Gość: agullla:" IP: 80.51.159.* 01.02.08, 10:38 zblizaja sie walentynki a ja nie mam pomysłu co mogłabym dac swojemu chłopakowi. Chciałabym zeby to było cos orginalnego a zarazem przydatnego i co by mu się spodobało. Pomóżcie!!!!!Proszę o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proboszcz Re: prezent na walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 11:39 to może być tylko jedno. kup sobie jakiś kostium z czarnego lateksu. kup pejcz. koniecznie długi. i kajdanki. ubierz się w kostium. chłopaka skuj kajdankami, ściągnij mu spodnie i chłostaj pejczem. będzie błagał o więcej. i będzie chciał częściej. jak nie to to najlepszy, uniwersalny prezent dla każdego prawdziwego mężczyzny to 0,7 lepsiejszej wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
admiral_cooper Re: prezent na walentynki 01.02.08, 11:50 Wątpię żeby domina się jakiemuś mężczyźnie podobała (co prawda są wyjątki). Jeśli ma być coś erotycznego to już lepszy jakiś dobry striptiz. A z tą wódką to fakt - większość facetów by to zadowoliło ale nie wiem czy to odpowiedni prezent na walentynki(bo na urodziny to rozumiem) Odpowiedz Link Zgłoś
admiral_cooper Re: prezent na walentynki 01.02.08, 11:45 Powiem Ci jedno - większości nacji rodzaju męskiego jest to obojętne co dostają, szczerze mówiąc dała byś mu kartkę walentynkową i buziaka i to by mu wystarczyło. Moja kobieta spytała się mnie co bym chciał dostać to powiedziałem jej że czekoladę Milkę i Carlsberga. I tacy są we większości mężczyźni, więc się za bardzo wysilać nie musisz bo jemu to jest obojętne. Ale jak już bardzo chcesz to możesz kupić mu jakąś koszulkę - przynajmniej praktyczna rzecz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś