Gość: Piotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 09:16 Witam. Mam zamiar kupić samochód w auto- komisie na ul. SIKORSKIEGO NA PRZECIW STACJI "ORLEN ,proszę o opinie na temat tego komisu . Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czesław Re: Opinia o komisie samochodowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.08, 17:46 Kolego jesli dobrze rozumiem chodzi ci o komic tam gdzie sa głównie busy i ciągniki siodłowe. Większośc aut jest po remontach silników przegrzane alebo zatarte, z tego co wiem. Robione u Jasia Wdowiaka na ulicy św.Barbary.Jeśli chcesz dobre auto to i cena bedzie wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Opinia o komisie samochodowym IP: 80.48.174.* 09.02.08, 23:17 a ja dołóżę swoje p. k. własciciel spoko gość mojemu znajomemu ściągnął autko na zamówienie jakieś 1,5 roku temu i jest wszystko ok polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogi0206 Re: Opinia o komisie samochodowym IP: *.gprs.plus.pl 10.03.08, 08:07 jam wszystkie są złe to jak tu dojechały sprawdż sobie samochód który ci się podoba i tyle na tym nie mozna oszczędzać weż auto jedż do serwisu wydaj 100-300zł i bedziesz wiedział co w treawie piszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Opinia o komisie samochodowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:01 Sory ale sprawdz wszystko bo ściemy idą na całego. Kupują gó.. i to samo sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś