Dodaj do ulubionych

Place zabaw w Tbg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:52
między blokami 12 i 14 był plac zabaw Spółdzielnia go zlikwidowała ale dzieci
dalej grają w piłke bo nie maja gdzie, postawiono też tablicę z
napisem "zakaz wprowadzania psów - plac zabaw" a właściciele psów nic sobie z
tego nie robia, ale za to straży miejskiej najbardziej pasuje kontrolowanie
kierowców.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Place zabaw w Tbg IP: *.zchsiarkopol.pl 18.07.07, 14:04
      między jakomi blokami jaka ulica ?
      • Gość: mieszkaniec Re: Place zabaw w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:09
        ul Dekutowskiego
    • Gość: mieszkanka Re: Place zabaw w Tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.07.07, 22:36
      widzę ze jesteś bardzo anty na dzieci , psy i straż a cóż ci oni zrobili złego i
      w czym masz problem ??? nie rozumiem ;)
      • Gość: mieszkankaaa Re: Place zabaw w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 07:08
        > widzę ze jesteś bardzo anty na dzieci , psy i straż a cóż ci oni zrobili złego
        > i
        > w czym masz problem ??? nie rozumiem ;)

JESTEM ANTY PSOM!
        Można sobie z nimi chodzić gdzie indziej, niekoniecznie na place zabaw dla dzieci...
        srają i sikają gdzie popadnie, a potem dzieci tam się bawią, często biora kamyki
        czy piasek do buzi,...bleeee
        jakby mi ktoś wlazł na plac zabaw z psem od razu bym pogoniła !!!!!
        • Gość: marek Re: Place zabaw w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:46
          co do właścicieli psów to masz rację.Bo to właścicieli trzeba gonić, a nie
          psy.Zupełny brak kultury,wszędzie psie kupy,zwłaszcza widać to w zimie.Ale
          wydaje mi się,że tutaj pole do popisu jest dla straży miejskiej.Istnieje chyba
          przepis nakazujący sprzątanie po swoich pupilach, a za nieprzestrzeganie grożą
          jakieś sankcje?Tylko kto się takimi "głupotami" przejmuje!Wystarczy przeczytać
          post twojej poprzedniczki.Ona nie widzi problemu, bo sama pewnie nie
          przestrzega prawa w tym względzie!
          • Gość: m2 Re: Place zabaw w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:24
            Mało tego chodzi z psem a ten załatwia się pod oknami a właścicielka patrzy i
            jest zadowolona
            • Gość: **** Re: Place zabaw w Tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.07.07, 21:39
              Hitlerowcy też zaczynali od psów a skończyli na szubienicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka