Dodaj do ulubionych

tarnobrzeski szpital

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 11:19
Chciałem dzisiaj /sobota/ zrobić w szpitalnym laboratorium badanie na
grupę krwi-oczywiście odpłatnie.Pan poinformował mnie,że dzisiaj badania
takie robione są jedynie pacjentom szpitala-niestety nim nie byłem i po
dzisiejszych doświadczeniach nie chcę być.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesław u. Re: tarnobrzeski szpital IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 11:32
      Nie czepiaj się.Może tarnobrzeski szpital nie ma długów.Może tutejsze
      pielęgniarki i laborantki nie chcą podwyżek.
      • Gość: JKM Re: tarnobrzeski szpital IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 14:19
        Należy to towarzystwwo -pełne dobnrego amopoczucia [po prostu rozwiązać!
        Nie bedzie sutuacji -jeżeli chczezs cięcie cesarskie chodż w ciązy
        do Hary!Wyjątek abyś nie trafiła na dyżur Szymańskiego i Michałeczki!
        Brak szefa!Koty grasują!
      • Gość: Walduś Re: tarnobrzeski szpital IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 20:06
        A skądże!Jakie długi! To szpital w Stalowej Woli ma ponad 5 milinów zł długu!
        Szubrawcy!
    • Gość: GuyRitchie ...Waldek chce do szpitala a one go niechcom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 08:42
      Gość portalu: waldek napisał(a):
      > Chciałem dzisiaj /sobota/ zrobić w szpitalnym laboratorium badanie na
      > grupę krwi-oczywiście odpłatnie.Pan poinformował mnie,że dzisiaj badania
      > takie robione są jedynie pacjentom szpitala-niestety nim nie byłem i po
      > dzisiejszych doświadczeniach nie chcę być.

Waldusiu, chlopie najmilejszy, a na co ci badania? I jeszcze kaske na to
      wydajesz... Za to co bys w lablatorium zaszpitalnym wydal, dziabnij sobie
      seteczke, dwie a moze i cwiarte, siadaj w samochod a jak nie masz to na rower i
      zasuwaj! Jak cie slodcy tbgowscy policjanci R zlapia to badanie masz za freeko
      i natychmiast! Wiec po co te zale? Trza se w zyciu radzic.
    • Gość: PITR Re: tarnobrzeski szpital IP: *.dmpbk.com.pl 18.08.03, 11:30
      Gość portalu: waldek napisał(a):

> Chciałem dzisiaj /sobota/ zrobić w szpitalnym laboratorium badanie na
      > grupę krwi-oczywiście odpłatnie.Pan poinformował mnie,że dzisiaj badania
      > takie robione są jedynie pacjentom szpitala-niestety nim nie byłem i po
      > dzisiejszych doświadczeniach nie chcę być.

Stary nie rozumiem dlaczego ty marudzisz? Kto w sobote robi badania w szipatlu.
      Przeca sobota jest dniem wolnym od pracy nawet dla laborantów.
      • Gość: waldek Re: tarnobrzeski szpital IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:30
        Masz rację-już nie marudzę.Zrobiłem badanie w tym samym dniu w innej
        placówce-i tam zapłaciłem.Mnie tam wszystko jedno.Waldek.
    • Gość: anonim Re: tarnobrzeski szpital IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 21:48
      Badanie grupy krwi nie wykonuje Laboratorium, ale Pracownia Immunologii
      Tranfuzjologicznej. Badania odpłatne są wykonywane bez jakichklolwiek
      przeszkód. O ile ja się znam na organizacji Szpitala - to w tej pracowni nie
      pracuje żaden mężczyzna - zatem nie wiem co to za mężczyzna udzielił
      informacji.
      • Gość: waldek Re: tarnobrzeski szpital IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 22:18
        Widać,że znasz się na organizacji szpitala-ustal zatem ,co tam robił ten
        mężczyzna.
        • Gość: GuyRitchie uwaga w tbgowskim szpitalu jakis facet jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 13:05
          <waldek> chlopie mily, ten facet co z nim gadales to byl duch dyrektora
          szpitala z lat wczesniejszych, ktory zmarl na zawal przy swoim bioorku, bo
          wlasnie defiblyrator na ktorego remont pozalowal owczesnych paru górali (synku
          to takie piniadze za peerelu byly i bogu dzieki ja tez ich nie pamietam ale
          dziadek opowiadal, a nazwa sie wziela od tego ze na kasce odmalowany byl
          nieziemsko przystojny goral) zaniemogl i dawal tylko 12 volt jak w samochodzie
          a to nawet jętki jednodniowki rozpieprzonej na przedniej szybie syreny 102 nie
          ozywi. Więc ratowali go usta-w-usta a robila to pielegniarka mloda Krysia,
          ktorej jednak dechu zabraklo szybko bo chwil pare wczesniej usta-penis z
          pielegniarzem Zenkiem uprawiala i to nie w celu ratowania zycia Zenka a raczej
          w celu rozladowania zenkowych żadz. Poki Krysia swe usta do ust dyrektora
          przykladala, tenze udawal ze zawal sie poglebia i oczy zamknal. Zmienila Krysie
          jednak salowa Pani Janka, ktorej wlasnie odbilo sie kapustą. Dyrektor poczul
          jakby mu sie do ustow gowno nalalo, Pani Janeczka powiedziala przepraszam, wiec
          oczy otworzyl i nad soba zobaczyl owo dziwo kobiecej natury - Pania Janke. Nos
          szpakowaty jak nie przymierzajac u zyda z hitlerowskiego plakatu, ozdobiony
          cudna kurzajka wielkosci sliwkowej pestki, oko prawe letko zacmiale, zabki
          czyli obie trojki w kolorze modnego w tym sezonie glebokiego brazu, i ten biust
          wylewajacy sie z fartucha koloru sepi, ktory choc watpic w to mozna, byl kiedys
          bialy. Dyrektorowi zawal sie poglebil i na rekach salowej Pani Janki dni swych
          dokonal. Teraz straszy w korytarzach nowego szpitala ... Taka to jest historia
          spotkania dziwnego faceta w tbgowskim szpiatalu. Inna wersja jest taka ze ten
          colo po prostu chcial łapowke za badanie... ty nie zakumales i juz...
          • Gość: wiesław u. Re: uwaga w tbgowskim szpitalu jakis facet jest.. IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 08:37

Ja pierniczę !!!
    • Gość: pacjent Re: tarnobrzeski szpital IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 23:25
      Dobrze, że jeszcze istnieje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka