Gość: m. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 07:59 czy znacie jakiegoś dobrego fachowca od naprawy lodówek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert Re: naprawa lodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 16:57 Podejdz do sklepu ze sprzetem AGD koło Sportowego chyba ulica Piłsudskiego . Mi naprawiali i jest git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: naprawa lodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 21:06 dzieki.Tak właśnie zrobiłam i zbiedniałam niespodziewanie o 76 zł. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: naprawa lodówki IP: 83.1.113.* 16.04.08, 00:24 Dlaczego uważasz, że "niespodziewanie zbiedniałaś". Na co liczyłaś? Myślałaś, że ktoś przyjdzie i zrobi ci za friko? Czy ty pracujesz za darmo? Napisz gdzie pracujesz i co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: naprawa lodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 07:34 chodziło o to głąbie,że skoro lodówka zepsuła się niespodziewanie to wydatek równiez był niespodziewany natomiast nikt nie twierdzi,że niesłuszna była opłata.Czasem wasze komentarze dobijają swoją "mądrością"! Odpowiedz Link Zgłoś