Gość: basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 19:55 czy znacie jakiegoś sprawdzonego i skutecznego endokrynologa z Tbg? Oprócz dr Góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: endokrynolog IP: *.chello.pl 20.02.08, 20:00 jest pani ginekolog-endokrynolog, ona przyjmuje w jedynce na 1 maja, tylko nie pamiętam jak sie nazywa, podobno jest duzo lepsza od Góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:04 mi pomogla pani Wroczek Teresa z Sandomierza, przyjmuje priw i tez w poradni w szpitalu srz Odpowiedz Link Zgłoś
greenfiona Re: endokrynolog 21.02.08, 16:04 moim zdaniem w Tarnobrzegu nie ma dobrego endokrynologa. Ja jeżdżę do Rzeszowa. Przyjmuje tam świetna pani endokrynolog dr Góralczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarczyca Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 10:40 Każda wrona swój ogon chwali, ale chodziłam do górowej (nie polecam!!!!!!!!), a potem jeździłam do Stalowej Woli (ok. ale daleko jak na takie wizyty), na koniec dotarłam do Pani Molisakowej i jestem zadowolona - zawsze na czas - jak jestem umówiona na konkretną godzinę to o tej jestem przyjęta-, miła fachowa obsługa. Polecam choć zdaję sobie sprawę, że jest to subiektywna ocena. Odpowiedz Link Zgłoś