Gość: Magda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.01.08, 20:54 Proszę o opinie na temat rest. SONATA, plusy i minusy. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 09:45 Obsługa miła, wystrój wnętrza przytulny i ciekawy. Jedzenie w porządku (tzn desery wypróbowane i sałatki). Ceny umiarkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeżanka Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 11:36 byłam tam dwa razy, wprawdzie jako gość, ale bardzo sympatycznie. Dania bardzo smaczne i obsługa bez zastrzeżeń. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: 4.79.230.* 20.01.08, 18:11 Nie polecam placków ziemniaczanych. Na zamówione trzy dania dwa były przypalone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P28 Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: 80.54.16.* 19.01.08, 23:29 Fajne miejsce na miłe spędzenie czasu z oryginalnie podanymi napojami i bardzo dobym jedzeniem. Można przyjść z odwiedzającymi nas znajomymi bądź przyjaciółmi bez obawy, że nas opuszczą niezadowoleni z przyczyn od nas niezależnych. Ceny przystępne i do udźwignięcia na niemal każdą kieszeń. Polecam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 09:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były klient Proszę prawdy nie kasować, żyjemy w demokracji !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 23:03 Wątek wcześniejszy został skasowany nie wiem dlaczego skoro nie było wulgaryzmów. To jeszcze raz obrazowo. Byliśmy w kilka osób na obiado/kolacji, zamówiliśmy kilka dań. To co nam podano to po prostu szok, jestem pewien, że w barze w budce z piwem byłoby lepiej. Nie wspomnę o cenie jaką zapłaciliśmy za całość. Reasumując jedzenie fatalne a cena z kosmosu ... !! czyżby cena za jedzenie i jakość jedzenia była porównywalna jakości kancelarii Pani Hojnackiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Proszę prawdy nie kasować, żyjemy w demokracj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 06:55 zgadzam sie z przedmowca.bylem 2 razy i omija szerokim lukiem zrowno sonate jak i kancelarie p. chojnackiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notka Re: Proszę prawdy nie kasować, żyjemy w demokracj IP: *.humanistische-union.de 21.01.08, 10:00 Kancelarię też omijam, bo ta pani jest zainteresowana taksą powyżej 2000 zł, jeśli jest mniejsza to traktuje jako zło konieczne. Zdecydowanie wolę panią Wisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Proszę prawdy nie kasować, żyjemy w demokracj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 17:21 nie wiem jak jej restauracja, jak była w kancelarii w celu dogrania transakcji to zostałam potraktowana jak intruz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Albert Re: Proszę prawdy nie kasować, żyjemy w demokracj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 14:31 Posłuchaj tłuczku, po pierwsze Pani Halina nie zajmuje się restauracją a po drugie jest najlepszym specjalistą w dziedzienie gospodarki nieruchomościami w całej izbie Rzeszowskiej. po drugie "Hojnacka" pisze się prze Ch, co świadczy o zupełnej ignorancji z twojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 15:54 Nie jestem zachwycony smakiem niektórych dań,ale spoko,można się tam wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 10:09 prosze o doradę a jak z weselami,niektórzy mnie namawiają na urządzenie w SONACIE,teraz jeż nie wiem jak jest naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 10:45 Ja robie wesele w Sonacie, znam kilka osób, które miały tam wesele lub były tam na weselu i jakoś nikt złego zdania nie miał. Lokal jest napewno pierwsza klasa i jeśli chodzi o klimat i wystrój bije inne na głowe. Na temat kilku innych lokali w Tarnobrzegu mógłbym pare bardzo negatywnych opini wyglosic ale Sonata jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
irvinka Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg 25.01.08, 13:39 Witam.W drugiej połowie ubiegłego roku odbyło się w"Sonacie" moje wesele.Bylismy z mężem bardzo zadowoleni bo nie tylko wszyscy byli mili i bardzo ugodowi,ale również mogliśmy liczyć na parę porad ze strony właścicieli.Zero konfliktów,obsługa bardzo miła,wszystko dograne,jedzenie bardzo dobre.125 osób bardzo dobrze się bawiło i do tej pory miło to wspominają :) Nocowalismy w hotelu po całej imprezie :)po prostu super,śniadanie do łóżka ;)Ale Tobie przyszły Panie Młody :)powiem tak:Jeśli organizujesz właśnie swoje wesele to wiesz ile jest z tym wszystkim problemów(na każdym kroku ktos coś utrudnia)ja poza tymi wszystkimi plusami najbardziej doceniam w tym lokalu to,że nikt nam nie rzucał kłód pod nogi.Wręcz przeciwnie wszystko poszło jak po maśle.Doceniam to,a Ty bedziesz to rozumieć po weselu :)Ps.Mam teraz wysyp wesel przez ostatnie dwa lata więc rózne lokale widziałam."Sonata" jest naprawde OK...No i jeszcze parę słow do tych niezadowolonych :) "Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził "...może byście tak spróbowali docenić czyjś wysiłek ,a nie tylko negowali?Jestesmy tylko ludźmi,każdy może mieć słabszy dzień ,czy okres."Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aranea Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 08:30 Ja też polecam Sonatę. Jestem w trakcie organizowania wesela i własnie ten lokal wybralismy. Tak samo jak poprzedniczce nie robiono nam wiekszych problemów. Co chcesz tak masz ... oczywiscie w granivcach. Ja jestem bardzo zadowolona ze udalo nam sie zarezerwowac termin ( a rezerwowalismy w 2007roku w lipcu) wiec Młody musisz juz sie ugadywac. My jeszcze mamy pol roku .... nie mozemy sie doczekac !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zacny Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.gprs.plus.pl 23.03.08, 15:47 Ile ludzi tyle smaków kazdy ma swój gust zawsze mozna poprosić obsługę o przyprawy a nie krytykować.Co innego gdy potrawa jest przypalona lub niedosmażona lub nie estetycznie podana lub zimna wtedy należy rekamować lub niezapłacić za nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.08, 20:03 Zdaje się że pamiętam Twoje wesele. Ja nie życzę nikomu takich zrzęd jako klientów - non stop coś nie tak, 1000 pytań o to samo... żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek 32 Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 15:26 Ostatnio bardzo miło się zaskoczyłem jest nowy kucharz, aż osobiscie pytałem kelnerki bo jedzenie jest rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:38 dzięki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.08, 18:37 Byłam tam gościem na weselu,lokal piękny,obsługa rewelacja ale jedzenie było okropne.Więc dopilnujcie aby goście nie byli rozczarowani i nie wyszli glodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.08, 21:38 Owszem wystrój lokalu jest efektowny, ale jedzenie .. byłam w Sonacie na 2 imprezach i raz na obiedzie, będę szczera - jedzenie niedosmakowane i chłodne, bądź mizernej porcji. Pod tym względem minus. A przecież to restauracja .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: 80.48.35.* 01.03.08, 00:08 Droga koleżanko ja bardzo często jadam w Sonacie i uważam ze jedzenie jest bardzo dobre.Zdarzyło mi sie raz ze było troszkę ''nie dosmakowane'' ale przecież każdemu sie to może zdarzyć zresztą ludzie maja różne smaki.Jeżeli uważasz ze jedzenie było mizernej porcji to chyba musialas nie jesc caly dzien ;-)Jakoś ja zawsze wychdze stamtąd najedzony i zadowolony:-)Pozdrawiam miłą obsługę ;-) tak trzymać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZYSZłA MłODA Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: 83.1.116.* 31.03.08, 22:25 JA I MóJ NARZECZONY MAMY ZAREZERWOWANY TERMIN W SONACIE. I WłAśNIE....W TYM PROBLEM. SLYSZAłAM żE GOśCIE WYCHODZą GłODNI, żE Są MAłE PORCYJKI I żE TO CO ZGINIE ZE STOłU JUż NIE JEST DONOSZONE. A NO I żE NIE DAJą NIC DO DOMU. WZBRANIAłAM SIE PRZED KAMELEONEM BO CHCIAłAM żEBY WSZYSCY SIE NAJEDLI DO WOLI, ALE CHYBA WPADłAM Z DESZCZU POD RYNNE. NIECH KTOś Z BYłYCH "MłODYCH", KTóRZY URZąDZALI TAM WESELE, POWIE JAK TO WYGLADA W RZECZYWISTOśCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.gprs.plus.pl 01.04.08, 01:36 Powiem krótko.Jeśli chcecie robić tam przyjęcie weselne to okey,ale ustalajcie wszystko z właścicielami a nie z kierowniczką gdyż zawyży wam ceny i zmienia wszystko jak w kalejdoskopie.My ustalaliśmy wszystko z właścicielką i byliśmy zadowoleni.Nasi znajomi odmówili wesela właśnie ze względu na nieprzyjemną Panią kierownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: 83.1.121.* 01.04.08, 21:31 No to Ci współczuję. Zamówcie sobie pizze - może hurtem taniej wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 09:46 Wszystko mozna dogadac, ludzie idziecie wydac kupe kasy wiec trzeba ostro negocjowac i wszystko miec na pismie. Ciekawe gdzie w Tbg lub okolicach znajdziecie bardziej elegancki lokal? Ktos moze napisac Baranow - ale jak sobie podliczycie kawki i herbatki to wam wyjdzie 200zl od osoby a gdzie reszta? Sam w najbliszym czasie mam wesele - postawilem na Sonate - znam osoby ktore mialy tam wesela lub tez byly w charakterze gosci i nikt zastrzezen nie mial. Wiadomo mozna lepiej ale u nas ceny nie sa wcale jeszcze wysrubowane. Ja zwiedzilem wszystkie lokale, ten zrobil najwieksze wrazenie. Czesc postow to napewno zawistna konkurencja, jesli nie bezposrednio to przez powiazania rodzinne lub inne. Bylem na weselach w roznych lokalach - wszedzie moze zdarzyc sie lekka wpadka ale - ja osobiscie najbardziej jestem zawiedzionym Kameleonem. Gdzie na Sylwetra jadlem zimnego schabowego a o 23 kelner mi powiedzial ze pijemy za duzo soku. Sprawa jest prosta jak masz jakies watpliowsci idziesz do lokalu i o tym rozmawiasz! Pisanie na forum i czerpanie tych inforamcji jako skarbnice wiedzy nie jest najlepszym pomyslem. Kadze forum jest pelne klakierow, klakierow jednej jak i drugiej strony. Nauczony wlasnym doswiadczeniem moge smialo napisac - podczas wszelkich przygotowan slubnych robmy wywiad dokladny a nie taki ktory ogranicza sie do postu na forum - ja majac wiele informacji od mniej lub bardziej zyczliwych podczas ich weryfikacji w lokalu, kosciele itd dowiadywalem sie czesto czasem zupelnie innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 04.04.08, 20:29 ja mialam przyjecie weselne w zajezdzie amigo nie wiem jak jest w sonacie wiec nie ocenia ale mam porownanie co do zajazdu sandomierskiego bo moj brat tam mial a zajazdem amigo w sandomierskim owszem pieknie ale goscie byli glodni a w amigo juz u nas super elegancko wszystko ladnie podane cieple smaczne swieze i lokal super hotel czyste toalety wiec polecam zajazd amigo Odpowiedz Link Zgłoś
evik_ok Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg 04.04.08, 21:50 Kropki i przecinki....Proszę. Przecież tego nie da się czytać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.14, 19:58 Moim zdaniem Sonata jest Ok łącznie z panią kierownik ;)jedzonko pyszne i miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypisek Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.skybroadband.com 27.06.14, 14:43 Ha ha ha i zapewne piszą Ci najwięcej negatywów co będąc na weselu w Sonacie pokazali jak prawdziwa ŚWINIA wygląda hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfxh Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 11:44 porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.07.14, 22:08 A jak z pracą tam? Są jakieś przyjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.08.14, 16:26 Czasami są Odpowiedz Link Zgłoś