Dodaj do ulubionych

1% podatku na OPP

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.01.08, 16:59
Jaką OPP możecie polecić by przekazać 1% od podatku?
Obserwuj wątek
    • Gość: lk Re: 1% podatku na OPP IP: 208.44.166.* 15.01.08, 17:09
      Jakbyś czytał posty to byś wiedział:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=329&w=74103495
      • Gość: podatnik Re: 1% podatku na OPP IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.01.08, 19:08
        Przepraszam Cię, że nie mam czasu bez przerwy wisieć na forum, ale za link dziękuję.
    • jk475 Re: 1% podatku na OPP 16.01.08, 08:45
      Oczywiście Fundacja "Ciepło i Serce". Szczegóły na
      stronie:www.fundacja.pectarnobrzeg.pl Byłem w hospicjum kilka razy i
      widziałem, że mają morze potrzeb a robią wspaniałą robotę.
    • jeden_procent_na_opp Re: 1% podatku na OPP 16.01.08, 08:59
      Najlepiej na jakieś hospicjum. W Tarnobrzegu jest kilka, ale wpłacać można tylko
      na fundację podaną przez jk475, czyli "Ciepło i Serce". Na na stronie fundacji
      jest podane dokładnie jak to zrobić by przekazać 1%. Naprawdę to nie boli.
      Szkoda, że emeryci, którzy nie dorabiają, nie robią sami Pitów bo za nich robi
      to ZUS a pewnie im najłatwiej byłoby zrozumieć potrzebę. Ja, moja żona i znajomi
      zrobimy pity samodzielnie by przelać 1% a może więcej. Najłatwiej zrobić to przy
      pomocy darmowego programu ze strony www.pity.pl, ale ci co to przeczytają to i
      tak używają jakiegoś programu.
      • Gość: aa Re: 1% podatku na OPP IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.01.08, 17:04
        To nie jest miejsce na propagowanie takich spraw. Na tym forum działają siurki,
        którzy nie wiedzą co to jest % a co dopiero podatek.
    • jan-s 1% podatku na ochrone przyrody 19.02.08, 08:40
      Polecam Stowarzyszenie na Rzecz Dzikich Zwierząt "Sokół". Grupa
      zapalencow, ktora przywraca naszej przyrodzie sokola wędrownego.
      Szczegóły na www.peregrinus.pl.
      • Gość: aa Re: 1% podatku na ochrone przyrody IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.08, 10:52
        Jasne, lepiej uratować sokoła niż pomóc ludziom w potrzebie.
        • Gość: x Re: 1% podatku na ochrone przyrody IP: *.chello.pl 19.02.08, 11:05
          pewnie, że lepiej ratować zwierzęta niż ludzi!!
          • Gość: aa Re: 1% podatku na ochrone przyrody IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.02.08, 10:05
            Ciebie x nie tylko nie trzeba ratować, Ciebie trzeba pominąć milczeniem.
            • Gość: x Re: 1% podatku na ochrone przyrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 10:17
              Na Tarnobrzeski Bank Zywnosci. Tony zywnosci sprowadza z zewnatrz.
              Konto: Tarnobrzeskie Stowarzyszenie Bank Zywnosci, KRS 0000207936,
              ul. Sienkiewicza 145
              • Gość: wodnik Re: 1% podatku na ochrone przyrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 10:10
                Caritas Diecezji Sandomierskiej - KSR znaleźć trzeba na ich stronie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka