Gość: Krysia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 17:09 Witam. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego adwokata od spraw majątkowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Adwokaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 21:23 nie polecam P.Kokowskiego reszty nie bardzo znam POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefp Re: Adwokaci IP: 212.160.110.* 04.11.07, 16:00 Międzynarodowi Eksperci Finansowo Prawni www.mefp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciumaga Re: Adwokaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 18:33 ja ci podziele bardzo sprawiedliwie-co cenniejsze dla mnie reszta pozostanie tobie,pasuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciumaga Re: Adwokaci IP: *.lublin.mm.pl 06.11.07, 15:43 zdradze wam tez w tajemnicy ze od pewnego czasu kocham się skrycie w panu Józku K. (mozliwe ze widzieliscie go jak wybiera puszki ze smietnika, on wcale nie jest zulem, zwyczajnie dba o srodowisko!) jest miły i wrazliwy choć potrafi przyłożyć jak się wszytkiego nie połknie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Adwokaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 22:41 W Tarnobrzegu nie ma takich Tenderowicz z Sandomierza Odpowiedz Link Zgłoś
madzik2505 Re: Adwokaci 30.11.17, 10:52 Jeśli szukasz adwokata z Rzeszowa to polecam Kancelarie prawniczą Pani Wojciechowskiej www.kancelaria-rzeszow.com/ . Jest jak dla mnie najlepsza. Bardzo mi pomogła :) Odpowiedz Link Zgłoś
eli582 Re: Adwokaci 12.04.18, 09:39 Nie piszesz nic o lokalizacji, a to kwestia równie ważna jak jakość usług. Jeśli chodzi o kierunek Łódź to mogę polecić adwokata Monikę Kitscha-Kwasiborską z kancelarii: www.lodz-adwokat.pl/ Oferowane usługi: prawo cywilne, karne, rodzinne, spadkowe, pracy, odszkodowania i windykacja także jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoorrr Re: Adwokaci 07.01.21, 08:43 Ja polecam Panią adwokat Olgę Krogulską z Rzeszowa - kancelaria krogulska adwokat rzeszów Bardzo mi pomogła w mojej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Adwokaci 07.01.21, 08:57 Myślę, że sędzia Anna Maria Wesołowska sprosta każdemu zadaniu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paula_aaa_01 Re: Adwokaci 12.09.24, 09:26 W Szczecinie to polecam kancelarię p. Marty Walczak. Pani adwokat skutecznie poprowadziła moją sprawę. W kancelarii panowała bardzo miła atmosfera, adwokaci to profesjonaliści, co ułatwiało mi przechodzenie tego trudnego procesu. Odpowiedz Link Zgłoś
majka12345 Re: Adwokaci 12.09.24, 12:00 Dobry prawnik jest wtedy gdy pomoże. Jeśli masz problem z rozwodem, podziałem majątku czy spadkiem to polecam Kancelaria Adwokacka Adwokat Agata Koschel-Sturzbecher tylko że z Poznania. Na pewno ci pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś