Gość: alika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:21 najfajniejszy sklep w tbg???znacie jakiś? moze macie jakiś najgorszy?piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: sklep IP: *.telnet.krakow.pl 03.08.07, 00:36 Niestety, Kaufland. Bo najlepiej zaopatrzony. I No i Co z ciuchami, bo czasami mozna cos fajnego znalezc. Najslabszy...Grosik na Kwiatkowskiego. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 23:45 ubrania w Kauflandzie???porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomber Re: sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 08:49 Kaufland Hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: sklep IP: 80.48.126.* 19.08.07, 10:48 dla mnie i moich znajomych na pewno KAUFLAND , ale najbardziej przyjazne w tym sklepie jest stoisko mięsne z Sokołowa .Wielkie słowa uznania dla pań tam pracujących, które choc bardzo zmęczone , ale dla nas klientów są zawsze miłe uśmiechnięte i nie zwykle sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-nka Re: sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 11:33 njalepszy?? stokrotka w dawnym komforcie. bardzo dobrze zaopatrzony i obsługa tez jest w miarę ale najgorszy jest sklep zabka na zwierzynieckej. ceny kosmos a wlascicel?? nie bardzo wie do czego sklep słóży... omjać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: sklep IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.08.07, 22:07 mnie najbardziej denerwują dziewczyny, które pracują w sklepie z ciuchami koło delikatesów na Mickiewicza.Jak wchodzisz do sklepu, to najpierw obcinają cię z góry na dół i w zależności od tego jak jesteś ubrana - wtedy albo cię chcą obsłużyć albo nie :( Jak ktoś ma kasę, to skaczą przy nim, jak nie ma, to nawet od lady nie odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś