piotrkow.pilickanet.pl 12.06.07, 09:26 szukam samochodu do ślubu, coś z prezencją odpowiednią :) nie limuzyne żadną.. za niewygórowaną cene. proszę o oferty ze zdjęciem na maila gazetowego p.s. ślub we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wujek_dobra_rada Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.06.07, 18:28 Dziewczyno opamiętaj się!!! Nie bierz ślubu!!! Szkoda życia!!! Będziesz uziemiona do grobowej deski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka_ka Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.piotrkow.net.pl 12.06.07, 19:11 eeeee tam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek_dobra_rada Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.06.07, 17:23 Każdy tak mówi przed ślubem ale jak już mu różowe okularki z oczek spadną to śpiewa inaczej. Prawda jest że, w tym przypadku zawsze się kupuje kota w worku. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkowianka82 Re: szukam samochodu do ŚLUBU 13.06.07, 20:43 rozumie, że masz na koncie jakieś mało wesołe doświadczenia.. ale jeśli ślub jest etapem a nie celem czy skutkiem czegoś.. to nie powinno się nic zmienić :) więc wracając do tematu :) szukam SAMOCHODU! (decyzje już podjęłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:36 mam syrenkę bosto. może być?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: 80.48.126.* 16.06.07, 09:47 Pan Popowicz ze Stalowej Woli ma piękny odrestaurowany zabytkowy samochód, który wozi do ślubu, ale nie mam pojęcia za ile. Szukaj do niego namiaru gdzieś na necie :). Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: ciągle szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:28 co to ma byc za auto? starne ? nowe? limuzyna? moze masz przebłyski swiadomosci o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka_ka Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.piotrkow.pilickanet.pl 22.06.07, 13:18 może być nowe, duże i ładne - nie limuzyna. na stare, zabytkowe pewnie mnie nie stać.. stawki mają koszmarne.. samochód mi potrzebny na jakieś 4-5 godzin (od przybrania do zawiezienia na sale po mszy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snupi Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 14:07 a nie masz w rodzinie jakiegos fajnego auta?przeciez to jest najmniej wazne czym bedziesz jechała.w tbg nie ma szans na fajne auto a bmw do ślubu to mega obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:17 z tym bmw to masz racje teraz ludzie sie smieja z tych co wymyslaja jakies samochody do slubu po prostu fajans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.piotrkow.net.pl 25.06.07, 18:04 mam w rodzinie: - toyote - kombi.. - opla - astre.. (no chociaż dopiero co progi wymieniane..) - wv - golfa II.. :) bez komentarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:44 mam rower, hulajnogę, deskorolkę, wrotki, łyżwy, i rowerek czterokołowy. pasi?? jak tak wybieraj.. a pani młoda może zawsze pieszkom .... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sailor Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:43 Bardzo fajne wozy ma pułkownik Lubera z Aresztu Śledczego w Nisku. Panna młoda nie ucieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: szukam samochodu do ŚLUBU IP: 80.51.159.* 26.06.07, 16:09 Mozna wynajac samochód biały passat w Avangardzie(salon fryzjerski) na piłsudskiego za 350zł Odpowiedz Link Zgłoś