iluminat2 27.06.08, 10:02 czy ktoś był na wczorajszym koncercie w Chorzowie??? jak wrażenia??? dla mnie było fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egon Re: the police IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 13:47 www.rp.pl/artykul/154381.html Fantastycznie? Jak tam poczucie rytmu iluminata2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: the police IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 20:59 nadal uwielbiam ich muzykę, czas tego nie zmieni, wolałabym być na ich koncercie wiele lat temu, nie było to wtedy możliwe, jestem więc niezmiernie szczęśliwą 50 - latką, która wspominała przy okazji Koncertu The Police najpiękniejszy okres swojego życia, Benek, mój nauczycielu muzyki - czy Ty gdzieś tam byleś? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminat2 Re: the police 28.06.08, 22:09 Gość portalu: egon napisał(a): > www.rp.pl/artykul/154381.html > Fantastycznie? Jak tam poczucie rytmu iluminata2? a dziękuję dobrze, a u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: the police IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 21:04 Byłem tam z żoną. Koncert jak dla mnie - rewelka. Może zbyt mały bezpośredni kontakt z publicznością, ale jak dla mnie, "omc" pięćdziesięciolatka było super. Byłem też niedawno na Metallice w Chorzowie - też było zajefajnie. Odpowiedz Link Zgłoś