Gość: Mentos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 17:55 no i co nie ma kandydatów na rektora? czy ktoś coś wogóle wie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DJK Re: wybory w PWSZ IP: 80.48.126.* 11.05.08, 20:09 Taka szkola jak miasto i jego szanowni wlodarze - poza rankingiem rzeczpospolitej/ www.rp.pl/static/uczelnie/Szkoly%20wyzsze%20zawodowe.pdf A jednak mozna jak widac na przykladzie krosna. Jeszcze 2-3 lata i przeksztalca budynki w hurtownie nakretek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: wybory w PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 08:38 Złośliwy, ale ma dużo racji. Ludzi, którzy tworzyli tę szkołę od podstaw,którzy chcieli coś zrobić a nie tylko zarobić się odsunęło i oto są efekty. Stare kierunki na które zapotrzebowanie już dawno minęło i nic nowego w ofercie. Przyjmuje się najgorsze badziewie, bo pieniądze idą za "sztuką" a tu coraz mniej chętnych - przejrzeli na oczy czy co... ps. najlepszym numerem było powołanie pana, który miał doktorat z filozofii religii na stanowisko dyrektora instytutu przedsiębiorczości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macioos Re: wybory w PWSZ IP: 80.48.126.* 17.05.08, 08:56 Racja, ponoc tam z kazdej okazji jest odprawiana msza. Mozna fotoreportaze obejrzec na ich stronie. Ja nie wiem czy to panstwowa szkola, czy koscielna. Wszyscy skladaj raczki do modlitwy, ale widac, ze albo modla sie nieszczerze, albo nieskutecznie. Zenada z ta szkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrx Re: wybory w PWSZ IP: 83.1.119.* 19.05.08, 16:45 wiele prawdy bolesnej tu padło, faktycznie państwowa jest tylko z nazwy, reszta to pobożne zyczenie i rozkaz duchownych, wszak wśród wykładowćow az roi sie od ksiezy doktorów i profesorów, tu ma swój udział i pleban i prezudent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: wybory w PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 17:56 Dlatego Norbert jak tu przyjdzie na prezydenta to zrobi z tym porządek aby ukrócić te boleści!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wybory w PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 10:15 SLD - owiec się odezwał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: wybory w PWSZ IP: *.gprs.plus.pl 20.05.08, 13:30 Mastalerz ma takie szansę na prezydenta Tarnobrzeja jak ja na Papieża.Trzeba zacząć od tego , czy Lewica wogóle go wystawi jako kandydata.Podobno nie chcą się po raz kolejny zbłaźnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: wybory w PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 09:52 właśnie no i znowu powiało czerwonym paskuctwem od jakiegoś bawiącego się niby w politykę matoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdruzgotany Re: wybory w PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 18:59 Zgadzam się z Tobą w zupełności. A propos rankingu , Wprost podaje do 21 miejsca. Oczywiście nię ma tej szkoły i długo nie będzie(bo się rozsypie). Nie wiem czym kierują się władze uczylni (chodzi mi o studia zaoczne)chyba chęcią zdobycia kasy, bo to co się tam wyprawia, woła o pomstę do nieba. Bo jak można wytłumaczyć zjawisko, gdzie student zjwia się w ciągu roku(dwóch semestrów)kilka razy!!! po parę minut i wszystko zalicza na oceny nie wiele gorsze( a niekiedy lepsze)od tych, którzy sumiennie chodzą na wszystkie ćwiczenia i wykłady. Nie mogę tego POJĄĆ. Może Ta uczelnia ma za zadanie produkować jak największą ilość matołów. NIe wiem, czy władze uczelni nie dostrzegają tej patologii, czy po prostu nie chcą widzieć i słyszeć, bo tak jest wygodniej. Nawet nie wiadomo z kim można porozmawiać na ten temat i czy wogółe ktoś z władz uczelni jest tym tematem zainteresowany (a powinien).Studentom ambitnym taki stan rzeczy nie odpowiada, razi ich "dobrotliwość" czytaj niesprawiedliwość wykładowców. Jak tak dalej będzie, to na przyszło rok na studiach zaocznych pozostaną same "Orły" i wykładający + puste aule. Pozostali studenci w planach mają zmianę tej szkółki. Moim pobożnym życzeniem jest to, aby ten tekst przeczytał pan Rektor oraz Dziekani wydziałów. Przeczytali i wyciągnęli wnioski. Oby szybko. Bo ideał sięga bruku!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: wybory w PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 09:32 ja tez jestem zdruzgotany tymi relacjami. Jesli to prawda nalezy podjac szybkie dzialania. A tyle bylo nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjopata Re: wybory w PWSZ IP: 83.18.170.* 13.06.08, 00:11 Co tam wybory!To farsa.Z góry wiadomo kto wygra.Jednego prorektora już mamy co to się po dup.e drapał do szerokiej publiczności. Odpowiedz Link Zgłoś