Dodaj do ulubionych

Nowa karczma w Nowej Debie

11.08.08, 10:07
Probowalismy tam wczoraj kolo 14.30 cos zjesc. Ale po 30 minutowym oczekiwaniu na podejscie kelnera szlag mnie trafil. Wiec nie wiem czy warto dac im jeszcze raz szanse. Wiem, ze nowootwarta i bylo wiele ludzi z ciekawosci, i ze Debianka byla zamknieta wiec tlum sie zrobil tam spory. Ale takie zamotanie klenerow i olewka dobrze tej knajpie nie wroza.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 12:12
      Byłem tam również wczoraj ok.19 godz.Mam inne spostrzeżenia obsługa zjawiła się
      natychmiast.Ciekawe wnętrze jak na nasz region.Warto zaglądnąć jak ma się dość
      wapienno-gipsowych i klinkierowych lokali.
      • Gość: Rysio z klanu Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 12:17

A inne wrazenia oprocz wystroju wnetrza? Ceny, jakosc potraw ....
        • Gość: Sommelier Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: 83.1.121.* 16.08.08, 01:53
          Witaj Rysio.Czytam Twoje posty i zastanawiam się czy czasem nie jesteś
          podkarpackim Bikontem.Zadziwia mnie Twoja spostrzegawczość oraz wiedza ogólna na
          temat gastronomii i potraw.Wiesz co z czym sie je!!.Tak trzymaj.Z wyrazami
          szacunku:Kelner
    • Gość: Gosiak Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: 83.1.126.* 11.08.08, 17:01
      Też próbowałam około godziny 16 zjeść z rodziną obiad. I też było tak samo ! Karty dostaliśmy po 10 minutach, a po zamówienie nikt nie przyszedł i wyszliśmy po 30 minutach straconych.
      • Gość: Dermatolog Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 18:22
        Obiady je sie w domu, co to za rodzina !!!
        • Gość: proboszcz Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: 83.1.120.* 11.08.08, 19:11
          Postępowa.

Nie konserwatywno-ciemniacka.
    • djkynek Re: Nowa karczma w Nowej Debie 11.08.08, 21:02
      Co by tu na tym forum nie napisac zawsze sie znajda tacy, co sie samorealizuja
      piszac nie na temat i kompletne bzdury.
    • Gość: ona Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 15:35
      bylam tam z ciekawosci zobaczyc , bo z zewnatrz robi wrazenie
      jednak sam wyglad to nie wszystko.
      jedzenie takie sobie ,ale nie najgorsze
      natomiast obsluga...masakra
      obslugiwala nas jedna mloda kelnerka,nie wiem czy nie ma pojecia o tym zawodzie
      czy jej sie nie chcialo ,ale to co wyprawiala to pozal sie boze! z taka obsluga
      nie wroze sukcesow,chociaz wyglad naprawde mi sie spodobal
    • Gość: ? Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: 83.1.112.* 20.08.08, 22:54
      a gdzie ona jest
    • Gość: nemo Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 14:27
      mam pytanko czy ktoś wie od której otwarta jest ta karczma
      • Gość: Rysio z klanu Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: 80.48.126.* 19.09.08, 17:10
        tel. 15-846-27-28
      • Gość: Gość Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: 80.51.159.* 20.09.08, 17:44
        Codziennie od 10.00 do ostatniego klienta :)
      • Gość: chłop Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: *.stalowa.pilicka.pl 26.09.08, 20:20
        jedzenie jest tam b.dobre lecz obsługa do bani raz dostałem zimne flaczki nie
        wiem oszczędzają na gazie czy co albo obsługa kelnerska ma nogi z betonu ja
        zjadłem te flaczki bo nie chciałem im robić ory.
    • Gość: Rysio z klanu Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:09
      Ale piwo za siódemke to przegiecie. Bez przesady, zeby kufel sikacza tyskiego
      gronie i na dodatek zle nalanego kosztowal 7 pln. To nie Krupowki, tylko
      zadupiasta New Deba.
    • dziqs28 Re: Nowa karczma w Nowej Debie 11.11.08, 07:47
      a był ktoś może na weselu w tej karczmie??
      bo ja mam tam iść za 2 tygodnie...
    • Gość: ja Re: Nowa karczma w Nowej Debie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 00:29
      byłem tam tylko raz i niestety zamówiłem zurek no i smakował
      dokładnie jak z torebki to juz troche przegiecie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka