IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 17:09
Witam. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego adwokata od spraw
majątkowych.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Adwokaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 21:23
      nie polecam P.Kokowskiego reszty nie bardzo znam POWODZENIA
      • Gość: mefp Re: Adwokaci IP: 212.160.110.* 04.11.07, 16:00
        Międzynarodowi Eksperci Finansowo Prawni
        www.mefp.pl
        • Gość: ciumaga Re: Adwokaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 18:33
          ja ci podziele bardzo sprawiedliwie-co cenniejsze dla mnie reszta pozostanie
          tobie,pasuje ;)
          • Gość: ciumaga Re: Adwokaci IP: *.lublin.mm.pl 06.11.07, 15:43
            zdradze wam tez w tajemnicy ze od pewnego czasu kocham się skrycie w panu Józku
            K. (mozliwe ze widzieliscie go jak wybiera puszki ze smietnika, on wcale nie
            jest zulem, zwyczajnie dba o srodowisko!) jest miły i wrazliwy choć potrafi
            przyłożyć jak się wszytkiego nie połknie:(
    • Gość: Michal Re: Adwokaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 22:41
      W Tarnobrzegu nie ma takich Tenderowicz z Sandomierza
      • madzik2505 Re: Adwokaci 30.11.17, 10:52
        Jeśli szukasz adwokata z Rzeszowa to polecam Kancelarie prawniczą Pani Wojciechowskiej www.kancelaria-rzeszow.com/ . Jest jak dla mnie najlepsza. Bardzo mi pomogła :)
    • eli582 Re: Adwokaci 12.04.18, 09:39
      Nie piszesz nic o lokalizacji, a to kwestia równie ważna jak jakość usług. Jeśli chodzi o kierunek Łódź to mogę polecić adwokata Monikę Kitscha-Kwasiborską z kancelarii: www.lodz-adwokat.pl/
      Oferowane usługi: prawo cywilne, karne, rodzinne, spadkowe, pracy, odszkodowania i windykacja także jest w czym wybierać.
    • marcinj07 Re: Adwokaci 27.04.18, 22:39
      www.martanowak.pl
    • wiktoorrr Re: Adwokaci 07.01.21, 08:43
      Ja polecam Panią adwokat Olgę Krogulską z Rzeszowa - kancelaria krogulska adwokat rzeszów Bardzo mi pomogła w mojej sprawie
    • e-zybi Re: Adwokaci 07.01.21, 08:57
      Myślę, że sędzia Anna Maria Wesołowska sprosta każdemu zadaniu ;-)
    • paula_aaa_01 Re: Adwokaci 12.09.24, 09:26
      W Szczecinie to polecam kancelarię p. Marty Walczak. Pani adwokat skutecznie poprowadziła moją sprawę. W kancelarii panowała bardzo miła atmosfera, adwokaci to profesjonaliści, co ułatwiało mi przechodzenie tego trudnego procesu.
    • majka12345 Re: Adwokaci 12.09.24, 12:00
      Dobry prawnik jest wtedy gdy pomoże. Jeśli masz problem z rozwodem, podziałem majątku czy spadkiem to polecam Kancelaria Adwokacka Adwokat Agata Koschel-Sturzbecher tylko że z Poznania. Na pewno ci pomogą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka