Gość: :) Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 23:21 polecam Rekord z czystym sumieniem. pełen profesjonalizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
logoton Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 17.09.08, 15:28 poszukuej informacji na temat zespolu Kormoran, czy moze ktos sie wypowiedziec na ich temat, bede wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
marl1987 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 17.09.08, 18:38 Słyszałam jak grają i polecam tylko problem jest w tym że nie mają już terminu na 2010 w sierpniu i lipcu bo chciałam, a o 2009r. już nie wspomnę cały zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.121.* 17.09.08, 20:14 Obudziłeś się trochę późno. Dobre kapele mają 2009 cały zajęty i częściowo 2010. Teraz Ci zostały tylko same ochłapy - jakieś Rekordy, Crosy i takie tam... Wszystkie tematy weselne załatwia się 1,5 roku przed weselem - jeśli oczywiście chcesz mieć dobrą kapele w dobrym lokalu z dobrym foto-video. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 17.09.08, 21:04 zalezy bo tak np u nas nie wszytko jest zajete a gramy wedlug mnie na dobrym poziomie na zywo :p nie to zebym sie chwalila ale zapraszam w skladzie 5 osob zespol Level i na demo prosze nie patrzec na stronie bo jest ono stare kiepskiego nagrania w razie czego zapraszamy na probe :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziqs28 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 18.09.08, 17:57 Witam serdecznie. nie powiem że nie zależy mi na czasie bo mi zależy wiec od razu pytanko...-co wiecie na tematy zespołu CROSS, co to kto, to jak sie zespół zachowuje na weselichu i wogóle. pozdobno obracają się gdzieś w rejonie TBG . znajomy mi polecił ten zespół ale niewiem czy mu ufać ;) narazie nie próbowałem się z nimi kontaktować bo chcę znac waszą opinię lub co na ich temat słyszeliście thx i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 18.09.08, 22:44 mi sie nie podoba jak garaja :P tak srednio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziqs Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 80.48.174.* 19.09.08, 19:03 są jeszcze inne opinie na temat CROSSowców?? bardzo mi zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kesi Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 23:49 www.zespolcross.republika.pl/ w księdze gości sa opinie. Ja byłam strasznie zadowolona grali na moim weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 80.48.174.* 21.09.08, 19:14 słyszałem coś o nich ale juz niewiem co:) takze nie pomogę....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.cable.ubr15.haye.blueyonder.co.uk 19.10.08, 14:03 czy wieceie cos moze o zespole Efekt z tarnobrzegu-jak graja ,jak sie zachowuje..etc...please Odpowiedz Link Zgłoś
ankaw1986 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 23.09.08, 17:28 ja polecam oskar z mielca. sa super, maja swietna wokalistke, krotkie przerwy robia i graja do konca wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 13:10 Nie wiem Olo czy REKORD TO JAKIŚ ochłap myśle że ich nigdy nie słyszałeś dlatego tak piszesz BYŁAM na paru weselach i moim zdaniem (i nie tylko)jest to NAjlepszy WRAZ Z USC zespół w naszym regionie. A to co tu piszą złego na te zespoły to są ludzie z konkurencji i piszą z zazdrości. Przejdź sie po domach weselnych i zapytaj o jakiś zespół godny polecenia, ja słyszałam tylko USC I REKORD. a ci ludzie wiedzą najlepiej. NA to forum może wejść każdy i coś głupiego napisać tak jak ty . TAkże uwierzcie jeżeli chcecie miec udane wesele to bierzcie U.S.C albo REKORD tylko z tego co sie orientowałam to w 2010 mają już mało wolnych terminów także spiecie sie> Pozdrawiam miłego dna ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec weselny Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 17:38 Ja bym do jich dodał zespoły które prezentują równie dobry poziom.Słysałem ich na różnych weselach. Są to Progress, Eden,Ragtaim.Innych nie znam.Co do USC skarżyli się ludzie na długie przerwy i zarozumialstwo.Powiem szczerze że nie pamiętam jakie przerwy bły u USC bo słyszałem ich gdzieś z 2 lata temu. Najbardziej pozytywne wrażenie wg mnie robi Eden(wspaniała atmosfera i "czują podłogę") , a także Progress ( wydaje mi się że na tych trzeba uważać na nich z alkoholem)oraz Ragtaim(są za głośni ale można im zwrócić klika razy uwagę i posłuchają) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsgsdgsDG Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 11:33 Zespół Plus ze Skopania zajebista kapela sami wychodzą do ludzi maja przenosny mikrofon zajebiosa poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAdzia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 13:02 O matko Boska tylko nie zespół PLUS ze Skopania stare dziadki niedośc że nie potrafią wogóle śpiewać to jeszcze nie grają na żywo tylko z dyskietki. a kasy by chcieli tyle co profesjonalny zepół grający na żywo. Powiem szczerze wolałabym nie mieć przyjecia weselnego niz miałby grac u mnie ten denny zepół!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 80.48.174.* 30.11.10, 20:10 Osobiście uważam że zespół muzyczny PLUS jest profesjonalnym zespołem , grał u mnie na weselu i jestem bardzo zadowolona. A jeżeli ktoś nie wie co to jest dyskietka to najlepiej żeby zamknął dupe. kretynie !!!!!!!!!!! Jeżeli jesteś taki zdolny to sam sobie zagraj na weselu. Polecam jeszcze raz zespół PLUS ! ! a jeżeli chodzi o cenę to zawsze można się z nimi dogadać ;) POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 80.51.159.* 26.09.08, 16:35 Polecam Brothers Band ze Świniar Starych rewelka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxmatixxx Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 09:08 polecam goraco zespoł FENIX!! grali ostatnio u mojej siostry i wszystim sie bardzo podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin3 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 12:22 Bardzo prosze o opinie na temat zespołu ragtime.Jak graja na weselach,jak bawią gośći i czy czesto robia przerwy?:)No i ogólnie czy fajny zespół?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 80.51.159.* 18.10.08, 21:46 bardzo dobrze trafiłes z pytaniem, odpowiem Ci wyczerpująco, a jeśli byś zechciał mogę nawet przesłać filmiki z ich "?????" nie wiem nawet jak to nazwać...:))) Chodzę na wesela wyjątkowo często( w tamtym roku 7 wesel, w tym 5 ) wiec myśle,że mogę sie wypowiedziec. Zespoł Ragtime jest ostatnim zespołem jaki bym poleciła. Ogólnie repertuar maja bardzo ładnie zrobiony, no ale jednak to nie wszystko... Moje ostatnie wesele własnie ogrywali.Nigdy nie widziałam zeby gsoicie za stołami oraz para młoda tak psioczyli na zespół!!! przerwy jak przerwy( choć częste)...najgorsze ze ten zespół w ogole nie bawi ludzi!W ogóle!!!!Toast dla pary młodej był 1 raz( z szampanem zaraz po przyjezdzie z Kosciola, no juz ie wypadało im nie zaspiewac).Krojenie torta bez oprawy muzycznej..nawet D*** nie ruszyli z miejsca( ale to podobno czesto o to ludzie maja do nich pretensje), a najlepsze jak ludzie spiewali za stołami to udawali chyba ze nie slyszą !!!( mąż poszedł im zwrócic uwagę, bo sie młodym przykro zrobiło), to przyszli za jakies 15 min, zagrali 3 utory(!!!) i co????Przerwa na narade co dalej...po czym wyskoczyli ze :"szła dzieweczka"..Porazka...no i oczywiscie po tym juz uciekli do siebie do stolika, nie zeby goscie dalej chcieli spiewac.. ODRADZAM!!!Jest tyle fajnych zespołow...nawet nie bierzcie ich po uwagę! TRAGEDIA przez duze T! Zresztą siostra juz zakladala osobny wątek przestrzegajac przed tym zespołem. Na innym forum ktos tak napisał. Ja osobiście polecam Fenix, wokalistka śpiewa super, krótkie przerwy i zabawy fajne WARTO. Muzę grają dla wszystkich.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ford Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 20:38 witam.Czy mogla byś przesłac mi skrawek filmiku tego czegoś? oto mój adresik fordfiesta@interia.pl bardzo mnie smuci fakt ze ktos odstawia szopkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 213.134.168.* 25.10.08, 00:41 Osoba wypowiadająca się o zespole Ragtime...niestety....(co bardzo przykre) stara się zrobić "reklamę" innym - oczerniając konkurencje! proponuję poczytać Ustawę z dnia 15 grudnia 2000 r. o Ochronie Konkurencji i Konsumentów ...!! Odpowiedz Link Zgłoś
laguna_86 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 19.11.08, 12:59 szukam wyczerpujących informacji na temat zespołu REKORD z Tarnobrzega. Mam ich miec na swoim weselu i bardzo zależy mi na wiarygodnych opiniach. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.121.* 19.11.08, 20:14 Takie wsiowe granie, akordeony, trąbki i takie tam wiejskie klimaty - dziadkom powinno się spodobać. Młodzieży niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albertbogatek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.136.224.* 20.10.08, 09:02 Zespół Muzyczny C-dur.Profesionalna oprawa muzyczna wesel.tel 609683237 e-meil albertbogatek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dor Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.autocom.pl 21.10.08, 00:09 Przestańcie łazić po weselach tylko ruszmy się w końcu na coś innego: www.onelifefestival.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betysu Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 80.51.27.* 24.10.08, 20:54 cześć - polecam kapelę RAGTIME bo: grają wszystko, wiedzą kiedy co, dedykacje za darmo, przedłużanie bez problemu, da się pogadać, mało disco polo... nie wiem jak z terminami, ale teraz wszystkie fajne zespoły nają wcześniejsze rezerwacje, tak samo jak restauracje. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdzony Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 88.156.165.* 07.11.08, 18:23 Polecam zespół Teraz- My adres stronki internetowej tego zespołu www.teraz-my.pl zagladnij tam. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mobile.playmobile.pl 18.11.08, 01:03 słyszał ktos może Level ? znajomi mi polecaja ale chce tez uslyszec opinie innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 18:24 WITAM, POLECAM ZESPÓŁ TOP MAX Z TARNOBRZEGA :) ŚWIETNIE GRAJĄ, REPERTUAR OGROMNY, SYMPATYCZNI PANOWIE, REWELACJA! GRALI U MNIE NA WESELU W ZESZŁYM ROKU I WSZYSCY GOŚCIE BYLI ZADOWOLENI, NAWET PROSILI O WIZYTÓWKI :) KOSZT OK. 2500ZŁ ALE NAPRAWDĘ SĄ TEGO WARCI! POWTARZAM JESZCZE RAZ: TYLKO TOP MAX!!! TEL. 602 628 964 ROBERT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 18:46 Witam ja szczerze polecam Zespół The Avangard z Krasnego k.Rzeszowa Fajne chłopaki i naprawdę super grają i co rzadko się teraz zdarza muzykę grają w pełni na żywo bez podkładów. Cena ok 2100 za jeden dzień ale naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 18:48 Zgadza się Na wesele tylko The Avangard Super muzyka i świetna atmosfera. Znalazłem namiar jakby ktoś chciał tel. 785 462 869 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choinka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 212.160.110.* 06.01.09, 18:44 a zespół ECHO ??? prosze o informacje na temat tego zespołu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.citynet.pl 11.01.09, 20:06 Proszę bardzo o opinie nt zespołu Cross z Tarnobrzega i Swing Band ze Stalowej Woli. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.citynet.pl 11.01.09, 22:58 proszę również o kontakt do zespołu Swing Band jeśli ktoś posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
stonka0 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 13.01.09, 09:08 Witam, czy ktoś słyszał o takim zespole BAZYLION z Pawłowic k/Lipska? Jak oni wogóle grają bo szukam zespołu i dostałam do nich namiary.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia_krk Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 17.01.09, 19:40 Witam o tym zespole niestety nie słyszałam, ja dostałam namiary na zespół DRIMS, czy ktos zna ten zespół?? będę wdzięczna za jakieś informacje bo pilnie szukam kapeli na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 94.254.159.* 20.01.09, 14:25 A ma ktos namaiary na zespół Level ? Odpowiedz Link Zgłoś
stonka0 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 27.01.09, 17:16 Podaję numery telefonów do zespołu LEVEL - 661 918 551 i 600 992 720, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia M. Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 15:50 szczerze plecam Ci FENIX. Jest niedrogi a wokal super, szczegolnie u dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadget Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 10:36 A ten Fenix to przypadkiem nie gra z automatu? Bo o ile sie nie myle to chyba zespol sklada sie z 3 osob, wiec raczej nie graja na zywo. Chyba, ze pomylilem zespoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfg Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 12:05 a ragtime? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:08 O Ragtaimie wypowiedzi są dość pozytywne .Uwagi o nich dotyczą długich przerw pomiędzy turami.O USC trochę zpomniano w naszych stronach ale chyba też są nieźli choć znam przypadek że pojechali sobie na wczasy zamiast na wesele pomimo podpisanej umowy.Grał za nich zespół Test.Wiem bo byłem na tym weselu-pan młody i ojciec o mało nie dostali zawału!!!!Było to z cztery lata temu.Od kiku lat ludzie też dobrze mówią o Edenie i Progresie Na ich temat nie słyszałem żadnej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 25.01.09, 11:57 nie ja wole Level słyszlam ich demo ostsnio i ladnie graja tym bardziej ze na zywo a z tego co wiem to Fenix z dyskietek w Levelu dziewczyna tez ma ladny woklal i ztego co wiem to graja wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia M. Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 14:39 Tak zespół FENIX składa się z 3 osób i dlatego podkład jest na perkusję. Maja plyte mozna przsluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znakzapytania Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.112.* 30.01.09, 22:26 a co z zespołem GALERIA? chętnie wysłucham opinii na ich temat od osób u których grali na weselach. Cenowo to zespół z górnej półki ale czy są warci takiej ceny? z góry dziękuję za wszelkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.09, 17:22 Bardzo dobry zespół grający na żywo. Polecam tu macie ich stronkę www.drimsy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mofnet.gov.pl 07.12.12, 11:15 Gorąco polecam Zespół Muzyczny PRESTIGE z okolic Opatowa Kieleckiego. Zespół gra muzyką na żywo, wokalistka super śpiewa. Panowie grają kawałki do tańca dla każdego gościa weselnego począwszy od utworów weselnych walce, polki, tanga, disco polo, rocka i tp. bawią gości zarówno na sali tanecznej jak i przy stole grając i bawiąc tu ich stronka www.prestige.pl.tl Polecam Weronka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mofnet.gov.pl 07.12.12, 11:17 poprawna sprona www.zespolprestige.pl.tl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.stalowa.pilicka.pl 15.04.09, 21:44 jesli chodzi o ECHO to polecam wszystkim skład jest 5-cio osobowy,wokalistka zajebiscie spiewa a DZAGA w jej wykonaniu jest lepsza od orginalu,graja za stolami nie pija wodki,przerwy sa krociutkie.repertuar maj super,co chcesz to ci zagraja,maja mnustwo kolorowych swiatel sprzet grajacy profesjonalny.trzeba ich rezerwowac 2 lata wczesniej,maja branie a jesli chodzi o cene to przystepna.bierzcie ich a nie porzalujecie naprawde warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.stalowa.pilicka.pl 11.02.09, 14:09 Właśnie szukałam jakijś opini na temat zespołu top max. bo mają u mnie grać i słyszalam ze są świetni. Jakby ktoś ich jeszcze słyszał kiedys to sie podzielcie informacja! Odpowiedz Link Zgłoś
paweldrums Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 31.01.09, 22:27 Zespół RANDEZ - VOUS z Padwi Narodowej. tel. 503369565 Odpowiedz Link Zgłoś
alesandra14 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 01.02.09, 22:30 mam pytanie czy ktos moze cos powiedzieć na temat zespołu aplauz i volare?? Odpowiedz Link Zgłoś
alesandra14 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 01.02.09, 22:31 Prosze o pomoc,nie mam zespołu na wesele-polećcie coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 04.02.09, 22:38 Polecam zespół FENIX naprawde grają swietnie no i zabawy mają spoko. Wokalistka pierwsza klasa. Grają nowości i wiele innych ładnych piosenek których inne zespoły nie grają. A i najważniejsze nie piją alkoholu. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
paweldrums Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 25.02.09, 17:41 Polecam zespół "Randez - Vous" z Padwi Narodowej tel. 503369565 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 12:02 szukacie dobrego zespołu polecam Relax prawdo podobnie sa z okolic Sandomierza ktos mowił ze z Klimontowa graja świetnie zarówno na zaczątkach jak i na całym weselu zarąbiście bawia za stołami i wogule są zarąbiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 94.254.169.* 05.02.09, 22:18 chryzantemka.wrzuta.pl/audio/4Sdnj3FK9a/cyklady_na_cykladach_moje_wykonanie chryzantemka.wrzuta.pl/audio/hbM4Ta0HYV/szukaj_mnie_moje_wykonanie zespół Level tu masz demo tylko ze to chyba maja z wesel to slychac akustyke ale u mnie grali i bylo spoko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
delight2 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 06.02.09, 15:38 Czy ma ktoś może kontakt do zespołu venus z Tarnobrzega? Byłabym bardzo wdzieczna za przesłanie informacji na adres www.ewel4@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cichy27149 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 16.02.09, 19:07 tadek- gó...jadek, w dupie był gó... słyszał, chyba że ma skapcaniały słuch albo w ogóle jest do dupy.Może pisać co chce muzyka się sama broni, LEVEL jest jednym z najlepszych zespołów na tym rynku a TADEK to chyba jakaś zajebana ich konkurencja.Polecam LEVEL, ja ich słyszałem i się dobrze przy ich muzyce bawiłem. Level the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.121.* 12.02.09, 18:02 O Boże... Jak takie coś można nazwać graniem. Zespół Level musi być bardzo odważny żeby upubliczniać takie nagrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 14.02.09, 01:44 A co Ci sie tam Tadeuszu nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 17:36 Lewel to straszny obciach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisc Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 15.02.09, 15:01 level - masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 15.02.09, 16:01 a dlaczego tak myslicie bo we wtorek jade do nich na probe :P i zaczynam miec obawy ;/ a po prbie podziele sie wrazeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.121.* 15.02.09, 19:26 Jak to dlaczego? Nie słyszysz tego wycia i pitolenia? Przecież to ze śpiewem ma niewiele wspólnego (węcej z jakimś obłąkańczym wyciem) a wykonanie instrumentale jest na bardzo niskim poziomie ale... jeśli Tobie się to podoba - nie sugeruj się moją opinią. Ty płacisz, Ty wybierasz, nie musisz się znać na wszystkim - najważniejsze, żebyś była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 15.02.09, 20:31 zobacze we wtorek :) bo ja bylam na weselu gdzie grali i mi sie podobalo moze na zywo jest zupelnie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.pilicka.com.pl 16.02.09, 08:42 jak byłaś/byłeś na weselu i słyszałeś Level na żywo to po co na próbę sie wybierasz. Moze ty z tego levela jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 16.02.09, 10:10 umowe spisac :) i teraz sie zaczynam zastanawiac... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cichy27149 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 16.02.09, 19:27 Tadek Gó...jadek w dupie był i gó... słyszał,chyba ze ma skapcaniały słuch i w ogóle jest cały do dupy.Może pisać co chce prawda się sama broni,LEVEL jest jednym z nalepezych zespołów na rynku grających na żywoa tadek to chyba jakaś ich zajebana ,fałszywa ,zazdrosna ,cienko-pierdząca ich konkurencja.Polecam LEVEL ja ich słyszałem dobrze się przy ich muzyce bawiłem {oczepiny sensowne i bardzo śmieszne},wszystko jest u nich w najleprzym pożądku {tylko wódki mało piją}. LEVEL the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziaza Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.09, 20:42 Ja byłam na paru weselach co grał LEVEL,to było u mojej rodziny i znajomych.Zespół jest naprawdę bardzo profesjonalny i doświadczony , wie jak bawić gości , grają na żywo i jest naprawdę super. nie wiem tylko co ten "burak" na ich temat może wiedzieć .Tę stronę najbardziej odwiedzają ci co szukają zespołu na wesele, albo same zespoły ,by komuś dokopać.Chciałabym posłuchać tego wspaniałego "Tadka Gó...jadka",co ma słuch absurdalny i w ogóle ma się za nie wiadomo co. Co on ma do nich ,czy ich słyszał ,skoro takie brednie wypisuje!!!. Jedź na próbę, nie czekaj, sama usłyszysz i zobaczysz . Pozdrawiam :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tade Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.121.* 16.02.09, 20:53 No cóż... Szanowny zespole LEVEL: Wrzucacie nagrania na wrzute - każdy może tego posłuchać. Posłuchałem i stwierdzam, że to chyba jakieś żarty. Jeśli to nazywacie graniem to sory ale mamy diametralnie różne pojęcie o muzyce. Skoro próby Wam tak świetnie wychodzą - nagrajcie się na próbie i upublicznijcie takie nagrania. Ja wiem jaki będzie efekt - taki sam, jak na obecnych nagraniach, bo nie umiecie dobrze grać. Gracie bardzo marnie. Taka jst prawda. Wam się wydaje inaczej, że jesteście super i reklamujecie się podszywając się pod gości weselnych - takie Wasze prawo. Niestety zamieszczone nagrania na wrzucie pogrążyły Was totalnie. Jeśli już się tak zachwalacie zadbajcie o ay taka reklama miała ręce i nogi. Pozdrawiam i polecam nauczyć się czytać tabulatur, potem nut i teorii - za 10 lat możecie coś zacząć myśleć o prawdziwym graniu. Choć w sumie po co to komu na weselu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielebny Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.09, 22:01 Na wrzucie to każdy byle co podpisać może .Na temat nut i tabulatur pogadamy ,jak coś sobą reprezentować będziesz. Może ktoś się zniży do twojego"LEVEL"-u .Jak BYDLAKU nie wiesz nic na temat zespołu to się BURAKU nie wypowiadaj.:}:}:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylutek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.09, 21:32 Tacy "goście" co załapią trzy akordy na krzyż i mają się za wielkich wirtuozów a w rzeczywistości gamy na klawiszach zagrać nie potrafią to piszą to , co, TADEK wypisuje na temat zespołu LEVEL. Ja ich znam{ze słyszenia i widzenia zesp.LEVEL}, są naprawdę niezłymi muzykami. Chodź jestem ich potencjalną konkurencją to naprawdę na nich się zawieść nie można . Jak będę miał mieć wesele to tylko ich widzę u siebie na imprezie, a Tadek niech u siebie zatrudni Mandarynę ona mu wyć nie będzie i w ogóle tylko "live".Polecam LEVEL , jak mają jakiś wolny termin.Pozdrawiam TYLUTEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mylo Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.09, 21:35 Znam Tadka tak jak wyżej o nim pisano "samo dno".Brak słów ,nie wiedziałem że jest taki zawistny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy27149 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.09, 21:44 Takich "ch...i" to za jaja i na latarni wieszać.Podaj mi namiary na tego kutasa... Jestem dziś zajebany, to za wyrwanie takiego chwasta dużo mi nie dadzą , mogę się poświęcić.Więcej bzdur pisać nie będzie. Wyrwie chwasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.121.* 16.02.09, 21:48 Drogi zespole Level - prezentujecie żenujący poziom wypowiedzi, piszecie z jednego IP (*.xdsl.centertel.pl), podszywacie się pod Klientów, konkurencję. Żenada. Szkoda prądu i klawiatury na takie miernoty. Żyjcie dalej w przekonaniu o swojej "świetności" - być może w Waszej wsi jesteście najlepsi ale do określenia siebie jako dobrego zespołu brakuje Wam baaaarrrddzzoooooo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.09, 22:14 co ty wiesz o zabijaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 16.02.09, 22:46 Dzięki troche mnie uspokoiliscie :) Wiem ze dziewczyna tam ma bardzo duzy potencjal glosowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Relax IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.09, 00:02 Co do zespołu Relax to również ich słyszałem, pełen profesjonalizm, pełny skład łącznie z saxofonem, grają na życzenie, za stołąmi itp. itd. repertuar pozytywnie mnie zdziwił...na wizytówce mam numer 603 702 193, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.121.* 17.02.09, 18:52 Potencjał głosowy może ma ale kompletnie nie umie śpiewać. Póki co popisuje się tym potencjałem i wychodzi z tego opętańcze wycie a nie śpiew. Gdyby zaczęła się uczuć śpiewać być może mogłaby być dobrą wokalistką ale do tego jeszcze długa droga. Weź to nagranie zespołu Level do szkoły muzycznej i puść byle komu z kadry pedagogicznej :) Ubaw gwarantowany :) Sam sobie zgrałem to nagranie jako niezwykłą ciekawostkę lokalnego folkloru :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 212.160.110.* 17.02.09, 23:51 popieram Tadeusza ,potencjał to nie wszystko,trzeba pracować nad głosem jeśli chce się dobrze śpiewać ,w Polsce odbywa się wiele warsztatów wokalnych wystarczy się troche zainteresować,niestety nagranie zespołu level dowodzi że wokalistka jeszcze nie potrafi posługiwać się swoim głosem i bardzo dużo powinna ćwiczyć nad wokalem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chryzantemka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 18.02.09, 00:20 Przypadkiem jestem :) To ja kinga spiewam z zespole level Dziekuje ze jedni mnie chwala inni nie krytyka jest niezmiernie ważna bo ona mobilizuje ns do dalszej pracy do osiągnięcia celu ona daje nam sily i ambicji zeby pokazac jak na wiele nas stac. Ja nigdy nie uczylam sie nigdzie spiewac nie z lenistwa lecz z braku czasu studjuje pracuje.Mam 19 lat i wszystko przedemna. Moze i to przezemnie jest taka opinia jaka jest o zespole ale na brak wesel mie narzekamy i jest mi bardzo milo kiedy goscie przychodza i chwala to jak spiewam nigdy nie uwazalam sie za dobra wokalistke i uwazac sie nie bede. A Ty Tadeuszu pochwal sie z jakiej kadry jestes nasze nagrania dobrze jest sluchac w wav nie mp3 gdyz byly nagrywane na weselu nie w zadnym profesionalym studio...I to ze je ktos znalazl i pokazal nie nasza wina byly one zamieszczone nie w celu relamy lecz w zupelnie innym pozdrawiam Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 212.160.110.* 18.02.09, 00:31 o widzisz Kinga fajnie że się odezwałaś i przedstawiłaś,nie obrażaj się tak bardzo na te negatywne opinie,tak jest jeśli się podaje swoje nagranie i wszyscy mogą przesłuchać jedni będą krytykować inni nie ale cieszę się że masz dopiero 19 lat wierzę że jeśli będziesz pracować nad głosem za jakiś czas będziesz naprawdę fajnie śpiewać,bo głos masz bardzo mocny i warto nad nim popracować życzę ci tego,a na te warsztaty wokalne naprawde warto pojezdzić wiem to z własnego doświadczenia i jeśli będziesz tylko miała kiedyś okazje to skorzystaj,życze tobie i twojej kapeli sukcesów.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chryzantemka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 18.02.09, 01:04 ja sie nie obrazam krytyke przyjmuje z pokora :) Ja bym bardzo sie chciala szkolic glosowo tylko tak jak mowie nie ma kiedy :( moze dawno temu kiedy zaczelam spiewac rodzice by wykazali jakie kolwiek zainteresowanie tym ze lubie spiwewac i sprawia mi to przyjemnosc bylo by teraz sie czym pochwalic :) a kiedy slysze od gosci jak mowia "ma Pani glos jak tega murzynka w pozytywnym slowie znaczeniu" jest az cieplutko na sercu xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.121.* 18.02.09, 12:03 Bo rzeczywiście masz bardzo mocny wokal ale kompletnie nie umiesz śpiewać. Zrób coś z tym a możesz daleko zajść. Nie jakieś tam mordercze maratony na weselach za marne pieniądze (wiem... w tej chwili wydają Ci się one duże) tylko naprawde zawodowe śpiewanie. W takim zespole się raczej nie rozwiniesz - grajków masz bardzo marnych. Życzę Ci żebyś trafiła na prawdziwych muzyków, którzy odkryją przed Tobą prawdziwy świat muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chryzantemka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 18.02.09, 19:02 Dla mnie to nie jest jakies mordercze :P Lubie to a jak sie robi to co sie lubi nie trzeba pracowac... ale dziękuję za uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: książe Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.112.* 13.11.09, 13:30 grzybowskiband.com/band.php?str=glowna Odpowiedz Link Zgłoś
borys1973 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 26.03.09, 20:29 Witam, szukam namiaru na pewien zespół jego nazwa "Skuza Band" czy jakoś podobnie, byłem na weselu gdzie grali i bawiłem się świetnie, niestety straciłem ich z oczu Wiem tyle że są z okolic Tarnobrzega. Jakby ktoś coś wiedział byłbym wdzięczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 18.02.09, 21:15 A ja słuchałam własnie zespołu Level na ich stronie i nie rozumiem o co to wielki HALO! Dziewczyna ma głos naprawdę mocny. Owszem słychać, że są jakieś niedociągnięcia, ale to chyba normalne skoro pisze, że nigdy się nie uczyła. Woly kraj wybierajcie zespoły jaki chcecie, żeby Wam grały na weselach. Słyszałam ich kiedyś na jakiejś imprezie we Wrzawach- super było. Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chryzantemka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 18.02.09, 23:12 ooo na wrzawach to byly moje początki i to bylo jakies 2 lata temu :) tak samo dodam ze nagrywalismy to 2 lata temu wtedy mialam 17 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
edziaza Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 19.02.09, 20:48 Kinga krytyka jest ważna ,ale w krytyce jest najważniejsze to ,by ten co ma mieć ten "słuszny głos"był człowiekiem mającym konkretną wiedzę, popartą doświadczeniem oraz docenianym w środowisku w którym występuje(pracuje}. Anonimowy tadeusz nic nam o sobie nie mówi oprócz tego że, ma żal sam nie wie do kogo i o co (raz do wokalu, raz do muzyki lub nagrania ,a może do samego siebie lub całego świata).Wydaję mi się że w ogóle pomylił strony ,mówimy o weselach i muzyce na nich nie o szkołach.Profesjonalizm nie występuje nigdzie w 100% ,nawet na"profesjonalnych" koncertach zawodowców mają miejsce wpadki i niedoskonałości.Wydaje mi się że to w waszym zespole jest nauczyciel muzyki ale nie jestem tego pewna . poza tym parę lat wcześniej grał tam chłopak, który studiował reżyserię dźwięku na UW.Ale nie odbiegając od tematu, jeżeli masz możliwości to należy się kształcić bo wszyscy się uczą całe życie i nikt nie może powiedzieć że umie już zupełnie wszystko. "Profesjonalizm" to jest trochę pojęciem względnym.Poza tym nie tylko skończone szkoły świadczą o wykwalifikowaniu.Dlaczego tylu docenianych ludzi szczególnie wokalistów i muzyków nie ma wykształcenia muzycznego, a nie którzy okrzykiwani są wręcz wirtuozami, nikt na to nie może odpowiedzieć.Ja uważam że masz duży talent i musisz go rozwijać, a mówienie że nie na weselach ,jest oszczerstwem ,to tam sprawdzisz się najbardziej i dowiesz się czy inny rynek jest dla ciebie,tym bardziej że nie udajecie jak wielu innych że gracie i śpiewacie.Żaden koncert a ni przedstawienie nie trwa tyle co wesele i nigdzie nie ma tak bezpośredniego kontaktu z publicznością jak na weselu i nigdzie tylko na weselu musisz spełnić tyle różnych wymagań i kaprysów. Są wszędzie niedoskonałości zarówno u mnie jak i u was, ale pomawianie kogoś ze nie umie grać lub śpiewać,a szczególnie w wypadku kiedy mija się to z prawdą świadczy o chorowitej zawiści lub zazdrości krytyka(nie jestem pewna czy można w ogóle go tak nazwać).Wiem że macie dużo pracy w sezonie i życzę wam z całego serca by wam i waszym przyszłym gościom zawsze sprawiała ona tyle radości co do tej pory. Pozdrawiam i całuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 21.02.09, 09:25 szukam tutaj zespołu na wesele, a odnoszę wrażenie ze ktoś pomylił to forum z np. "znowu w życiu mi nie wyszło", albo "niespełnione marzenia". Piszecie o jakimś levelu z jednego IP, lub z różnych komputerów jednak z tymi samymi błędami gramatycznymi, interpunkcyjnymi itp. Słuchałem tego levela na ich stronie, trzeba mieć odwagę, aby coś takiego upublicznić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.121.* 21.02.09, 13:59 Żenada na całego ten Level ale jakoś trzeba zdobyć jeleni, żeby im zapłacili za to pitolenie. Żałosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 21.02.09, 18:53 Witam wszystkich. Dziwię się wam wszystkim, o co tu się kłócić? Powiem szczerze, dziwię się ludziom jak biora zespół na wesele po przesłuchaniu go na próbie. To logiczne że wtedy zespół gra swoje trzy, cztery,....kawałki które mu najlepiej wychodzą, i są znane. A jak przychodzi co do czego (wesela) to wtedy odstawiają kapuchę. Nie potrafią zagrać walca czy poleczki...bo z taką sytuacją się spotkałam. A przecież kazdy teraz ma kamerzystę na weselu i nie problem to zobaczyć. Jest wielka różnica nagraniem w mini studio a na weselu!!! Dlatego radzę kierujcie sie rozumem. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
borys1973 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 26.03.09, 20:47 Witam, szukam namiaru na pewien zespół jego nazwa "Skuza Band" czy jakoś podobnie, byłem na weselu gdzie grali i bawiłem się świetnie, niestety straciłem ich z oczu Wiem tyle że są z okolic Tarnobrzega. Jakby ktoś coś wiedział byłbym wdzięczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net 30.03.09, 09:27 Witam. Miałem wesele we wrześniu 2008 koło Sandomierza. U mnie grał zespół Progress z Tarnorzega. Mogę go śmiało polecić, grali zajebiście, pełen profesionalizm, świetny wokal jak i muzyka. Grają oczywiście na żywo, żadnych płytek:) Pan Andrzej - wokalista, często przychodził z gitarką do stołów przygrywać do kotlecika:) Pozatym świetnie prowadzą imprezę dostosowywują się rodzajem muzyki do danej chwili, szeroki repertuar. Gdybym miał ponownie wybierać wybrałbym jeszcze raz Progress. Gdybyś szukał jeszcze fotografa i kamerzysty to śmiało polecam pana Pieklika - zdjęcia i pana Machule - kamera. Właśnie przeglądałem ich stronke w internecie (tak z czystej ciekawości) radze się nie sugerować zamieszczonymi tam plikami mp3, na żywo jest milion razy lepiej (sam nie rozumiem dlaczego reklamują się tak słabym materiałem). Jeżeli masz jakiekolwiek pytania pisz śmiało na meila kristofer.k@wp.pl Pozdrawiam krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.11.11, 21:50 ...Czasami taki zespół gra na próbie 10 i 20 sprawdzonych kawałków...oczywiście lepiej zadecydować o wyborze zespołu na podstawie nagranej płyty dema z 10-cioma np. pięknie nagranymi kawałkami niż na żywo na próbie...oj oj...droga "mieszkanko" może czasem nie generalizujmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio z klanu Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.smsiarkowiec.pl 02.04.09, 21:13 Skonczcie te zenujaca reklame przypadkowych kapel weselnych. Kto dzis chce, zeby na weselu przygrywala mu tonąca cyganeczka. Chcesz kapeli, bo podoba ci sie taka muzyka, czy uwazasz, ze gosciom sie bedzie podobac taka chała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 23:27 Zastanawiam się co ludzie widzą fajnego w tym że ktoś z zespołu przychodzi do stołu i odstawia chałturę , usiłując grać przy kotlecie? Jak organizuje się przyjęcie weselne to goście i państwo młodzi przede wszystkim mają tańczyć przy orkiestrze grającej poprawnie i profesjonalnie.A ci co odpoczywają mają słyszeć żywą muzykę bez fałszu . A jak ktoś ceni tych co usiłują udawać że przy stole można zabawiać gości to najlepiej niech wynajmie Cyganów . A grają tak jak nie raz słychać pod balkonami!( nie dziwię się ,że nikt nie rzuca kasy! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gRAJEK Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.09, 21:52 Ty nie wiesz najwyraźniej co znaczy słowo KLIMAT! Jeśli czterech sztywniaków gra, choćby porawnie, muzykę, dodatkowo grając wg swoich SZTYWNO ułożonych tur i ignorując oczekiwania gości, z których nie wszyscy są nastawieni na odbiór np rockowiska ALE I NP. WYŁĄCZNIE DISCO POLO to nazywa się to PORAŻKĄ. A muszę ci powiedzieć że granie na weselu jest niczym innym jak "graniem do kotleta" a nie wyczynem artystycznym.Ludzie którzy grają na weselach odrzucili już swoje niespełnione marzenia zrobienia kariery muzycznej i oprócz przyjemności z grania zależy im na przyniesieniu paru złotych do domu.Ale żeby następnym razem je przynieść należałoby wyjść naprzeciw oczekiwaniom gości.Również tych że tak powiem żartobliwie"zza Wisły"(w ten sposób mówię o specyficznym guście muzycznym).BO NASTĘPNYM RAZEM NIKT ZESPOŁU NIE WEŹMIE. I zapewniam cię że wiem o czym piszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona_88 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.res.pl 05.04.09, 12:52 Polecam zespół Mamma Mia! z Rzeszowa. Świetnie się prezentują i super grają. Moim zdaniem najlepszy zespół na podkarpaciu.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grajek Fujarowy Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:41 Tylko nie Cross.Są denni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.09, 19:18 Nie widziałam żadnej opini na temat zespołu PROFIL - czy ktoś ich słyszał i widział w akcji? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 00:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 30.06.09, 23:28 witam wszystkich czy ktoś zna zespół Benett z Jasła, możecie mi napisać jacy oni są?????? dziękuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elizka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.net.stream.pl 09.08.09, 23:46 Witaj Jusia Byłam w tamtym roku na weselu, na którym grał zespół Benett. Muszę przyznac, że to była najlepsza impreza na jakiej byłam. Świetnie grają, mają bogaty repertuar, potrafią świetnie bawic gości, a wokalistka śpiewa super(przyznam szczerze, że nie słyszałam jeszcze takiego głosu na weselach). Są bardzo sympatyczni, byłam u nich zamawiac kilka piosenek, chęnie ze mną porozmawiali i zagrali to co chciałam. Według mnie są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika,,,,, Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.centertel.pl 08.08.09, 18:57 czy slyszal ktos o zespole volare? bardzo prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.adsl.alicedsl.de 10.09.09, 23:45 hej! czy moglby mi ktos polecic dobry i sprawdzony zespol na wesele? nie orientuje sie w ogole w temacie, a chce miec oczywiscie udane wesele:)dzieki z gory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 12.09.09, 22:31 Echo i jeszcze raz Echo z Tbg. Najlepszy zespół jaki słyszalam. Pełen profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.121.* 13.09.09, 05:49 To niewiele słyszałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 13.09.09, 18:47 To moje zdanie. Wyraź swoje a ode mnie się o.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 80.51.159.* 20.09.09, 19:00 Witam . Polecam z czystym sumieniem zespół Grafit z tbg. Grali u mnie i jestem bardzo zadowolona.Goście zachwyceni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.pilicka.com.pl 23.10.09, 09:00 Niedawno, na tym forum szukałam zespołu na swoje wesele. Zaufałam opiniom innych i grał u mnie Eden z Gorzyc. OK polecam. Kontakt do p. Wojtka 661622227. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.ds2.agh.edu.pl 03.11.09, 23:16 Witaj, osobiscie polece Ci zespol "Majewski Band" z lubaczowa ich strona www.majewskiband.pl widzialem i slyszalem ich w zeszlym roku w Rzeszowie w "Kleopatrze", i powiem, ze mimo mlodego wieku rozruszali towarzystwo (na marginesie dosc sztywne ;p). Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybil Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.113.* 05.11.09, 08:54 www.rivers.za.pl fajnie grają i bawia gosci,byłam na weselu które było obsługiwane przez nich , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 80.48.174.* 05.11.09, 10:25 Jak mozna nazywac zespolem muycznym takie cos jak www.rivers.za.pl. Nie mam nic do ludzi, bo nigdy ich nie slyszalm, ani ich nie znam, ale dla mnie to jest co najwyzej kwartet wokalny. Granie na zasadzie puszczania z klawisza przygotowanych wczesniej podkladow nazwalbym raczej karaoke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybil Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.113.* 05.11.09, 13:27 Jak zwał tak zwał, mnie i gościom sie podobał, i tak przecież wszyscy oni grają do kotleta , a o gustach sie nie dyskutuje , ktoś pytał jaki ? ja podzieliłam sie moimi odczuciami , wiec po co ta "napaść"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 81.219.151.* 02.01.10, 16:54 Fenix, Level, Progres??? kto może mi coś polecić??? ewentualnie jakiś inny zespół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 07:55 Polecam Feinix :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net 17.01.10, 16:07 Ja z całego serca polecam zespoł PROGRES grali u mnie na weselu we wrzesniu 2009. Pierwszy plus wszystko na zywo zadnego playbacku, drugi zadkie i krotkie przerwy, trzeci piekne głosy szczegolnie basisty no i Andrzeja A co do Andrzeja to odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu. Idealny wodzirej Polecam goraco. Jak cos to moge porzyczyc płytke do przesluchania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 15:32 przeczytaj mój ostatni post. Akurat z tych zespołów znam progress,ale podobno są dwa, ja znam z TBG i oni grają fajnie. może gitarzysta nie gra wymyślnych solówek, ale ogólnie całość brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA CZYM DO SLUBU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 13:16 Zapraszam do wynajmu ślicznego i komfortowego samochodu na każda okazje który w pełni zaspokoi wszystkie oczekiwania a mianowicie jest to BMW X5 o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających klientów .Zapewniamy milą obsługę i pełna satysfakcje oraz zadowolenie z naszych usług. Pojazd ten uświetnić może uroczystość ślubną, studniówkę, spotkanie rodzinne lub biznesowe, bankiet a także każdą inną wyjątkową chwilę w Państwa życiu. Nasza przykładowa ślubna oferta : - obejmuje przejazd na trasie: dom Pana Młodego dom Panny Młodej Kościół lokal sesja zdjęciowa - cena zawiera: koszt wynajmu auta kierowcę koszt paliwa do 100 km czas : do 7 h Siedziba : Lesko Cena : 800 zł. Inne dodatkowe ustalenia, np. wykorzystanie samochodu podczas pleneru nocnego lub sesji foto w innym dniu wiąże się z dodatkowymi opłatami i ustalany jest indywidualnie. W SEZONIE ZIMOWYM PRZEWIDUJEMY ATRAKCYJNE RABATY !!! Oferowane usługi dostosujemy do klienta i jego potrzeb , dlatego cena jest do negocjacji po uwzględnieniu oczekiwań klienta. Samochód Super się prezentuje i robi ogromne wrażenie! Zapraszam do kontaktu już teraz! Kontakt ; Tomek ; 724158203 Emeil : bmw_slub@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: CZYM DO SLUBU IP: 217.96.23.* 06.01.10, 21:46 zespół ALBI chyba z Gorzyc jak gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zespul Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 13:38 trojka z jeziórka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.10, 20:51 hej wiecie moze cos na temat zespolu z rudnika nad sanem dudzik band??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.82.103-84.rev.gaoland.net 13.03.11, 16:29 bardzo fajny zespół !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdam18 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 20:54 a słyszał ktoś o zespole PROFIL??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 15:26 A ja Wam coś powiem, dla większości osób nie jest ważne, jak technicznie zespół gra, byle było równo i ładny wokal. Ja gram na gitarze i zawsze zwracam uwagę na gitarzystę - jak on gra. Inny gra na garczkach i będzie słuchał garmena. A inny wypije i wystarczy jak się coś tłucze. Aczkolwiek zespół to jest podstawa i nie ma co oszczędzać. W tbgu jest wiele zespołów dobrych-znanych (drogich), a wiele jest dobrych mniej znanych, ale tańszych. I tu jest podstawa wyboru zespołu – KASA. Większość tych zespołów z forum słyszałem, czy na weselach, czy studniówkach. Ale ostatnio słyszałem zespół auto rewers. I oni są nowi, w tym składzie grają od jakiegoś czasu, nie wiem jakiego… ale grają fajnie. Ale wszyscy grają w kapelach od lat. A gitarzysta wymiata na gitarce. Są gary żywe, klawisz, bas. Byłem na weselu i gadałem z nimi i co gorsze mają nie wiele zleceń, bo tworzą markę od nowa. Lipa dla nich, ale dla tych co szukają zespołu na „gwałt” :) to mają szanse się wstrzelić w termin. Ja osobiście bym ich wziął, ale ja ślub już miałem dawno temu. I takie jest moje zdanie na ten temat – jednemu się podoba jak gra klawisz, co gorsze dwóch klawiszy BLE, a drugi musi mieć skład. Ale jak ktoś chce zapłacić za zespół 1500 zł to będzie miał 2 klawiszowców, albo dj… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.ch.uj.edu.pl 19.01.10, 12:57 Witam, Polecam gorąco zespół TOP MAX. Sami Panowie, bez krzykliwych pań, starsi Panowie odmłodnieniu przez dwóch świetnie grających Panów. Zespół naprawdę super. Grali u mnie na weselu i aż byłam w szoku, że tak wspaniale grali. Krótkie przerwy, kawałki wszystkim znane, bez wydziwiania. Pamiętaj też, że zespół to nie wszystko, byleby się jeszcze goście chcieli bawić, bo z tym bywa różnie. Byłam na weselu gdzie grał naprawdę dobry zespół a goście nijak się chcieli bawić. Więc nie cała rola w zespole. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 12:55 Witam chcialabym odnowic watek poniewaz jestem na etapie poszukiwania zespolu na wesele przgladajac ten watek z tego co sie zorientowalam to termin ktory mnie interesuje maja zespoly: Eden (z Gorzyc) Efekt (z Tbg) Ragtime (z Tbg) Fenix ( chyba z Tbg juz sie pogubilam ;) co sadzicie? ktory z nich wybrac? ceny maja zroznicowane ale to nie jest juz najwazniejsze szczerze nie slyszalam zadnego z nich ososbiscie dlatego ciezko mi podjac decyzje ;/ ale na cos zdecydowac sie musze za wszelka odp jestem wdzieczna Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autorewers Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 09:18 Witam, Jesteśmy zespołem z Tarnobrzega. Zapraszamy na próbę, wtedy usłyszycie nas na żywo. Nasza strona: www.autorewers.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA L Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 20:51 "byłam na weselu z Ragtime w 2009r i było bardzo fajnie. Panowie grają swoje, bez dłuższych przerw, kulturalnie i świetnie bawią i starszych i młodszych. Polecam, bo sama już wybrałam na swoją imprezę" Anna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość weselny Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.smsiarkowiec.pl 14.02.10, 23:34 Ja słyszałem Eden i Ragtaim -obydwa są godne polecenia choć Ragtaim robi dłuższe przerwy.Eden nie przekracza 15 minut i fajniej gra przy stołach ale mają świetnego saxofonistę, jest ich poza tym pięciu więc mają lekką przewagę.Poza tymi uwagami i ci i ci są sympatyczni ,nie zadzierają głów i są otwarci na propozycje gości co do piosenek.Modyfikują repertuar pod kątem osób na podłodze -jak więcej starszych wyciągają jakieś starsze kawałki ,jak młodsi to i muzyka pod młodszych jakieś File ,Kombi czy IRA.Bierz albo tych albo tych .O innych zespołach które dobrze grają też słyszałem ale niech o nich napisze ktoś kto był i słyszał ich na weselu.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOTIKS Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 15.02.10, 13:04 Ragtime to fajny zespół .Ale może ktoś z was słyszał o ,,ALBI" słyszłem ich kilka razy naprawdę chłopaki super grają ,repertuar również dla wszystkich ,jest ich również pięciu a to tak jak powiedziałaś jednak duży plus ,gdy grają na żywo, polecam ale niestety niemam do nich kontaktu. Wiem że to goście z Gorzyc i TBG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michi Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.10, 13:10 Jeśli chodzi o te zespoły, to ragtime i eden polecam, niestety nie wiem nic na temat efektu i fenixa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbinka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 15.02.10, 14:31 Sama również szukam zespołu na swoje wesele w lipcu br. Też mam już mentlik wgłowie, chciała bym dogodzić wszystkim a wesele na ok 200os...:-)Słyszałam o RESPEKCIE,PROGRESIE ,RAGTIMIE ale naprawdę zdobyć kontakty do gości to problem , no i oczywiście muszą mieć jeszcze wolny termin:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabawniś Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 15.02.10, 14:41 notiks pisze o ALBI z Gorzyc i FENIXIE ,FENIXA nie słyszałem ale ALBI to spoko goście bawiłem na dwóch imprezach, gdzie goście grali u mojej kumpeli na weselichu w KAMELEONIE i na sylwestrze w pałacyku w Czyżowie w tamtym roku, naprawdę super zabawa tylko problem z kontaktem do gości ,wiem tylko że jeden znich grał kiedyś w tym słynnym RESECIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 11.01.12, 11:55 Ludzie przecież na tym forum ,,zespoły" piszą sami o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autorewers Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 13:40 Zapraszam na próbę, mamy jeszcze jakieś terminy w lipcu br. Zespół Autorewers Tarnobrzeg-Sobów. nasza strona: autorewers.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branża Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 193.23.51.* 19.02.10, 14:46 Często bywam na weselach z racji mojego fachu(foto). Polecam Ci Progress i Ragtime również. Namiary znajdziesz na www.weselicho.net w zakładce zespoły muzyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 lata po ślubie Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 19:19 BARDZO polecam zespół GALERIA mają swoją stronkę i tam jest do nich kontakt i wszytstkie inf. Ja byłam MEGA zadowolona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:28 szukacie zespołu na wesele mała podpowiedź polecam sklep muyczny w Sandomierzu prowadzi go Pan Janusz Korman , gość ma naprawdę bardzo wiele kontaktów do kapel z regionu tarnobrzega,sandomierz,stalówki.Ma kontakty i naprawdę zna się na rzeczy sam jest starym wyjadaczem weselnym. poleci napewną kilka dobrych kapel, pomógł już kilku moim znajomym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veto Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.pppoe.sistbg.net 15.02.10, 20:38 NIE LICZ NA ŻYCZLIWYCH. Jaki wybierzesz i TAK , będzie ZŁY bez względu na KASĘ. OT tak to jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 16.02.10, 11:14 ludzie piszecie o róznych kapelach weselnych które ,zdzierają z nas kasiore i nic więcej, siedzą nadęci ,słowem się do nich odezwać niemożna ,, wielcy muzycy ,, . ja tam jestem za DJ -em ,naprawdę dobry za 1/4 kasy którą weźmie zespół zrobi wam taką robote że naprawdę wszyscy będą zadowoleni więc takie okoliczne ,,sławy,, jak jakieś fenixy,edeny,albi,kwanty,itp. to tylko zdzieracze kasy.Więc ja zdecydowałem się na DJ-ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 20:01 kto ma nr.tel do tego pana Kormana ze sklepu w sandomierzu , albo inaczej który to sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:31 na ulicy Żeromskiego. Za Ekonomikiem po lewej str. (wjeżdżając o strony Seminarium) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 19:22 dzieki bardzo za informację...-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA, ANIA Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 03.03.10, 07:54 witam! jestem z okolic sandomierza .szukam kapeli na wesele na 24.07.2010 wiem że to juz troszkę późno ale mam nadzieję że znajdę jeszcze jakiś fajny zespół. PROSZĘ O POMOC W TEJ SPRAWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: level Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 94.254.199.* 04.03.10, 00:01 Zespół level zapraszamy na probe telefon 510076152 Odpowiedz Link Zgłoś
waga91 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 20.09.12, 18:03 Zespół BASEBAND z Rzeszowa z ul. Cicha jest do bani. Grali u mnie na weselu, byłem zawiedziony. Wzieli 3400 zł za dzień grania + 400 zł za dojazd i jeszcze chcieli mnie wydymać na paliwo. Przerwy robili w ten sposób że około 20 min. przed ciepłym posiłkiem zrobili przerwę i grali dopiero po posiłku, czyli mieli około 40-50 min przerwy, szkoda że dowiedziałem sie o tym dopiero po weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 14:36 Witam!! ostatnio byłam na weselu gdzie grał zespół Baseband i było super!!! Nikt nie narzekał na długie przerwy!!!! Ale prawda jest taka że zawsze na weselu znajdzie się jakiś niezadowolony gość..... po prostu pierdoła nie umiąca się bawić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 23:38 Niestety nie wiem czy na pewno mówimy o tym samym zespole - Baseband z Kolbuszowej? Jeśli tak to muszę potwierdzić opinie powyżej, kawałki w internecie mają świetne, na próbie na którą zaprosili mnie i mojego obecnie już męża również zrobili na nas ogromne wrażenie...świetna gra nie była jednak w stanie zrekompensować długich przerw w trakcie których panowie z zespołu raczyli się bimbrem z wiejskiego stołu(dostali jedna flaszkę do pierwszego posiłku, poprosili o więcej ale się nie zgodziliśmy więc sami rozwiązali problem), a wokalistka wraz z perkusistą spacerowała po lesie który otaczał lokal (!!!), tak więc goście spożywali posiłki w ciszy ponieważ nie zespól mimo próśb ciągle zapominał włączyć chociaż muzykę z płyty w rakcie "przerw"...Policzyli sobie za "występ", dojazd oraz za dodatkową godzinę grania ponad to co było w umowie (4:00 zespół się pakuje bez względu na to czy goście jeszcze się bawią, jeśli Ci zależy aby zostali trzeba dopłacić!!!). Uzasadnili to tym,że granie na żywo to duzy wysiłek i mogliśmy wziąć zespół grający z playback'u to by przerw nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 91.196.11.* 27.02.13, 22:33 A od kiedy to wokalistka nie ma prawa w czasie przerwy się przewietrzyć??? :/ Trochę myślcie ludzie, a potem plujcie jadem na lewo i prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.13, 16:30 Straszne bzdury..:) proszę posłuchać nowego składu...pełen profesjonalizm..byli świetni, granie przy stołach było znakomite goście byli zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.onecik.pl 02.10.12, 16:52 POLECAM -kontakt i demo www.systemband.pl robią robote na scenie jak i za stołami graja z saksofonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Poślubn Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.13, 08:14 Sprawdzony zespół który potrafi bawić gości. zespolnawesele-kielce.pl/ Najlepszy z najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś