Dodaj do ulubionych

Gimnazjum Katolickie

IP: 80.48.174.* 04.03.08, 07:06
Czy już wiadomo kto będzie zatrudniony na stanowisku dyrektora tej szkoły i
kto będzie uczył ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 08:34
      a co z nauczycielami , którzy straca pracę we wszystkich
      tarnobrzeskich szkołach dzięi temu faktowi? bo bedzie brak dzieci?
      • Gość: liberał. Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 11:53
        to jest piękny argument. Stare pierdoły maja mieć zapewnioną
        synekurę do emerytury, bez względu na to jak uczą. Niech będzie
        szkoła katolicka, utrzymywana na tych samych zasadach jak każda
        inna, rodzice tych dzieci płaca przeciez podatki min na szkolnictwo.
        Niech p.Senyszyn załozy w Tarnobrzegu szkołę, gdzie nie bedzie
        historii Polski ale np. historia ruchu robotniczego, nauka o
        mniejszościach seksualnych i w ogóle róbta co chceta. I niech ich
        też dofinansowuja, według liczby dzieci tam uczęszczających.
        Zobaczymy, gdzie rodzice poslą dzieci. Dlatego właśnie upadł pomysł
        bonu oswiatowego, okazałoby się, czy ludzie wolą szkoły katolickie
        czy starych ZNPowców, z komunistycznymi korzeniami.
        • Gość: 2.amica Re: Gimnazjum Katolickie IP: 80.48.174.* 04.03.08, 14:37
          A propos "stare pierdoły". Czy to znaczy, że w szkole katolickiej będą uczyć
          sami młodzi? A co z nimi zrobią kiedy i oni się zestarzeją?
          • Gość: liberał2 Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.171.160.14.crowley.pl 04.03.08, 15:08
            Mowa o obecnych "starych pierdołach". Niedouczone stare pryki na ciepłych
            posadkach, które przez lata wyżywają się na uczniach mimo że ich wiedza jest
            marginalna i zacofana, zaciągnięta z czasów PRLowskiej propagandy. Pogonić tą
            hołotę.
            • Gość: jj Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 17:13
              a co z młodymi nauczycielami co stracą pracę w szkołach przez
              utworzenie katolickiej? co wy ludzie piszecie?
              • Gość: katolik Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.08, 18:27
                Tak będą zatrudnienia przydupasy Józefczyka i inne miernoty ale
                fundamentalistycznie wierne jedynej idei. Katolicyzm jest jak OK ale ludzie dla
                których tolerancja itp. hasła są populistycznymi hasłami liberałów są zakałą
                naszej wiary.
                • Gość: ja Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.08, 19:51
                  Podobno dyrektorem ma być jakiś ksiądz a nauczycielkami zakonnice.
                  Mam nadzieję że do takiej szkoły nikt rozsądny dziecka nie pośle.
                  A i tak wszystkie szkoły sa katolickie!
                  • Gość: desta Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:15
                    Od kilku lat pracuje na pół gwizdka, nie mam etatu i awansu zrobic
                    nie moge, chetnie sie zatrudnie w tej szkole, tylko ze nigdzie nie
                    wiadomo gdzie jest rekrutacja-wie ktoś?
                    • Gość: katolik Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.08, 22:11
                      Rekrutacja jest już zakończona katecheci robią drugi fakultet.
                      • Gość: załamany Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 07:39
                        5 lat studiów, kursy, studia podyplomowe i nic. Wielu nauczycieli
                        zasili szeroką kadrę bezrobotnych w Tarnobrzegu. Brawo!!!!!!
                      • Gość: mieszkanka Re: Gimnazjum Katolickie IP: 80.54.16.* 06.03.08, 00:06
                        Super!!!!!!!!Katecheci będą mieli monopol na pracę w tej szkole?
                        A co z ludżmi, którzy mają faktycznie porządne wykształcenie, a nie
                        podyplomówki? Ładnie, a może nawet pięknie się to zapowiada...
                    • Gość: anka Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 10:42
                      Zapisy do katolickiej szkoły podstawowej i gimnazjum zorganizowane
                      są w świetlicy przy kościele na Serbinowie codziennie w godz.16 -
                      18. Z tego co słyszałam dyrektorem ma być n-l wych. fiz. z jednej
                      ze szkół podstawowych w Tbgu.
                      • Gość: radef Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 16:31
                        może to ten co ma dużo dzieci i prowadzi nauki przedmałżeńskie?
                  • Gość: ty Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 11:41
                    do ja: jeżeli taka ma być kadra jak napisałeś to własnie zamierzam
                    tam zapisac dziecko do I klasy
                    • Gość: katolik Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.08, 18:04
                      Szkoda....
                  • Gość: cat Re: Gimnazjum Katolickie IP: 80.48.35.* 26.08.08, 17:59
                    wszyscy nauczyciele i dyrektor będą ludźmi świeckimi...
                    • Gość: dyzik Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 19:18
                      No to jako to ma być szkoła katolicka,wszyscy nauczyciele osoby
                      świeckie,pieniądze z kasy miasta i dofinansowanie z budzetu na
                      każdego ucznia,czy ta nazwa to chwyt reklamowy nowej publicznej
                      szkoly? Katolicka jak rozumię to powinna być szkola budowana i
                      utrzywymana z funduszy kościelnych i dyrektorem powinna być osoba
                      duchowna. A jesli tak nie jest to nowe gimnazium i tak jest
                      świeckie .
            • Gość: artek Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 07:53
              liberał Ty chyba miałeś strasznie traumatyczne przeżycia w szkole
            • Gość: tomek dwie dekady wolnej Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 20:57
              nauczycieli po 50 jest w szkołach już mało, większośc kończyła
              studia już po 1989 roku, np osoba ktora ukończyła studia w 1995 roku
              dziś jest pod 40 i co jest komunistą? byzydyura
              chyba że komunistami nie sa tylko Ci urodzeni po 1990 roku...
              • lacido Re: dwie dekady wolnej Polski 28.08.08, 22:36
                nauczycieli po 50 w szkole jest dużo jednej mi znanej jest to ok 1/3 kadry
                • Gość: qweszxc Re: dwie dekady wolnej Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 23:00
                  Po 50, czyli komuch, tak?
                  Gratuluję @lacido. Też chciałbym mieć takie klapki. O ile prostsze
                  jest wówczas życie.
                  • lacido Re: dwie dekady wolnej Polski 28.08.08, 23:23
                    a gdzie ja tak napisałam?? człowieku??? czytaj dokładnie napisałeś ze niewielu
                    nauczycieli po 50-ce jest w szkole więc uważam że 1/3(w tej znanej mi) to jednak
                    dużo.Sowa o komuchach nie pisałam
                    ehhhh
    • Gość: messa Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 07:59
      Stachu Uziel ma zostać dyrektorem tej szkoły, jest taki dobroduszny
      pomaga biednym
    • Gość: Azag Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 07:53
      Historii na pewno będzie uczył Tadzio Zych. Chłopak robi w kilku szkołach, więc
      kolejne godziny mu sie przydadzą. On ma wszędzie fory i pewnie kumpel Józefczyka
      czy jak ten facio się nazywa
      • Gość: zainteresowany Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 20:33
        ostatnio przechodziłem ul Szkolną chyba tak się nazywa ,tam
        powstaje to nowe gimnazium,duża inwestycja -praca wre,chyba łączą
        budynki gimnazium obecnego z budowanym w jedną szkołę a może to
        tylko złudzenie przechodnia.
        • Gość: jaskowna Pluralizm - marzenie za komuny IP: 83.1.112.* 01.04.08, 21:48
          teraz podobno żyjemy w wolnym kraju. Tylko Kościół nie może
          korzystać z wolności.
          Domagam się rónouprawnienia dla katolików w Polsce i pluralizmu
          światopoglądowego w wychowaniu.
          Precz z jedynie słuszną ideologią ... zgadnijcie jaką ?
          • Gość: gość Re: Pluralizm - marzenie za komuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 06:24
            Róbta co chceta
    • Gość: cab Re: Gimnazjum Katolickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 23:35
      może dziubiński ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka