Gość: Kala IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.09.07, 07:46 Czy ktoś usuwał pieprzyki metodą laserową? Jeśli tak bardzo proszę o porady w tym temacie i gdzie można wykonać takie zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Usuwanie pieprzyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 16:33 jeśli chcesz dobrej rady to dobrze ci radzę najpierw udaj się na ul Mickiewicza do poradni dermatologicznej i skonsultuj się z dr. Augustynowiczem jeśli uzna że można je usuwać to sam ci to usunie bo on takie rzeczy robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: Usuwanie pieprzyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 16:42 Gosc portalu ma racje. Takie zabiegi moga byc niebezpieczne. Pieprzyk moze zdobic, tylko trzeba go zaakceptowac, nie wyolbrzymiaj tematu, to tylko Tobie sie wydaje ze wszyscy go widza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in Re: Usuwanie pieprzyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 13:13 Nie znam sie na tym, ale wydaje mi sie, ze laser niszczy usuwana tkanke. Jesli tak, to stanowczo odradzam! Moim zdaniem takie rzeczy powinno sie badac - chyba ze onkolog wypowie sie, ze nie ma sensu. Z doswiadczenia wiem, ze nawet niewielki pieprzyk moze okazac sie nowotworem - choc dla mnie tak nie wygladal, dla dermatologa - niekoniecznie tak wygladal, a dla onkologa - jedynie potencjalnie, ale na wszelki wypadek sie bada. I naprawde mowie tu o niewielkim jasnym pieprzyku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Usuwanie pieprzyków IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.09.07, 20:11 Jesli ktoś usuwał pieprzyki to bardzo proszę o podanie dobrego dermatologa. Jestem zdecydowana na usunięcie i dziękuję za poray typu, że to niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
emila532 Re: Usuwanie pieprzyków 07.01.16, 03:34 Dla wszystkich którzy chcą usunąć pieprzyka domowym sposobem w bezpieczny sposób i bez zostawiania żadnego śladu: usuwaniepieprzykow.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
natalinarka Re: Usuwanie pieprzyków 20.05.16, 21:29 Takie zabiegi przeprodadzą Ci spokojnie w gabinetach medycyny estetycznej jak na przykład: Moja estetyka w Rzeszowie www.mojaestetyka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Usuwanie pieprzyków 21.05.16, 09:24 Najlepiej,żeby to zrobił lekarz,dokładnie i bez póżnie?zych powikłań.Jeśli chodzi o mnie,to nie chciałabym tego robić sama ani u kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś