Gość: zainteresowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 20:01 Czy ktoś ma stacjonarny telefon ery ,można ponoć zatrzymać numer z tepsy,ile faktycznie kosztuje ten telefon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oszczędny Re: telefon ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 20:22 mam telefon stacjonarny z ERY i zachowałem numer z TPsa przez pierwsze 2 miesiące opłata po 1zł i równocześnie abonament TPsa po 42,75zł za każdy miesiąc zato że telefon wisiał a rozmowy to dodatkowe koszty.Obecnie mój abonament wynosi 25zł brutto w tym 20 pakietów po 3minuty. Jestem zadowolony i polecam. Czysty zysk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: telefon ERA IP: 80.54.16.* 06.05.08, 21:58 a gdzie jest siedziba ERY w tarnobrzegu jestem zainteresowana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: telefon ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 22:09 najlepiej do bartosza idz,tam na winlklu z prawej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonent ery Re: telefon ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 11:01 POLECAM Erę obok Sklpeu Big Star. Tam zakupiłem stacjonarke ery i jestem zadowolony - ogólnie polecam ten punkt Ery w TBG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: telefon ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 09:28 Mam telefon Era stacjonarny i jestem zadowolony. Numer z TPSA zachowany, o przez pierwsze 2 miesiące miałem dwa numery: jeden czasowy z ERY, z którego dzwoniłem i stary z TPSA na który odbierałem telefony. Teraz już mam jeden stary z TPSA. Dodakowy plus na terenie Tarnobrzega zasięg jest w całym mieście, dlatego można z telefonem chodzić w kieszeni i korzystać jak z komórki - super sprawa, bo człowiek jest zawsze dostępny. A koszty zdecydowanie niższe niż w TPSA. Odpowiedz Link Zgłoś