Dodaj do ulubionych

Restauracja SONATA - Tarnobrzeg

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.01.08, 20:54
Proszę o opinie na temat rest. SONATA, plusy i minusy. Z góry
dziekuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 09:45
      Obsługa miła, wystrój wnętrza przytulny i ciekawy. Jedzenie w porządku (tzn
      desery wypróbowane i sałatki). Ceny umiarkowane.
    • Gość: tarnobrzeżanka Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 11:36
      byłam tam dwa razy, wprawdzie jako gość, ale bardzo sympatycznie. Dania bardzo
      smaczne i obsługa bez zastrzeżeń. Polecam.
      • Gość: lk Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: 4.79.230.* 20.01.08, 18:11
        Nie polecam placków ziemniaczanych. Na zamówione trzy dania dwa były przypalone
    • Gość: P28 Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: 80.54.16.* 19.01.08, 23:29
      Fajne miejsce na miłe spędzenie czasu z oryginalnie podanymi napojami i bardzo
      dobym jedzeniem. Można przyjść z odwiedzającymi nas znajomymi bądź przyjaciółmi
      bez obawy, że nas opuszczą niezadowoleni z przyczyn od nas niezależnych. Ceny
      przystępne i do udźwignięcia na niemal każdą kieszeń. Polecam serdecznie!
      • Gość: Igor [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 09:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Były klient Proszę prawdy nie kasować, żyjemy w demokracji !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 23:03
          Wątek wcześniejszy został skasowany nie wiem dlaczego skoro nie było wulgaryzmów.
          To jeszcze raz obrazowo. Byliśmy w kilka osób na obiado/kolacji, zamówiliśmy
          kilka dań. To co nam podano to po prostu szok, jestem pewien, że w barze w budce
          z piwem byłoby lepiej. Nie wspomnę o cenie jaką zapłaciliśmy za całość.
          Reasumując jedzenie fatalne a cena z kosmosu ... !! czyżby cena za jedzenie i
          jakość jedzenia była porównywalna jakości kancelarii Pani Hojnackiej ???
          • Gość: daro Re: Proszę prawdy nie kasować, żyjemy w demokracj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 06:55
            zgadzam sie z przedmowca.bylem 2 razy i omija szerokim lukiem zrowno
            sonate jak i kancelarie p. chojnackiej
            • Gość: notka Re: Proszę prawdy nie kasować, żyjemy w demokracj IP: *.humanistische-union.de 21.01.08, 10:00
              Kancelarię też omijam, bo ta pani jest zainteresowana taksą powyżej 2000 zł,
              jeśli jest mniejsza to traktuje jako zło konieczne. Zdecydowanie wolę panią Wisz
              • Gość: Kacha Re: Proszę prawdy nie kasować, żyjemy w demokracj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 17:21
                nie wiem jak jej restauracja, jak była w kancelarii w celu dogrania transakcji
                to zostałam potraktowana jak intruz
          • Gość: Brat Albert Re: Proszę prawdy nie kasować, żyjemy w demokracj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 14:31
            Posłuchaj tłuczku, po pierwsze Pani Halina nie zajmuje się restauracją a po drugie jest najlepszym specjalistą w dziedzienie gospodarki nieruchomościami w całej izbie Rzeszowskiej. po drugie "Hojnacka" pisze się prze Ch, co świadczy o zupełnej ignorancji z twojej strony
      • Gość: ja Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 15:54
        Nie jestem zachwycony smakiem niektórych dań,ale spoko,można się
        tam wybrać.
        • Gość: młody Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 10:09
          prosze o doradę a jak z weselami,niektórzy mnie namawiają na
          urządzenie w SONACIE,teraz jeż nie wiem jak jest naprawdę.
          • Gość: Marek Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 10:45
            Ja robie wesele w Sonacie, znam kilka osób, które miały tam wesele lub były tam
            na weselu i jakoś nikt złego zdania nie miał. Lokal jest napewno pierwsza klasa
            i jeśli chodzi o klimat i wystrój bije inne na głowe.
            Na temat kilku innych lokali w Tarnobrzegu mógłbym pare bardzo negatywnych opini
            wyglosic ale Sonata jest OK.
          • irvinka Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg 25.01.08, 13:39
            Witam.W drugiej połowie ubiegłego roku odbyło się w"Sonacie" moje
            wesele.Bylismy z mężem bardzo zadowoleni bo nie tylko wszyscy byli
            mili i bardzo ugodowi,ale również mogliśmy liczyć na parę porad ze
            strony właścicieli.Zero konfliktów,obsługa bardzo miła,wszystko
            dograne,jedzenie bardzo dobre.125 osób bardzo dobrze się bawiło i do
            tej pory miło to wspominają :) Nocowalismy w hotelu po całej
            imprezie :)po prostu super,śniadanie do łóżka ;)Ale Tobie przyszły
            Panie Młody :)powiem tak:Jeśli organizujesz właśnie swoje wesele to
            wiesz ile jest z tym wszystkim problemów(na każdym kroku ktos coś
            utrudnia)ja poza tymi wszystkimi plusami najbardziej doceniam w tym
            lokalu to,że nikt nam nie rzucał kłód pod nogi.Wręcz przeciwnie
            wszystko poszło jak po maśle.Doceniam to,a Ty bedziesz to rozumieć
            po weselu :)Ps.Mam teraz wysyp wesel przez ostatnie dwa lata więc
            rózne lokale widziałam."Sonata" jest naprawde OK...No i jeszcze parę
            słow do tych niezadowolonych :) "Jeszcze się taki nie urodził co by
            wszystkim dogodził "...może byście tak spróbowali docenić czyjś
            wysiłek ,a nie tylko negowali?Jestesmy tylko ludźmi,każdy może mieć
            słabszy dzień ,czy okres."Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci
            kamień" :)
            • Gość: Aranea Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 08:30
              Ja też polecam Sonatę. Jestem w trakcie organizowania wesela i
              własnie ten lokal wybralismy. Tak samo jak poprzedniczce nie robiono
              nam wiekszych problemów. Co chcesz tak masz ... oczywiscie w
              granivcach. Ja jestem bardzo zadowolona ze udalo nam sie
              zarezerwowac termin ( a rezerwowalismy w 2007roku w lipcu) wiec
              Młody musisz juz sie ugadywac.
              My jeszcze mamy pol roku .... nie mozemy sie doczekac !!

• Gość: zacny Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.gprs.plus.pl 23.03.08, 15:47
                Ile ludzi tyle smaków kazdy ma swój gust zawsze mozna poprosić
                obsługę o przyprawy a nie krytykować.Co innego gdy potrawa jest
                przypalona lub niedosmażona lub nie estetycznie podana lub zimna
                wtedy należy rekamować lub niezapłacić za nią.
            • Gość: Marek Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.08, 20:03
              Zdaje się że pamiętam Twoje wesele.

Ja nie życzę nikomu takich zrzęd jako klientów - non stop coś nie tak, 1000
              pytań o to samo... żenada
        • Gość: darek 32 Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 15:26
          Ostatnio bardzo miło się zaskoczyłem jest nowy kucharz, aż osobiscie pytałem kelnerki bo jedzenie jest rewelacyjne
    • Gość: młody Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:38
      dzięki za opinie.
    • Gość: gość Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.08, 18:37
      Byłam tam gościem na weselu,lokal piękny,obsługa rewelacja ale
      jedzenie było okropne.Więc dopilnujcie aby goście nie byli
      rozczarowani i nie wyszli glodni.
      • Gość: Sabina Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.08, 21:38
        Owszem wystrój lokalu jest efektowny, ale jedzenie .. byłam w Sonacie na 2 imprezach i raz na obiedzie, będę szczera - jedzenie niedosmakowane i chłodne, bądź mizernej porcji. Pod tym względem minus. A przecież to restauracja ..
        • Gość: gosc Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: 80.48.35.* 01.03.08, 00:08
          Droga koleżanko ja bardzo często jadam w Sonacie i uważam ze jedzenie jest
          bardzo dobre.Zdarzyło mi sie raz ze było troszkę ''nie dosmakowane'' ale
          przecież każdemu sie to może zdarzyć zresztą ludzie maja różne smaki.Jeżeli
          uważasz ze jedzenie było mizernej porcji to chyba musialas nie jesc caly dzien
          ;-)Jakoś ja zawsze wychdze stamtąd najedzony i zadowolony:-)Pozdrawiam miłą
          obsługę ;-) tak trzymać!!
          • Gość: PRZYSZłA MłODA Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: 83.1.116.* 31.03.08, 22:25
            JA I MóJ NARZECZONY MAMY ZAREZERWOWANY TERMIN W SONACIE. I WłAśNIE....W TYM
            PROBLEM. SLYSZAłAM żE GOśCIE WYCHODZą GłODNI, żE Są MAłE PORCYJKI I żE TO CO
            ZGINIE ZE STOłU JUż NIE JEST DONOSZONE. A NO I żE NIE DAJą NIC DO DOMU.
            WZBRANIAłAM SIE PRZED KAMELEONEM BO CHCIAłAM żEBY WSZYSCY SIE NAJEDLI DO WOLI,
            ALE CHYBA WPADłAM Z DESZCZU POD RYNNE. NIECH KTOś Z BYłYCH "MłODYCH", KTóRZY
            URZąDZALI TAM WESELE, POWIE JAK TO WYGLADA W RZECZYWISTOśCI
            • Gość: młody Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.gprs.plus.pl 01.04.08, 01:36
              Powiem krótko.Jeśli chcecie robić tam przyjęcie weselne to okey,ale ustalajcie
              wszystko z właścicielami a nie z kierowniczką gdyż zawyży wam ceny i zmienia
              wszystko jak w kalejdoskopie.My ustalaliśmy wszystko
              z właścicielką i byliśmy zadowoleni.Nasi znajomi odmówili wesela właśnie ze
              względu na nieprzyjemną Panią kierownik.
            • Gość: Marek Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: 83.1.121.* 01.04.08, 21:31
              No to Ci współczuję. Zamówcie sobie pizze - może hurtem taniej wyjdzie.
            • Gość: Marco Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 09:46
              Wszystko mozna dogadac, ludzie idziecie wydac kupe kasy wiec trzeba ostro
              negocjowac i wszystko miec na pismie.
              Ciekawe gdzie w Tbg lub okolicach znajdziecie bardziej elegancki lokal?
              Ktos moze napisac Baranow - ale jak sobie podliczycie kawki i herbatki to wam
              wyjdzie 200zl od osoby a gdzie reszta?
              Sam w najbliszym czasie mam wesele - postawilem na Sonate - znam osoby ktore
              mialy tam wesela lub tez byly w charakterze gosci i nikt zastrzezen nie mial.
              Wiadomo mozna lepiej ale u nas ceny nie sa wcale jeszcze wysrubowane.
              Ja zwiedzilem wszystkie lokale, ten zrobil najwieksze wrazenie.
              Czesc postow to napewno zawistna konkurencja, jesli nie bezposrednio to przez
              powiazania rodzinne lub inne.
              Bylem na weselach w roznych lokalach - wszedzie moze zdarzyc sie lekka wpadka
              ale - ja osobiscie najbardziej jestem zawiedzionym Kameleonem. Gdzie na Sylwetra
              jadlem zimnego schabowego a o 23 kelner mi powiedzial ze pijemy za duzo soku.
              Sprawa jest prosta jak masz jakies watpliowsci idziesz do lokalu i o tym
              rozmawiasz! Pisanie na forum i czerpanie tych inforamcji jako skarbnice wiedzy
              nie jest najlepszym pomyslem.
              Kadze forum jest pelne klakierow, klakierow jednej jak i drugiej strony.
              Nauczony wlasnym doswiadczeniem moge smialo napisac - podczas wszelkich
              przygotowan slubnych robmy wywiad dokladny a nie taki ktory ogranicza sie do
              postu na forum - ja majac wiele informacji od mniej lub bardziej zyczliwych
              podczas ich weryfikacji w lokalu, kosciele itd dowiadywalem sie czesto czasem
              zupelnie innego.

• Gość: magda Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 04.04.08, 20:29
                ja mialam przyjecie weselne w zajezdzie amigo nie wiem jak jest w
                sonacie wiec nie ocenia ale mam porownanie co do zajazdu
                sandomierskiego bo moj brat tam mial a zajazdem amigo w
                sandomierskim owszem pieknie ale goscie byli glodni a w amigo juz u
                nas super elegancko wszystko ladnie podane cieple smaczne swieze i
                lokal super hotel czyste toalety wiec polecam zajazd amigo
                • evik_ok Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg 04.04.08, 21:50
                  Kropki i przecinki....Proszę. Przecież tego nie da się czytać:(
                  • Gość: Magda Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.14, 19:58
                    Moim zdaniem Sonata jest Ok łącznie z panią kierownik ;)jedzonko pyszne i miła obsługa.
                    • Gość: cypisek Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.skybroadband.com 27.06.14, 14:43
                      Ha ha ha i zapewne piszą Ci najwięcej negatywów co będąc na weselu w Sonacie pokazali jak prawdziwa ŚWINIA wygląda hahaha.
    • Gość: hfxh Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 11:44
      porażka
      • Gość: Gaga Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.07.14, 22:08
        A jak z pracą tam? Są jakieś przyjęcia?
        • Gość: Radek Re: Restauracja SONATA - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.08.14, 16:26
          Czasami są
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka