Dodaj do ulubionych

Perfumy w tarnobrzegu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 20:07
Od pewnego czasu na serbinowie działa jakaś firma co sprzedaje
perfumy jako akwizycja i promocje po sklepach,
znacie? co myslicie? czy te oferowane przez nich podróbki sa coś
warte, ja z kolei słyszałam że to jakaś firma co kiedys naciągła
ludzi na telefony, ciekawa jestem waszego zdania,
ania
Obserwuj wątek
    • Gość: zapachowa Re: Perfumy w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 20:18
      Nikt nie ma nic do powiedzenia??
      • Gość: Marecka Re: Perfumy w tarnobrzegu IP: 83.1.120.* 08.02.09, 20:55
        ja polecam perfumy z firmy FM. coś koło 35zł za buteleczkę, a jakość bardzo wysoka.
    • Gość: zapachowa Re: Perfumy w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 23:31
      ale mi chodzi konkretnie o tą firme co wczesniej sie neotel nazywała
      a teraz sprzedają perfumy, podobno trzeba na nich uważać
      • Gość: Marecka Re: Perfumy w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 11:20
        pytasz o perfumy czy chcesz sobie pojechać po jakieś firmie?

nie do końca rozumiem...
    • 4vardtramp Re: Perfumy w tarnobrzegu 09.02.09, 11:59
      Po pierwsze nie perfumy, tylko garażowa produkcja estrów. Za 35 zł to sobie
      można pomarzyć o produkcie utrzymującym się i co najważniejsze rozwijającym nutę
      zapachową dłużej niż pierwsze 5 minut. Potem spirytus odparuje i "po ptakach".
      tak więc siłą rzeczy takie firmy zawsze będą trochę "szemrane". Ale oczywiście
      każdy może robić ze swoimi pieniędzmi co mu się podoba. Nawet utopić w podróbach.
    • Gość: pachnidło Re: Perfumy w tarnobrzegu IP: 83.1.112.* 09.02.09, 23:48
      polecam FM - najlepsze podróby jakie spotkałam
      • Gość: Ania Re: Perfumy w tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 13:49
        Witam jestem dystrybutorką perfum Fm i każdy jest zachwycony tymi wodami zapach
        jest intensywny i długo się u utrzymuje jest 180 zapachów a cena to 34zł opłaca
        się 30ml zapraszam nr gg: 10568995 chętnie zaproponuję świętne zapachy możliwosć
        spotkania ZAPRASZAM
        • Gość: man Re: Perfumy w tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 14:29
          tester czarny adidas 100 ml na allegro za 60 zł - to polecam
          • Gość: proboszcz Re: Perfumy w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 14:50
            psikadło coty z trzema paskami ma tyle wspólnego z zapachem co hutniczy piec z
            żarem miłości.

ale co kto lubi...
            • Gość: ela Re: Perfumy w tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 14:26
              a w Stokrotce promocja na deo nivea dla pań i panów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka