Dodaj do ulubionych

szukam pracy

IP: 80.48.174.* 07.01.09, 08:53
lakiernik-blacharz sam.szuka pracy .doświadczenie.znajomość lakierów
wodnych.czekam na konkretne oferty.POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: latarnik Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 14:03
      jak czytać ogłoszenia "szukam pracy":

konkretne oferty = każdy kto mnie zatrudniał sprzedał znajomym po fachu, że nie
      warto mi dawać roboty. może jednak znajdzie się jakiś naiwny.

znajomość lakierów wodnych = raz patrzyłem majstrowi przez ramię jak to robił

doświadczenie = pracowałem tu i tam, nigdzie ie zagrzałem miejsca dłużej niż pół
      roku.

lakiernik-blacharz = jak trzeba to i elektrykę zrobię...
      • Gość: lakiernik Re: szukam pracy IP: 80.48.174.* 07.01.09, 15:05
        no to sam sie podpisałeś pod tym czyli coś umiesz ,ale nic nie umiesz.nie masz
        pojęcia o co chodzi w lakierach wodnych,to nie wtrącaj się.a tak wogule to ja w
        moim zawodzie pracowałem przez 12 lat ,a jak umiesz zrobić prądy to szukaj
        roboty,ja nie znam sie na tym i nie pierdziele takich rzeczy jak ty.robie to co
        lubie i UMIE.a po zatym była moja firma wysłała i opłaciła mi szkolenia z tego
        zakresu,a tobie co ;też byłeś?
      • Gość: lakiernik Re: szukam pracy IP: 80.48.174.* 07.01.09, 15:10
        jesteś za bardzo cwany,niby umiesz wszystko a nigdzie nie pracowałeś dłużej jak
        pół roku(tak zresztą piszesz).wyjaśnij mi to.CZEKAM?
    • Gość: pracodawca Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 19:17
      skoro jesteś taki dobry to dlaczego do tej pory mimo 12 - letniego "
      doświadczenia " na masz pracy w tak poszukiwanym zawodzie ?
      • Gość: nie pracodawca Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 00:02
        bo fachowiec ma zarabiać za 8 godz a nie brać ochłapy w obozie pracy - tak
        trzymaj kolego - jak ci zaczną płacić jak fachowcowi w 8 godz to dopiero pracuj
    • Gość: tbg Re: szukam pracy IP: 80.48.174.* 09.01.09, 16:24
      poszukaj w ogłoszeniach.może UP,ale wądpie .teraz jest chwilowy zastój,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka