Gość: szczera Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 12:36 Nie widzę nic złego w tym że jakiś zespół weselny się reklamuje. W końcu o to chodzi by każdy kto ma zamiar wynająć kapelę miał w czym wybierać. Nawet ty to robisz , tylko niezbyt udolnie. Wyczuwam u ciebie moc zazdrości o zespoły które są często wynajmowane i w dodatku inni je chwalą. Zamiast tracić energię na opluwanie kapel, poświęć czas na naukę gry by dorównać innym. Przecież i tak z żadnego polecenia nikt nie zatrudni muzyków na swoje wesele. Dzisiaj, ktoś kto chce zatrudnić zespól na swoim weselu wcześniej poprosi o nagranie utworów w jego wykonaniu lub posłucha ich na żywo. I zaręczam cię, że wybierze ten zespól który jemu się spodoba a nie ten co ktoś o nim dobrze napisze. No chyba nie wierzysz że są jeszcze idioci którzy z twojego polecenia wynajmą jakichś nieudaczników ? Także apeluję do państwa młodych ! Jeśli macie zamiar wynająć zespół na swoje wesele, wcześniej posłuchajcie jak on gra i śpiewa. Bo opinie forumowiczów są nie adekwatne do faktów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
torso Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 11.03.12, 21:59 Zapraszam do zapoznania się z ofertą naszego Zespołu Muzycznego Torso na stronie zespołu oraz na bloga zespołu Torso Znajdziesz tam wiele informacji przydatnych w organizacji wesela, obowiązków rodziców weselnych, świadków i inne. Oglądnij tutaj film z udziałem zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
torso Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 11.03.12, 22:21 Zapraszam do zapoznania się z ofertą naszego Zespołu Muzycznego Torso na stronie zespołu oraz na bloga zespołu Torso Znajdziesz tam wiele informacji przydatnych w organizacji wesela, obowiązków rodziców weselnych, świadków i inne. Zespół muzyczny na wesele Jasło - Od dziś 2011 r Odpowiedz Link Zgłoś
majdan79 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 29.03.12, 17:57 DJ nie moze byc? mialem wesele w lipcu i niezle zabawiam gosci i gral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: variax Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.xdsl.centertel.pl 09.04.12, 00:42 po prostu www.variax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 31.130.98.* 09.05.12, 15:27 cze, a co sądzicie o formacji forte?? słyszałam, że całkiem fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 03:54 Zespół KORMORANY z Tarnobrzega jest bardzo dobry i niedrogi . 608 390 954 to telefon komórkowy do szefa zespołu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 05.12.12, 12:14 Totalna kaszana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.12, 20:39 Goraco polecam zespol Nexus. Zabawiaja gosci, prowadza swietne oczepiny, cudownie graja a do tego wszedzie dojada i to jeszcze w dosc atrakcyjnej cenie :) Goraco polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.12, 20:40 Zapomnialabym to ich strona: www.nexus.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka029 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 31.05.12, 16:45 Ja polecam zespół z Mielca tel; 502024156 :) nazwy nie wymieniam,gdyż widzę ze na tym forum jest autoreklama. Grali u mnie i kuzynki na weselu już w nowym skladzie. Trochę się bałam..ale jak zagrali nam piosenkę na pierwszy taniec zaniemówiłam.Goście byli bardzo zadowoleni..a prowadzenie wesela wyszło świetnie;) pozdrawiam i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
powerbeat Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 23.01.13, 01:26 Witam Zapraszam do zapoznania się z ofertą zespołu ALTERNATYWA. www.alternatywaband.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.12, 05:29 Na wesele szczerze polecam zespół KORMORANY . Świetnie grają , śpiewają i zabawiają gości . Weź od nich płytę CD i posłuchaj jak grają . To najlepszy dowód że piszę prawdę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.smsiarkowiec.pl 12.06.12, 15:06 Ja tam pojechałem na próbę żeby zamówić zespół i to może być probierzem jakości.Słuchałem kilku zespołów. Wybrałem EDEN , ten o którym już tu była wcześniej mowa.Członkowie tego zespołu są z Gorzyc i Tarnobrzega tak że grają na naszym terenie. Po ich usłyszeniu na próbie jestem zadowolony . A jak będzie na weselu? Zobaczymy i opowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zespol Vivace Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 23:23 Witam. Polecam zespół Vivace. www.zespolvivace.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.ip.netia.com.pl 15.06.12, 10:53 mam pytanie odnośnie zespołu Maxim z Tarnobrzega czy ktoś ich miał na weselu?? Odpowiedz Link Zgłoś
agnie.szka11 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 19.06.12, 18:40 Pozwolę sobie skopiować moją wcześniejszą wypowiedź na temat zespołu Kormorany z Tarnobrzega, ponieważ strasznie się reklamuje, wypowiedź kopiuję ale uświadomić młodym o co chodzi z tymi Kormoranami: Muszę się zgodzić z beatką ale niestety prawda jest brutalna o zespole kormorany z tarnobrzegu. Może zacznijmy od początku pracuje w jednym z lokali w okolicach mielca także bardzo dobrze znam wszystkie zespoły które tam grają. Miałam zamówiony na swoje wesele zespół kormoran w starym składzie (nie mylić z nowym) ale niestety ten skład się rozpadł co bardzo szybko się dowiedziałam i okazało się ze podzielili się na dwa zespoły: pierwszy Kormoran z Mielca z wokalistką a drugi Kormorany z Tarnobrzegu bez wokalistki. Byłam bardzo wystraszona bo nie wiedziałam co robić postanowiłam posłuchać oba zespoły na żywo jednak ta decyzja nie pokazała mi który zespół mam wybrać więc postanowiłam iść na kompromis wziąść całkiem inny zespół. Do czego zmierzam, chcę przedstawić oba zespoły bo oba grały w lokalu gdzie pracuję. Pierwszy grał zespół Kormorany z Tarnobrzega powiem tak bez rewelacji, strasznie podstarzały zespół wiekowo i z wyglądu prezentują się mizernie nie grali nic specjalnego muzyka się nie zmieniła, te same utwory co w starym składzie przeciętnie perkussta tańczy z bębnem ale ileż to można tego oglądać. Drugi zespół Kormoran z Mielca z wokalistką całkiem inny zespół od poprzedniego, odmieniony, dużo młodszy w dużej mierze zasługa organisty i saksofonisty muzyka zbliżona do oryginału (co w starym składzie trochę odbiegali od tego) zespół elegancko ubrany ładnie się prezentuje inny repertuar nowocześniejszy duży plus wokalistka z nich tryska energia dużą rolę odgrywa temperamentny saksofonista jest dość znany w okolicach, ten zespół bardzo częstoo u nas gra a tamten zagrał raz i coś nie gra, jak rozmawiam z znajomymi to wszyscy chwalą jaką to ogromną przemianę przeszli wszyscy z nich zadowoleni tylko ja do dziś pluję sobie w mordę jaka to głupia byłam że straciłam taki zespół no cóż człowiek uczy się na błędach. Zespołowi Kormorany radzę nie reklamować się na forum tylko wziąść się do roboty jak chce się dalej grać trzeba u was dużo rzeczy poprawić. Pozdrawiam.Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 20.06.12, 07:28 www.planujemywesele.pl/15118-kalejdoskop Polecam ten zespół, pozdrawiam, miłego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.88.* 20.06.12, 14:58 a ja byłam na weselu w amigo, wtedy co polacy grali z czechami, w garażu był telewizor gdzie mecz oglądało tylko kilka osób, reszta cały czas na sali, to był zespół bis z sandomierza, z tego co widziałam to 4 panów i wokalistka, fajni uśmiechnięci, repertuar też pod nogę, same znane kawałki polskie a nie jakies wynalazki bezpłciowe. po oczepinach takie podziękowanie dla rodziców zrobili że sporo ludzi płakało ze wzruszenia, piękne to było....no a o 5 rano jeszcze pełna sala gości a między nimi ja :) bawiłam się świetnie do białego rana ( dosłownie, już słońce świeciło) jednym słowem polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 13:51 Właśni obudziłam się po zabawie weselnej.Grał zespół Kormorany z Tarnobrzega.Super zabawa, naprawdę polecam ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 21:15 Chcesz powiedzieć Kasiu, że hm.... pierwsze co się robi budząc po weselu to wchodzi się na forum i zachwala zespół, o którym ostatnio w internecie jest zadziwiająco wiele pochlebnych opinii ? Wybacz , ale jakoś mnie nie przekonałaś.... Byłam na wielu weselach , ale nigdy mi to nie przyszło do głowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 04.12.12, 09:51 to bardzo ciekawe ,że po obudzeniu się nad ranem po weselu wpisujesz opinie na temat zespołu,który odpierdzilił jakieś tam wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.agh.edu.pl 29.06.12, 14:20 czy zna ktoś zespół verset? na jakim poziomie grają i czy potrafią "poprowadzić" zabawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika8333 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.07.12, 13:29 Jeśli chodzi o zespół VERSET z Tarnobrzega to powiem jedno - rewelacja!!! Bawiłam na weselu w czerwcu tego roku i grał ten zespół. Piosenki super, bawią wszystkich -gości młodych i starszych , prowadzą wiele zabaw. Polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 21:37 Na moim weselu grał zespół - Kormorany. (nie mylić z kormoran, czyli liczbą pojedynczą) Grali , śpiewali i prowadzili wesele jak przystało na prawdziwych profesjonalistów.Wszyscy, starzy i młodzi wspaniale się bawili do końca. Nie fałszowali jak często zdarza się innym kapelom i nie bez znaczenia jest to że żaden z nich nie pił alkoholu na weselu.Mówili że w pracy obowiązuje trzeźwość jak w innych zawodach. Już to świadczy że traktują poważnie ludzi którzy ich wynajmują i płacą za wykonywaną pracę. Zanim zamówiłem zespół Kormorany i wpłaciłem zaliczkę byłem u jednego członka zespołu, który dał mi CD z utworami które mieli wykonywać na moim weselu. Posłuchaliśmy z narzeczoną, naszymi rodzicami i przyjaciółmi. Wszyscy byliśmy zachwyceni.Dlatego wiedząc jak i co grają pojechałem z Ewelinką podpisać umowę z tym zespołem. Także szczerze polecam Zespół - Kormorany . Piotrek W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gondzior Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 12:49 Witam, mam ogromną prośbę do Państwa młodych u których grał zespół Kormorany z Tarnobrzega, ponieważ zastanawiam sie ciągle nad wyborem zespołu na wesele proszę o prawdzie opinie na temat tego zespołu. Podaje mój adres email aby unikąć posądzenia na tym forum o jakąś reklamę lub coś podobnego. Poprostu zależy mi na prawdziwej ocenie. Szczególnie moją prośbę kieruję do Pana Piotra W. gondzior1987@interia.eu Będę wdzięczna za każdy kontakt! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonio Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.88.* 23.08.12, 18:51 możesz mieć problem, bo zazwyczaj młodzi po weselu już na to forum nie zaglądają, no chyba żeby komuś opinię spaprać po spapranym weselu :) pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 04.12.12, 09:53 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 22:21 SevenBand goraco polecam ten zespol. Dzieki nim cala rodzina bawila sie znakomicie i do tej pory wspominaja piosenki w ich wykonaniu;) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 23:35 Mam płytę Zespołu Kormorany z numerem kom. 608 390 954 . Ten zespół u mnie też grał na weselu i było super, naprawdę świetnie grali i bawili gości . Zadzwoń i poproś o ich płytę. Posłuchasz i zdecydujesz czy piszę prawdę. Edyta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość23 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.183.209.229.dsl.dynamic.t-mobile.pl 29.08.12, 14:50 polecam zespół PROJECTBAND grali na jarmarku w Klimontowie i wielu innych duzych plenerach. Skład jest potężny. pełni profesjonaliści na instrumentach. www.projectband.pl lub można ich znaleźc na fb projectband Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 04.12.12, 09:55 słyszałam tą chałturę - katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.09.12, 18:29 Witam ostatnio wybawiliśmy się przy zespole Alice są chyba ze Stalowej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.12, 20:56 Faktycznie zespół Kormorany dobrze bawi,gra i śpiewa na weselu.Ponoć są z Tarnobrzega, ja bawiłam się na weselu w Mielcu i właśnie grała ta kapela.Było ekstra.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 12:49 My też byliśmy na weselu w stalowej woli gdzie grał zespół weselny Alice. Jeżeli ktoś nie słyszał tego zespołu to dlatego że grają bardzo dużo wesel w warszawie krakowie. rozmawiałem z nimi na przerwie. zespół gra na żywo całe wesele. mają rewelacyjnych perkusiste, wokalistów basiste klawiszowca i gitarzyste. to co robią podczas wesela to jest niewiarygodne. nie słyszałem dawno takiego zespołu. zabawy integracyjne są dla wszystkich. całe wesele tańczy i się bawi. repertuar tak szeroki że każdy jest zadowolnony. no i przede wszystkim grają bez przerwy (sety okoł 1h) a nie to co u nas zespoły które po 6 ściu kawałkach idą na jednego. gwóźdź programu to biesiada za stołami perkusista tańczy z bębnem między stołami rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 12:50 tu jest ich strona www.zespolalice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 22.10.12, 10:50 bez przerwy???? to jacyś supermeni. Jeszcze powiedz ,że nie jedzą i nie piją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.xdsl.centertel.pl 06.11.12, 22:10 no nie piją . tak mieliśmy zapisane w umowie.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.teoc.pl 24.05.14, 13:17 A ja mam np przykre doswiadczenia z zespołem ze Stalowej Woli "Górale NIzinni". Znalazlam ich na stronie planujemywesele.pl i skontaktowala sie telefonicznie. PO kilkunastu telefonach odpuscilam sobie i napisalam meila, niestety jedna odp dostalam ale drugiej juz nie. Moj narzeczony zaczal sam dzownic do nich i sie z nimi kontaktowac bo ja juz nie mialam siły. Udalo sie dobic do tego czlowieka, powiedzial ze wystzko ok itd i ze musi spr czy termin jest wolny. Na odpwoiedz czekalismy ok poltorej tygodnia bo znowu nikt nie odbieral! Pozniej otrzymalismy umowe i repertuar na meila. Chcielismy ja podpisac i w ziazku z tym skontaktowac sie z przedstawicielem zespolu, niestety nie dało sie. Gdy juz dodzownil sie narzeczony okazalo sie ze oni wyslali juz komuś umowe ale nie wiedza komu bo sobie ani adresu ani nr telefonu nie zapisali!!! Zenada. Stracilismy prawie 2 miesiacce na zalatwianie zepsolu który ma klientow w głębokim powazaniu. Przestrzegam inne pary przed takim zachowaniem, najlepiej sie spotkac i podpisac umowe ale kontakt z tym czlowiekiem jest tak ciezki ze glowa mala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia i Jacek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.dynamic.mm.pl 12.09.14, 13:49 Nie wiem skąd taka zła opinia o tym zespole. My mieliśmy wielki problem zeby znaleźć zespół. Jak juz zarezerwowaliśmy sale zaczeliśmy szukać zespołu i to był koszmar! Wszystko zajęte. W końcu trafiliśmy na zespół Górale Nizinni i jak tylko usłyszałam ich utwory to odrazu chcielismy zeby grali na naszym weselu. Faktycznie na poczatku ciezko bylo się nam skontaktować z zespolem telefonicznie ale na maila odpowiedzieli. Kontaktowaliśmy się mailowo i wszystko było ok. Umowę przesłali pocztą my podpisaliśmy i odesłaliśmy. Ustalenia przed weselem też były przesyłane mailowo. I tak 6 września 2014 zespół Górale Nizinni wyśmienicie bawił naszych gości na weselu. Na prawdę serdecznie polecamy! Zespół jest świetny, pięknie grają i śpiewają, skrzypce nadają wyjątkowego charakteru a lider doskonale wie jak poprowadzić zabawę weselną. Jeszcze raz dziękujemy za super zabawę :) P.S. Czasami warto zapytać skąd problemy z kontaktem i ustalić dogodną formę kontaktu dla obu stron, bo ktoś może mieć na prawdę dużo obowiązków i lepiej odpisać mu na maila nawet o 3 w nocy a nie ma czasu odebrać telefonu ani oddzwonić. Nam się udało dogadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.krosoft.pl 14.09.12, 17:44 Zespół Muzyczny Remedium z Krosna. strona www.remedium.hitowy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tataras Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.12, 07:56 Szczerze polecam www.erato.com.pl/start.html ja się nie zawiodłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fed Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 12.10.12, 12:28 Chłopie mp3 masz taką jaj chcesz muze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALTERNATYWA Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mielec132.ptc.pl 13.10.12, 01:15 Witam Zapraszam do zapoznania się z ofetą zespołu ALTERNATYWA. www.alternatywaband.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 15:40 Bardzo, ale to bardzo polecam zespół TerazMy z okolic Limanowej. Świetna ekipa! Oto ich strona internetowa: www.terazmy.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.onecik.pl 29.10.12, 19:39 Polecam www.systemband.pl przystepna cena i robia robotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 00:34 Na moim weselu grał zespół Kormorany i wszyscy byli zadowoleni . Grali repertuar dla każdej grupy wiekowej, świetnie prowadzili całą imprezę,gdy poprosiłam by zagrali przy stołach dla gości to nie robili żadnych problemów, grali i śpiewali zachęcając gości do śpiewu. Naprawdę na weselu atmosfera była rewelacyjna co poświadczy każdy uczestnik. A jeszcze jedna ważna sprawa, żaden z muzykantów nie pił alkoholu, tłumacząc że w pracy nie piją. Naprawdę szczerze polecam ten zespół bo 100 % że każdy dobrze będzie się bawił. Aha, zanim spisaliśmy umowę z nimi dostaliśmy ich płytę do przesłuchania w domu. Niestety, nie znam numerów komórek bo dałam ich wizytówkę komuś, a nie pamiętam komu. Wiem że mieszkają w Tarnobrzegu bo byliśmy u jednego muzykanta w domu po płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 22:36 Polecam zespół, który grał na moim weselu, a mianowicie Zespół Komfort z Ostrowca Św., my go wzięliśmy też z polecenia, tu masz namiary www.zespolkomfort.pl goście do tej pory wydzwaniają jaki zespół u nas grał, zabawy jakie sobie z nimi ustalisz to wszystko się dostosowują, gitarzysta z tego zespołu niesamowicie nagina na gitarze, po prostu szczęka opada, dziewczyna śmiga na saksofonie, jest moc, i na pewno będziesz wiedzial, że byłeś na weselu, a nie u cioci na imieninach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasetka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.res.pl 02.12.12, 17:10 Każdy woli co innego i ile zaspołów tyle opinii :))) Dodam więc swoją, jako że byłam na weselu, na którym grał zespół Baseband i powiem Wam, że obawiłam się za wszystkie czasy :) Repertuar mega szeroki (!), nie jakieś tam disco w polu bez przerwy czy polki, tylko WSZYSTKIEGO PO TROCHU - trochę disco, trochę angielskich utworów, co ważne - aktualne hity radiowe, piękne polki i porywający dance. Do tej pory jestem pod wrażeniem :) Uwielbiam muzykę graną na żywo, to nie to samo, co podkłady i pół-playback'i :/ Osobiście cieszę się, że u nas na Podkarpaciu jest tyle dobrych zespołów :) Po tegorocznym sezonie jestem zakochana w Baseband, ciekawe, kto zauroczy mnie w przyszłym roku :D (a wesel już 4 się szykuje, normalnie zacieram rączki)! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anton Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.88.* 03.12.12, 18:58 a ja dodam że jestem święcie przekonany że na tym forum zespoły zachwalają same siebie :) sam gram w zespole ale nie powiem w jakim żeby nie robić sobie autoreklamy. a wszystkich nowożeńców odsyłam do domów weselnych, zapytajcie obsługi kto jak grał, jakie robił przerwy a na pewno Wam kogoś polecą. pozdrawiam bardzo serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.13, 21:31 A ja baseband nie polecam.Grali na moim weselu.Kawałki w internecie mają świetne, na próbie na którą zaprosili mnie i mojego obecnie już męża również zrobili na nas ogromne wrażenie...świetna gra nie była jednak w stanie zrekompensować długich przerw w trakcie których panowie z zespołu raczyli się bimbrem z wiejskiego stołu(dostali jedna flaszkę do pierwszego posiłku, poprosili o więcej ale się nie zgodziliśmy więc sami rozwiązali problem), a wokalistka wraz z perkusistą spacerowała po lesie który otaczał lokal (!!!), tak więc goście spożywali posiłki w ciszy ponieważ nie zespól mimo próśb ciągle zapominał włączyć chociaż muzykę z płyty w trakcie "przerw"...Policzyli sobie za "występ", dojazd oraz za dodatkową godzinę grania ponad to co było w umowie (4:00 zespół się pakuje bez względu na to czy goście jeszcze się bawią, jeśli Ci zależy aby zostali trzeba dopłacić!!!). Uzasadnili to tym,że granie na żywo to duży wysiłek i mogliśmy wziąć zespół grający z playback'u to by przerw nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.2.11.vie.surfer.at 03.12.12, 19:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: zespol na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.12, 12:14 Całe to chrzanienie, jaka to niby muzyka "na zywo" jest niepowtarzalna, klimatyczna itp. bzdury. To krypto i auto reklama róznych pożal sie Boże samouków, co chałturza po roznych weselach, festynach i itp. Ja długo młodzi ludzie pod presją beda na wesela brać czesto przypadkowych połgłówkow grających tonącą cyganeczke, hity diso-polo dla spoconych grubasów i inna wieśniacka pseudotwórczość. Pomijam aspekt ekonomiczny, ale profesjonalny dj z taneczną muzyka ponadczasowa, przy której swietnie sie bawia wszystkie pokolenia, to zdecydowanie najlepsza muzyka do zabawy. I te rozne głupkowate zabawy z balonami, wałkami, uciekającymi krzesłami, rozpoznwaniem panny młdej/pana młodego po kolanach łydkach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zespol zespół z dj IP: *.058.c69.petrotel.pl 04.12.12, 12:49 ZESPÓŁ Z DJ NA WASZE WESELE JESTEŚMY PO TO BY ZAGRAĆ NA WASZYM WESELU ,BALU,POPRAWINACH IMPREZIE FIRMOWEJ ,PIKNIKU, FESTYNIE ,URODZINACH I TYM PODOBNYCH IMPREZACH DLA KAŻDEGO ZESPÓŁ SKŁADA SIĘ Z TRZECH MUZYKÓW 2x klawisze,perkusja elektr.,gitara,akordeon,sax,vokal.+ DJ BARDZO DOŚWIADCZONY PROFESJONALNE OŚWIETLENIE NAGŁOŚNIENIE .CO DO CENY JEST ONA ZAWSZE DO UZGODNIENIA. KONTAKT Z NAMI W KAŻDEJ CHWILI TELEFONICZNIE BĄDŹ EMAIL.djzespol@wp.pl tel.518391029 drugi tel.514185954 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProjectBand Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.szybszyinternet.pl 04.12.12, 17:56 ProjectBand.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: System Band Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.onecik.pl 16.12.12, 04:26 Polecam www.systemband.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj/wodzirej Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.play-internet.pl 16.12.12, 06:57 żaden zespół tylko wodzirej Maciej Osuch wodzirejprezenter.eu/ pan Maciej prowadzi imprezę a drugi pan puszcza muzykę, do tego mają wypasiony sprzęt, głośniki maszynę do baniek mydlanych, do dymów itp. goście na moim weselu byli zachwyceni, bo nikt nie fałszował, można było sobie zamówić dowolna piosenkę, do tego wymyślił tyle zabaw, że nie było czasu na nudę, ten facet idealnie nadaje się na wodzireja, umie zabawiać gości, jest kulturalny, miły i umie elegancko poprowadzić imprezę, nie było sytuacji ze goście znudzeni siedzą przy stołach i chleją wódę, każdy się bawił duży i mały, młody i stary, do tej pory na wspomnienie o moim weselu wszyscy wzdychają, że było tak fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc nr 2. Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.13, 20:45 puścić to ty ewentualnie możesz bąka ... co to a słownictwo w ogóle ? " puścić " muzykę się włącza, tudzież prezentuje ... :/ na litość ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 21:55 byłam kiedys na weselu gdzie był tylko dj i muszę powiedziec że byłam pozytywnie zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.13, 23:32 Pięć osób w zespole (sax, klawisz, gitara, klarnet, perkusja, bas). Dobrze grają i zabawiają. Dodatkowo pokazy artystyczne, fajerwerki, foto i video, dekorowanie sali, oświetlenie, zaproszenia. Dobrze zorganizowane. Reprezentowani przez Agencję Wartki. Telefon szefa agencji: 662 247 332 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.13, 01:47 Ja polecam zespól GAMMA! Rewelacyjnie sie bawilam przy dzwiekach tego zespolu! Mlodzi, zdolni ludzi ! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
likwidator17 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 07.03.13, 20:09 Polecam na wesele Grupę muzyczną WHISPERS nie wiem czy mają strone www. jedynie na '' pl.wesele WHISPERS'' są z Jasła ale z tego co się orientuję grają od gór po Warszawę! Słyszałem ich na weselu w Limanowej na żywo Godni polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek454 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 24.03.13, 23:12 Odstąpię termin na zespol muzyczny PROGRES z Tarnobrzega na 24.08.2013 kontakt na email alfa95@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weslnik Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.13, 09:28 tralala Odpowiedz Link Zgłoś