Dodaj do ulubionych

zakład fryzjerski pana Przywary

IP: 80.51.27.* 24.11.07, 15:30
gdzie dokładnie znajduje się zakład fryzjerski pana Przywary, ile
czeka się na wizytę? i czy on sam osobiście zajmuję się fryzurami
klientek czy tylko jego pracownicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: asterix Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 24.11.07, 15:32
      najlepsze fryzjerki sa pod tapima
      • Gość: jaxe/// Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: 80.51.27.* 24.11.07, 15:47
        ale mi chodzi o profesjonalnego styliste, chce ładnie wygładać w
        dniu mojego ślubu i żeby mi się fryzurka trzymała do rana :-)Chodzi
        mi tylko i wyłacznie o pana Przyware
        • Gość: a. Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 17:03
          czeka się bardzo długo.Ja byłam 7.11 i następny termin był na
          początek grudnia i to tylko jeden dzień, a następny wolny tuż po
          świętach B.N. Co do drugiej części pytania.Ja podcinałam włosy i
          farbowałam.Ponieważ byłam umówiona z P.Przywarą on doradził
          kolor,farbował jedne pasemka,( dokończyła fryzjerka),osobiście
          podcinał,mył i czesał.Po prostu idź ,zapisz się na listę
          oczekujących do niego.Powodzenia.
          • Gość: Przywara Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 18:13
            Ludzie za reklamę się placi .
            • zazu104 Re: zakład fryzjerski pana Przywary 24.11.07, 23:09
              PRZYWARA NIE CZESZE DO ŚLUBU- JEST W JEGO STUDIO PANI, KT TO ROBI.
              WIEM BO SAMA SIĘ JUŻ CHCIAŁAM UMÓWIĆ NA PRZYSZŁY ROK I MAM ZAKLEPANĄ
              PANIĄ.
              Z TEGO CO WIEM DO KONCA RAKU PRZYWARA JUŻ NIE MA WOLNYCH TERMINÓW, A
              DO DZIEWCZYN MOŻNA SIĘ JESCZE DOSTAĆ- W UBUEGLYM TYGODNIU UMAWIALAM
              ZNAJOMĄ DO P. BEATY.
              NA SZCZESCIE MAM WCZESNIEJ UMOWIONY TERMIN NA GRUDZIEŃ.
              MOJA RADA: JAK ZDECYDOWALYSCIE SIE CHODZIC DO STUDIA PRZYWARY TO ZA
              KAŻDYM RAZEM JAK TAM IDZIECIE TO UMAWIAJCIE SIE NA NASTEPNE WIZYTY
              POZDRAWIAM,
              STAŁA KLIENTKA
              • majka_le Re: zakład fryzjerski pana Przywary 28.11.07, 15:28
                Hej,
                Masz moze do niego nr tel?
                • zazu104 Re: zakład fryzjerski pana Przywary 28.11.07, 21:40
                  15/8241019
                  • Gość: majka Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 15:20
                    czy ktoś ma nowy numer do nich??
        • Gość: ggg Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.dyn.iinet.net.au 29.04.08, 03:33
          Ludzie dajcie sobie spokoj z tym kolesiem, nie ma innych normalnych
          fryzjerow w Tbgu, on ciagle robi nagonke na ten swoj salon a tam
          ciagle pustki......
          • Gość: megi Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: 80.48.174.* 10.08.08, 21:19
            A kogo polecasz??? bo mam podobne zdanie
      • Gość: ja Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: 83.1.122.* 26.04.08, 21:39
        fryzjerki w Tapimie-rudera masakryczna poszlam myslalam ze taniej,a
        dosc ze 75zl dalam za balejaz to kolor spie..ny
        masakrycznie,nigdy w zyciu-ze tez sanepid tej dziury jeszcze nie
        zamknal, klientki sie tam traktuje jakby fryzjerki laske robily ze
        tam pracuja,szoook,mam dlugie falowane wlosy i ktos inny musi je
        naprawiac, bo wygladam jak koszmar z ulicy wiazow
    • Gość: diabełek... Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 17:06
      U pana Przywary bylam już kilka razy, początkowo w Nowej dębie i
      teraz pod koniec wakacji w Tarnobrzegu. Za każdym razem wychodziłam
      zadowolona z Jego studia. Osoba ta doradzi w jakim kolorze czy
      cięciu będzie klientce do twarzy, co mi się bardzo podoba. Szczerze
      polecm Jego studio fryzjerskie chociażby ze względu na przemiłą
      atmosferę i profesjonalne podejście do klienta. pozdrawiam
    • Gość: Gość II Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: 80.51.27.* 01.12.07, 16:37
      Ja tobie proponuję asterixa on widze że jest najlepszy w każdej
      dziedzinie.
      • Gość: markus Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 07:59
        tak, zdecydowanie polecam asterixa. krawaty, wiąże, usuwa ciąże,
        sprzedaje gwozdzie....chodzacy omnibus....
        • Gość: asterix Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 02.12.07, 08:34
          a ja polecam fryzjerki w tapimie
          meski pon,sro, pt 13-19, wt-cz 9-15,sob 8-13, mam nadzieje ze sie nie pomylilem
          swietne laski tam obcinaja wiec warto zapalcic te kilka zl
    • Gość: milena Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 23:09
      Hej.W salonie p.Przywary pracuje troje fryzjerów.p.Piotr,p.Iwonka i
      p.Beatka :)(każdy ma swoich klientów),reszta to osoby uczące się,ale
      nie ma obawy,nawet osoby które się uczą podejda do Was dopiero jeśli
      umieja to za co się zabierają.Wiem bo jestem stałą klientką.Ja
      chodzę do p.Beatki :) Pozdrawiam.
      • Gość: mkasia Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 09:40
        przepraszam,czy ktos mi powie gdzie jest to studio w tarnobrzegu,z góry dziekuje
        • Gość: a Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 10:11
          Wyspiańskiego,ostatni pawilon I piętro
      • Gość: . Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 17:37
        Pracownikami u Pana Przywary są takie panie jak: p.Iwonka, p.Ula, p. Beatka :)
        to są fryzjerki. Jest też bardzo miła pani na recepcji o imieniu Edytka :).
        Jestem stałą klientką więc już znam wszystkich w tym salonie. Nie dawno byłam i
        muszę powiedzieć, że zawsze wychodzę stamtąd z uśmiechniętą buźką.. Pozdrowienia
        dla p. Przywary i wszyskich pracowników, oraz dla prze miłych praktykantów :)
    • Gość: adriana Re: zakład fryzjerski pana Przywary-fakty IP: 80.51.27.* 10.12.07, 15:24
      drogie Panie, polecacie sie w rece tego goscia z prowincji ktory nie dosc tego
      ze oszukuje swoich klientow to jeszcze jest na tyle bezczelny aby krytykowac
      prace innych fryzjerow, jest to wysoce nie profesjonalne a wrecz naganne. Niech
      ten pan sie czegos wiecej nauczy niz u siebie na wsi a potem moze wam wstawiac
      swoje pomysly. Naiwnym paniom zycze powodzenia, ja ze swoja fryzura musialam isc
      gdzie indziej do poprawki. Jednak nikt tam nie krytykowal jego partactwa. I nie
      pierwszy raz slysze glosy krytyki pod jego adresem. Wiadomo ze udaje wielkiego
      znawce a wiekszosc pracy zwala na uczennice. No coz naiwnych nie brakuje gorzej
      moze byc tylko w oszukanczym salonie Avangarda.
      • szpil-eczka Re: zakład fryzjerski pana Przywary-fakty 10.12.07, 15:38
        To nie są tylko uczennice, Beata i Iwonka pracują u niego już
        dłuższy czas i mają swoje klientki, każdy zakład fryzjerski ma
        podzielone opinie, ja u niego osobiście nie byłam ale dziewczyny są
        ok:)pozdro
        • Gość: anka Re: zakład fryzjerski pana Przywary-fakty-fakty-Po IP: 80.51.27.* 10.12.07, 18:27
          Spoko, gosc wprowadzil sie ze na salony tarnobrzega z wielkiej wsi Nowa Deba,
          podobno zawsze (lub teraz) nie ma juz wolnych miejsc az nie wiadomo do kiedy.
          Wszystkich was robi w balona, bo miejsca ma tylko udaje ze niby jest taki
          popularny i specjalnie rozdmuchuje fame. Wystarczy podejsc do salonu, jego tam
          niema i miejsca wolne sa. Robia dziewczyny (sa ok), ale ten gosc sie nawet nie
          moze wyslowic, ma moze skonczony kurs fryzjerski i 3 lata doswiadczenia (w
          fryzjerstwie trzeba min. 8-10lat dosw.), no i o czym tu gadac, jest na tyle
          bezczelny zeby was wszystkich oklamywac i opluwac inne fryzjerki z innych
          salonow. A jakich produktow uzywa to same sie dowiedzcie, wlosy wam z glowy
          spadna. Nie badz glupia nie daj sie nabrac Poczwarze.
          • Gość: aska Re: zakład fryzjerski pana Przywary-fakty-fakty-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 22:20
            zdecyduj sie kobieto jak masz na imie Anka czy jakaś tam Adriana.Zapomniałaś o swoim IP?Pleciesz takie głupoty,że aż cię szkoda.Byłam u Przywary i nie powiedział ani słowa o jakiejkolwiek fryzjerce.Terminy ma autentycznie odległe, bo niby jaki miałby cel aby udawać? Poza tym w niczym nie wyręcza się fryzjerkami, które mają swoje klientki. Jesli juz to uczennica kończy farbowanie.Tak właśnie było u mnie:sam obcinał,mył,suszył i modelował,a uczennica dokończyła farbowanie. Ty jestes po prostu sfrustrowaną, niedouczoną fryzią po kursach w ZDZ i zazdrościsz komus sukcesu.Brzydzę się takimi ludzmi.
            • Gość: Basia Re: zakład fryzjerski pana Przywary-fakty-fakty-P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 18:07
              A ja jestem świeżo po pierwszej swojej wizycie u p.Przywary i mogę
              śmiało powiedzieć, ze dawno nie byłam tak potraktowana w salonie
              fryzjerskim jak tu: strzyżenie, farbowanie , pasemka i modelowanie -
              choćbym chciała się czegoś doczepić to nie mam czego!
              Miła atmosfera, fachowa, miła konsultacja, brak pośpiechu - czułam
              się jak wyjątkowy klient!
              Napewno tam wrócę!
              • Gość: adriana fryzjer dla naiwnych...cala prawda IP: 80.54.16.* 31.12.07, 15:36
                szkoda ze przywara sam musi sobie pisac takie reklamy, lepiej te
                reklamy niz jego strzyzenie lub gadanie, bo ostatnio w radiu sie nie
                popisal, nic nie mowil......wiecie dlaczego...bo niema nic do
                powiedzenia a po drugie STRASZNIE SIE JAKA...nie bardzo moze cos
                powiedziec....a pani super Iwonka tez niedawno byla uczennica
                meskiego strzyzenia...ach ludzie jestescie naiwni

co taki gosc z prowincji moze zaprezentowac...z czym do ludzi

ja nie jestem fryzjerka tylko ex-klientka
                • 27iwona Re: fryzjer dla naiwnych...cala prawda 03.01.08, 00:25
                  Witam :) Mam na imie Iwona,pracuje u Piotrka.Tak sobie czytam co
                  jakis czas to forum(z ciekawości bo przecież nas dotyczy) i powiem
                  szczerze,że jak czytam takie przykre rzeczy na temat naszego salonu
                  to sobie myslę że lepiej by było gdyby nie było tego watku,my robimy
                  swoje i nikogo nie zmuszamy do przyjścia,kto ma trafić do nas to
                  trafi.Dlatego własnie i Piotr nie ma potrzeby by reklamować sie na
                  tej stronie.Reklamujemy się naszą pracą :)Robimy to co Kochamy.Ps.Do
                  osoby która pisze o jakaniu:Po pierwsze to Piotr się nie jąka,po
                  drugie to powinna sie Pani wstydzić,że śmieje się Pani z wady
                  wymowy,a po trzecie:Tak,pracowałam na męskim"Pod Tapimą"ale się tego
                  nie wstdzę bo uważam że nie ma czego :)było to jedno z szesciu
                  miejsc w których pracowałam...i tam też sie dużo nauczyłam :)A tak
                  naprawdę to chciałam zaprosić Panią do nas do salonu na kawę i
                  konfrontację.Tu na stronie łatwo pisać jest takie prostactwa :)
                  Pozdrawiam wszystkie Nasze Pozytywne Klientki :) Iwona W.
                  • Gość: stała klientka Re: fryzjer dla naiwnych...cala prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 10:18
                    Pani Iwono,dobrze,że skomentowała pani głupią wypowiedź tej
                    Adriany,Anki czy jak jej tam i myslę,że debatę z tą osobą należy
                    zakończyć.Nie warto się poniżać dla zera! O Waszej popularności
                    świadczy Wasza praca, a nie prostackie wypowiedzi jakiejś
                    niedorobionej baby.Skoro komuś zawiść i zazdrość d...ściska to nic
                    na to nie poradzicie. Życzę dużo dobrego,sympatycznych klientek i
                    klientów oraz satysfakcji z wykonywanej pracy.:-)
                    • Gość: Anna Re: fryzjer dla naiwnych...cala prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:19

Te wszystkie obraźliwe wpisy są "dziełem" beznadziejnych,
                      niedouczonych, bezrobotnych i pałających chęcią zemsty "pań
                      fryzjerek"!Pozdrawiam Pana Przywarę!
                  • Gość: s Re: fryzjer dla naiwnych...cala prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 00:08
                    potwierdzę słowa Pani Iwonki, ze nie językiem ale pracą wyrabiamy sobie
                    markę.byłam w tym salonie jeszcze w nowej Dębie, w 9 miesiącu ciąży i przez cały
                    okres ciąży nie byłam tak wspaniale potraktowana jak tam wydawało mi sie ze
                    jestem pępkiem świata i wszyscy dookoła mnie tylko "biegają" a fryzura była
                    wspaniała.
                    a jeśli komuś nie odpowiada ten salon- no cóż jest przecież w czym wybierać.
                    • anela1989 Re: fryzjer 18.06.14, 12:18
                      Byłam w salonie Piotra tylko raz ale myślę, że warto się wypowiedzieć. Fryzjerów nie znosiłam, ostatni raz byłam w okresie szkoły średniej i powiedziałam sobie, że nigdy więcej.
                      Ale po 5 latach męczarni z oklapniętymi, bezkształtnymi włosami zdecydowałam się pójść i padło na ten salon. Ścinała mnie pani Beata, a ja myślałam, że wygryzę dziurę fotelu ze strachu, wiadomo jak fryzjerzy potrafią sknocić. Okazało się jednak, że ścięła mi tak, że aż napatrzyć się na siebie nie mogę tak mi niesamowicie jest do twarzy.
                      W salonie leciała fajna muzyka, było czysto, przyjaźnie i zapłaciłam o wiele mniej niż się spodziewałam (przeczytałam gdzieś, że jest bardzo drogo).
                      Polecam :)
      • Gość: Roksana Droga "A" IP: 80.51.159.* 24.12.07, 19:12
        To, że szkaluję się tak młodego człowieka, który osiagnął tak duzo w
        tak nie wielkim czasie świadczy tylko o zazdrości. Jeśli droga "A"
        Nowa Dęba to dla ciebie wieś- to w takim razie Tbg jest miejscem
        gdzie mozna jednak zrobić karierę i Pan Piotr jest tego najlepszym
        dowodem. Apropo trudności w dostaniu sie na fotel do Piotra to wiem
        że jest ciężko i to nie jest kaprys Piotra w celu robienia
        prestiżu.Gdyby klientki nie były zadowolone- drugi raz nie dały by
        się nabrać- jednak przychodza- to chyba o czymś świadczy. Najpierw
        trzeba kogos poznać- żeby móc go oceniac.
        Pozdrawiam i zyczę Wesołych Świąt.
        • shaz-za Re: Droga "A" 24.12.07, 19:20
          przyszlo by do niego kilka "puszystych" bab co mysla ze fryzurka im ujmie 120
          kilo a pzoniej mialyby pretensje ze tak sie nie stalo, to by sie mu odechcialo
          salon prowadzic, tez mam salon i wiem jak to jest
      • Gość: Karolina Re: zakład fryzjerski pana Przywary-fakty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 00:33
        Popieram w 100 procentach też nie jestem z tego fryzjera zadowolona,
        a jego pewność i krytyka innych fryzjerów jest prostacka
        • Gość: haha Re: zakład fryzjerski pana Przywary-fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 10:23
          to ciekawe co bredzisz!Chodzę do P.P. systematycznie i nigdy nie
          słyszałam z jego strony ani jednego słowa krytyki o innych
          fryzjerkach.Można mieć oczywiście swoje zdanie na temat uczesania
          itp bo nie każdej babie można dogodzić.Ma taka ględa trzy kłaki na
          głowie, a chce wyglądać jak "aniołek Charliego".Ale ty pewnie jesteś
          tą samą osobą, która ciągle ,jak widzę, oplata na tym forum
          głupoty.Wątpię abyś była klientką.Jesteś pewnie następną niedouczoną
          fryzjerką,która z zazdrości o sukces innych straciła zdolność
          logicznego myślenia.Miłego dnia i mniej zawiści Karolciu czy jak ci
          tam.Ha,ha,ha.A no i do innych fryzjerek,polecam szkolenia,kursy itd.
          • Gość: k Re: zakład fryzjerski pana Przywary-fakty IP: *.sandomierz.pilicka.pl 21.04.08, 14:45
            Byłam dwa razy u P.Piotra , pierwszy raz była nizadowolona bo
            wydawało mi się że zrobił mi za ciemny kolor , ale po miłej rozmowie
            zaproponował mi że jeżel po tygodniu nie przekonam sie do nowej
            fryzur poprawi kolor w ramach reklamacji . koloru nie zmieniłam i
            bede napewno odwiedzać Pana Piotra bo facet wie co robi.
      • tadeusz401 Re: zakład fryzjerski pana Przywary-fakty 07.05.08, 15:06
        Pan Piotr Przywara to bardzo miły młody ,utalentowany męszczyzna.Znam go
        osobiście.Od kilku lat zajmuje się stylizacją włosów mojej żony.Zarówno kolor
        jak i cięcie są zawsze perfekcyjne.I nie prawdą jest ze krytykuje prace innych
        fryzjerów.
    • Gość: Stała Klientka Zakład fryzjerski pana Piotra Przywary jest supcio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 08:45
      Piotr Przywara to najlepszy według mnie fryzjer w Tarnobrzegu,
      bardzo dobra obsługa, mili, uprzejmi, pogodni młodzi ludzie z dużą
      wiedzą na temat modnego i nowoczesnego strzyżenia, uczestniczący w
      wielu szkoleniach z fryzjerstwa, dostosowują fryzurkę do urody
      każdego klienta. Chodzę tam już 2,5 roku i jestem bardzo zadowolona.
      Życzę im takiego podejścia do klienta jak do tej pory. Bo są
      supcio :) trzymam kciuki, a może i reszta zakładów się czegoś od
      nich nauczy
      • Gość: adriana Re: Zakład fryzjerski pana Piotra Przywary jest s IP: 80.54.16.* 31.12.07, 15:46
        dziewczynko jestes taka sama cizia z prowincji jak i poczwara, nie
        masz pojecia co to jest obsluga tak samo jak ten gosc ze wsi, no i
        po co takie bzdury wypisujesz, czy chociaz raz z nim
        rozmawialas...przeciez z nim nawet nie mozna sie dogadac, to jest
        jakala...
        • Gość: Klientka salonu Re: Zakład fryzjerski u Piotra jest extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 14:16
          przeczytałam tą wypowiedź i myślę, że ci co krytykują Pana Piotra to
          poprostu albo konkurencja bojąca się tego, że jest dużo lepszy, albo
          zazdrośnicy. A Tarnobrzeg to nie wieś? taka troche większa niż Nowa
          Dęba :)))))
    • Gość: umw Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 15.12.07, 13:30
      Do kogo w tym salonie najlepiej się zapisać na fryzurkę ślubną? Jakie jeszcze polecacie salony w Tbg gdzie fajnie upinają włosy do ślubu?
      • zazu104 Re: zakład fryzjerski pana Przywary 15.12.07, 22:26
        W studio do ślubu czesze tylko p. Iwonka.
        Jestem klientką p. Piotra, ale on skierował mnie do niej.
        Na przyszły rok już umawia.
        • Gość: ew Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 22.04.08, 13:19
          od paru miesięcy chodzę do Przywary i gorąco polecam. Wkońcu jest ktoś kto
          potrafi doradzić, dobrać kolor i kształt fryzury. Stosuje wysokiej jakości
          farby. W tym salonie mozna sie poczuć jak u profesjonalisty., Poza tym przemiła
          obsługa i uśmiechnięci pracownicy proponujący herbatę/. To moze szczegóły ale
          jak wiele zmieniają., Gdziei ndziej patrzą żeby opieprzyć włosy i żeby jak
          najszybciej wyjść, zupełnie jak w Mc Donald. hehe
          • sylwia112 Re: zakład fryzjerski pana Przywary 25.04.08, 00:00
            taka natura człowieka, że jeden dogodzi a drugi nie,a widać to w wypowiedziach
            osób na tym forum, skoro komuś nie odpowiada Pan Piotr, to po sie tam pcha,
            identycznie jest z kosmetyczką, ginekologiem czy lekarzem rodzinnym- wybierajmy
            to co nam sie podoba a innych zostawmy w spokoju.
            a po drugie językiem ten Pan nie czesze wiec co komuś przeszkadza to niby
            jąkanie-ale widać że ludzie jakoś sie z nim dogadują to w czym problem??
            a to czy on pochodzi ze wsi czy miasta- ludzie no bez przesady.
    • Gość: jolka Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: 80.51.115.* 25.05.08, 18:12
      szkoda ze sie wyprowadzili z Nowej Dęby, brakuje ich tutaj!!! :(
      • Gość: ewa Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.rzeszow.mm.pl 26.05.08, 17:41
        bardzo prosze o podanie aktualnego numeru do pana Przywary. Dziękuje
        • 27iwona Re: zakład fryzjerski pana Przywary 26.05.08, 23:15
          Nowy numer: 015 822 23 40 :) Pozdawiam Nasze Klientki :)
          • Gość: flower Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 09:35
            ...pozdrawiam wszystkie fryzjerki i fryzjera z zakładu a w
            szczególności autorke tego postu:*
            • Gość: ciekawa Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 18:55
              A jak się cenią ?? ile kosztuje tam ścięcie włosów??
              • Gość: Majkel Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: 83.1.120.* 05.06.08, 18:20
                przy samej skórze 10zł. ;)
          • Gość: kasia do Pani Iwony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 23:22
            ile u Was zapłaciłabym za trwałą na długich nie bardzo gęstych
            włosach? będę wdzięczna za odpowiedz.pozdrawiam
            • Gość: Iwoka :) Re: do Pani Iwony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:28
              Witam.Nie widzę włosków,ale myślę że ok.100zł...max 120 :),ale
              dobrze by było wpaść do nas na konsultację w tej sprawie bo nie
              każde wloski nadają się na trwałą :/ Ps.Przepraszam że dopiero
              teraz odpisałam,ale nie miałam dostępu do mediów ;)
    • Gość: gosc Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 21:38
      Korzystam z uslug fryzjerskich pana piotra od kilku lat jestem
      zadowolona z zabiegow fryzjerskich
      ps on na pewno sie nie jaka po prostu sepleni, co mozna zlikwidowac
      pracujac z logopeda
      • Gość: maja Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 15:24
        Ma ktoś do nich nowy numer telefonu>>

Dzięki
        • Gość: tel Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 21:53
          0158222340
      • Gość: izka . IP: *.stalowa.pilicka.pl 18.07.08, 11:58
        Nigdy nie byłam zadowolona w 100% z fryzjera - już taka jestem
        wybredna -ale najlepszy w swym fachu był jednak pan Piotr. Ukłony
        prosto z Mielca :)
    • Gość: stała Klientka Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 20:48
      Witam
      przeczytałam całą listę uwag i pochwał i jestem tak zbulwersowana niektórymi
      wypowiedziami, że muszę to skomentować. Chodzę do tego salonu od czasu powstania
      i jeździłam do Dęby. Ludzi pracujący tam są na wysokim poziomie, mili,
      kulturalni, sympatyczni itd. Osoby które skrytykowały np Pana Piotra w sposób
      niegrzeczny są ograniczone intelektualnie. W wypowiedziach tych nie ma tam
      konkretnych argumentów. Słuchajcie dziewczyny!! krytykantki bez ogłady!!
      pewnie że można krytykować! tylko w sposób grzeczny, kulturalny. A nie tak jak
      tu na forum i obrażać ludzi którzy ciężko pracują na dobry wizerunek i swój
      sukces. A ja serdecznie gratuluję Panu Piotrowi i jego załogi sukcesu.
      "Krytykantki" pewnie osiągnęły wielki NIC i zazdroszczą albo w sprawach sukcesu
      osiągnęły porażkę! i dobrze WAM tak dziewczyny krytykujące. Bo sądząc po
      wypowiedziach jesteście chyba trochę prymitywne delikatnie mówiąc.

Pozdrawiam Was w szczególności nieuprzejme krytykantki i życzę sukcesów jacy
      osiągnęli ludzie z salonu fryzjerskiego przy ul. Wyspiańskiego :-)

• Gość: Robert Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.08, 15:28
        Kochani piszecie różnie. Ja napiszę jedno. Piotr jest naszym fryzjerem od kilku lat - jeszcze gdy był w ND. Jeździmy do niego regularnie (jak czas pozwala) z RZESZOWA (łatwo obliczyć odległość). Powiem Wam, że nie spotyka się często tak profesjonalnego człowieka. W Rzeszowie jeszcze takiego nie spotkałem. POLECAM GORĄCO i pozdrawiam. Robert.
    • Gość: ddd Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: 80.48.174.* 07.08.08, 13:52
      ile kosztuje strzyżenie u pana piotra? bo się tam właśnie wybieram
      • Gość: megi Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: 80.48.174.* 10.08.08, 21:15
        Witam osobiście wolę innego pana z tbg uwas też bywałam lecz to nie to pozdrawiam
    • Gość: goscv Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 18:49
      KORZYSTAM Z USLUG P PRZYWARY JUZ CHYBA Z 3 LATA ALE FACET ZACZYNA
      BYC ,,TRUDNY''UPRZE SIE PRZY JEDEJ FRYZURZE I ZA NIC NIE MOZNA GO
      PRZEKONAC ZEBY ZROBIL CI INNA JAKA SOBIE ZYCZYSZ
      JUZ KILKA OSOB ODESZLO OD NIEGO DO FRYZJEREK Z JEGO ZAKLADU SZKODA
      BO TECHNIKE MA DOBRA
      • Gość: gość Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: 83.1.122.* 27.09.08, 20:05
        Czegoś tu nie rozumiem. Po co panie tam chodzicie skoro wam nie
        odpowiada. To takie proste. Az trudne
    • Gość: kamil Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 13:12
      chłopów tez strzyże ten przywara, czy nie. Bo szukam dobrego fryzjera który
      strzyże modnie
    • activejet1 Re: zakład fryzjerski pana Przywary 01.10.08, 12:05
      zawsze umawiam się z jedną fryzjerka i jestem zadowona
      • Gość: . Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 19:23
        Pan Piotr raczej strzyże kobiety, ale mężczyzn również .. a co do ''upierania''się przy fryzurze, to nie macie na co drogie panie narzekać, ponieważ on bardzo dobrze wie co robi z włosami i wie w czym komu będzie dobrze. Idąc do tego salonu, oddajecie się w ręce wspaniałych profesionalistów. A osoby, które narzekają i próbują zepsuć remonę salonu, to są to osoby po prostu zazdrosne o to, że tak młody człowiek potrafił się wybić.. Do salonu trzeba się zapisać najlepiej osobiście lub przez telefon [ 015 822 23 40 ]. Salon mieści się przy ulicy Wyspiańskiego 25 [ I piętro ] w Tarnobrzegu. Od poniedziałku do piątku czynny od 8.00 bodajże do 20.00 a w soboty od 8.00 do 14.00 :)..
        • Gość: gość Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 20:00
          Cóż za piękna reklama choć nikt o nią nie prosił. Yes!Yes!Yes!
          • Gość: . Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 16:02
            to nie jest żadna reklama.. stwierdzam fakty:) i informuje tylko o pracy salonu.
            jeżeli Ci się to nie podoba to zachowaj to dla siebie :) to nie jest miejsce na
            kłótnie i dogryzki:) pozdrawiam:)
            • megi2277 Re: zakład fryzjerski pana Przywary 27.10.08, 12:14
              gdzie jest zakład pana przywary? dawno temu chodziłam do jego
              zakładu w new dębie
              • Gość: . Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 17:20
                Tarnobrzeg ulica Wyspiańskiego 25 (pawiolony) pierwsze piętro
                • kasia07l Re: zakład fryzjerski pana Przywary 10.11.08, 08:49
                  Czy w Tbg-u jest jakiś salon fryzjerski, w którym mogłabym trwale
                  wyprostować włoski?
                  • Gość: . Re: zakład fryzjerski pana Przywary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 15:19
                    U Pana Przywary chyba można ale to też zależy od długości włosków..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka