Gość: mama IP: 83.1.117.* 27.10.08, 14:53 Witam!! Chciałabym dać dziecko do żłobka.Czy polecacie jakiś???Proszę o opinie mam które dały swoje dzieci. Z góry dzięki i pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egon Re: żłobek IP: 83.1.115.* 27.10.08, 18:28 Chcesz teraz, czy na nowy rok szkolny? Teraz możesz mieć duży problem z miejscami, może w ochronce przy parafii na Serbinowie. Przedszkole na Zwierzynieckiej ma grupę żłobkową i jest całkiem sympatycznie, z tym że zapisywać trzeba się było na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: żłobek 27.10.08, 21:50 do wyboru masz grupę żłobkową na Zwierzynieckiej i Kochanowskiego, wnioski składa się na wiosnę. Moje dziecko drugi rok chodzi na Zwierzyniecką i jestem bardzo zadowolona jeśli chodzi o panie nauczycielki - są fantastyczne natomiast zarządzanie przedszkolem jest do bani np. składka na wyposażenie sal zabawkami - 50zł, na podwieczorek herbata i batonik Lion, opata stała- 105zł, stawka dzienna za wyżywienie 4,5 zł (tyle,samo płacą dzieci przedszkolne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama* Re: żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 13:12 moje dziecko chodzi już rok czasu do żłobka na zwierzynieckiej i jestem zadowolona, jest czyste zadbane panie upominaja się o u ciuszki do przebrania, same tłumaczą czemu dziecko ma inną bluzeczkę niż tą w której przyszło, naprawde jestem bardzo zadowolona z opieki a panie do tego sympatyczne i miłe i moja niunia strasznie sie cieszy na ich widok co oznacza że jest wszystko ok. Natomiast przez okres sierpnia był dyżur w żłobku na kochanowskiego i doznałam szoku!!! dzieci samopas latały po placu, mała była podrapana i POGRYZIONA przez inne dzieci - a panie nic! zdarzało się nawet tak że panie swobodnie opalały się na słońcu a dzieci latały samopas!!! wstawały dopiero jak pojawił sie ktos z rodziców, zdarzyło się tez pare razy że dziecko było brudne, nie przebrane a g***no aż przyschnięte... zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mama Re: żłobek IP: 80.51.159.* 28.11.08, 18:57 jak liczne są takie grupy żłobkowe, i ile opiekunek jest do dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamunia Re: żłobek IP: 83.1.119.* 28.11.08, 22:07 Moje dzieko chodzi do źłobka na Kochanowskiego i nie dam złego słowa powiedzieć na pnie tam pracujące , ja jestem bardzo zadowolona z tamtejszej opieki,tylko są też minusy chodzenia dziecka so żłobka - częste choroby ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: żłobek IP: 80.51.27.* 01.12.08, 18:37 Moje dziecko też chodzi do żłobka na Kochanowskiego i złego słowa nie mogę powiedzieć. Panie są bardzo miłe,dziecko zawsze czyste, przebrane. Już po miesiącu chodzenia do żłobka, zauważyłam, że moje dziecko stało się bardziej samodzielne,zaczęło więcej mówić,a nawet próbuje śpiewać piosenki. Nigdy nie chciałabym zmienić żłobka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Re: żłobek IP: 80.51.27.* 04.12.08, 00:14 Ja gdybym musiała wybierać to z pewnością żłobek na Kochanowskiego,bardzo sympatyczne panie,miłe, uśmiechnięte,mające podejście do dzieci.Aż miło popatrzeć jak dziecko rano biegnie przywitać się z ciocią.Natomiast mam złe wspomnienia z dyżuru na Zwierzynieckiej panie może i miłe,ale pani dyrektor to porażka,niemiła,niesympatyczna,zadufana w sobie,kto ją wybrał wogóle na to stanowisko.Pozdrawiam wszystkie mamy i z całą pewnością polecam żłobek na Kochanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś