Gość: gigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:43 kogo polecacie? mam problem z uszami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PROTEUS Re: dobry laryngolog IP: 83.1.120.* 27.11.08, 20:11 W TBG W POLIKLINICE PRZYJMUJE DOKTOR DĄBAL, ORDYNATOR LARYNGOLOGII W SANDOMIERZU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: dobry laryngolog IP: *.centertel.pl 27.11.08, 21:38 Czy nick PROTEUS oznacza skrót od Proteus vulgaris; czy takim to się można łatwo zarazić czy wcale nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dobry laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 20:46 polecam doktora KURZYNSKIEGO przyjmuje tylko w piatki i w soboty na przeciwko szpitala prywatnie pracuje w klinice w krakowie dlatego spotyka sie z roznymi chorobami a nie jak tutejsi doktorzy laryngolodzy tylko migdalki usuwaja;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dobry laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 20:47 polecam doktora KURZYNSKIEGO przyjmuje tylko w piatki i w soboty na przeciwko szpitala prywatnie Pracuje w klinice w krakowie dlatego spotyka sie z roznymi chorobami a nie jak tutejsi doktorzy laryngolodzy tylko migdalki usuwaja;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYSZA TBG Re: dobry laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 21:22 JA polecam Doktor Panią Zimoląg moze ostra kobieta ale zna sie na na chorobach /własnie Ona mi pomogła pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: dobry laryngolog IP: 83.1.117.* 28.11.08, 21:43 a ja polecam młodszą Panią doktor Zimoląg-Książka, zdecydowanie łagodniejsza od mamy Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: dobry laryngolog 28.11.08, 22:29 Zanim do laryngologa - najpierw na basen , tam jest tyle chemii, że bez leczenia lekarskiego po 3 kąpielach pomaga. A jak coś poważniejszego to faktycznie do Kurzyńskiego. A tak na marginesie nie wszystkie migdałki są prostym zabiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stała pacjentka Re: dobry laryngolog IP: 89.108.200.* 29.11.08, 17:35 ja polecam dr Jaworskiego, bardzo dobry lekarz i do tego miły i wszystko potrafi wyjaśnić przystępnie, przyjmuje we wtorki i czwartki w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: dobry laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 17:26 dziękuię za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: dobry laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.08, 19:35 a ja proponuje każdego lekarza tylko nie zimolągów, one we 2 duet nie do pobicia na migdałkach swoją medycynę zakończyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: dobry laryngolog IP: 94.254.180.* 05.01.09, 19:41 zgadzam się z poprzedniczka, tylko dr Jaworski, leczę się u niego już kilka lat i nigdy bym go nie zmieniła na innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksoadk Re: dobry laryngolog IP: *.ds14.agh.edu.pl 02.12.08, 22:14 Polecam tego z polikliniki Dąbala. Mnie wyleczyl, przez tyle lat tarnobrzescy lekarze nie wiedzieli co lecza i jak lecza, ten uratował mi życie bo gdyby nie rozpoznanie i leczenie w sandomierzu bylbym dzisiaj roślinka bądz leżał pod lipą. Tarnobrzescy lekarze nie znaja sie na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy Re: dobry laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 10:52 A ja polecam Dr. Stolarską która przyjmuje w przychodni nr.3 w Tarnobrzegu. Bardzo fajna pani doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka ja Re: dobry laryngolog IP: 83.1.118.* 05.01.09, 19:20 mam pytanie odnosnie tego dr. Kurzyńskiego. wiem że przyjmuje chyba prywatnie gdzies na przeciwko szpitala w piatki i w soboty. ale chodzi mi o to, w jakich godzinach przyjmuje, czy trzeba jakoś się rejetsrować, gdzie to jest, no i oczywiscie sprawa pieniazkow, czyli ile bierze za wizyte. ??! plz o szybki kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qli Re: dobry laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.09, 10:03 Ja również polecam dr. Dąbala konkretny gość Odpowiedz Link Zgłoś