wedrowiec2 10.03.04, 21:03 Pisząc wyjaśnienie dla Omeri trafiłam w 27 000 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omeri Re: 27 000!!! 10.03.04, 21:06 Gratuluję również i dzieki za wyjaśnienie. Nie rozumiem,jak mi mógł umknąć ten fakt, byłam przekonana,że jesteśmy półotwarci. Odpowiedz Link
em_em Re: 27 000!!! 10.03.04, 21:45 hihi - bo ponowne otwarcie było cichuuutkie, żeby nie budzić licha Odpowiedz Link
mammaja Re: 27 000!!! 10.03.04, 21:50 Brawo Wedrowcze,swoja droga szybko nam to idzie! Odpowiedz Link
em_em Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 06:58 "hihi - bo ponowne otwarcie było cichuuutkie, żeby nie budzić licha " omeri 10.03.2004 21:54 A to mi się nie podoba! ewelina10 10.03.2004 22:18 A kogo zaliczasz do tego śpiącego licha ? Chyba mnie nie masz na myśli, bo ja zaraz idę spać..... Łopatologicznie: jest takie powiedzonko "licho nie śpi" - a tu u nas raczej spokojnie, więc skojarzyło mi się, że "licho" zasnęło - to miał być ŻART "żart" - powiedzenie, wyraz, czyn, rysunek itp. mający kogoś rozbawić; zamknięcie forum zostało dokonane w "obronie" przed spodziewanym pojawieniem paru nieprzyjemnych osobników, po zaistnieniu tu ich znajomych (nie było to skierowane przeciwko nikomu z piszących wtedy, choć jeden z nich który wszystko brał do siebie i tak w to nie uwierzy) ponieważ ograniczyło to również dostęp osób sympatycznych - po pewnym czasie zostało otwarte ponownie - "na próbę" - ale bez fanfar, skoro szczęśliwie nie dzieje się nic złego - nie ma na razie - (a miejmy nadzieję i dalej) potrzeby zamykania a co konkretnie Omeri Ci się nie podoba ? - to że forum jest otwarte, czy uznałaś mój żart za niestosowny - jeśli to drugie, to proszę o wytłumaczenie co w nim jest niestosownego myślę Ewelino, że Ci odpowiedziałam - nikogo nie zaliczam - ot szutka taka Odpowiedz Link
omeri Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 09:24 Nie podoba mi się,że stali uczestnicy forum nie zostali o tym poinformowani, chociażby mailem. Odpowiedz Link
em_em Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 09:28 omeri napisała: > Nie podoba mi się,że stali uczestnicy forum nie zostali o tym poinformowani, > chociażby mailem. oki - myślę że Mark to uwzględni, choć miejmy nadzieję, że nie będzie już potrzeby (w kwestii "zamknij/otwórz") Odpowiedz Link
lablafox Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 09:38 omeri napisała: > Nie podoba mi się,że stali uczestnicy forum nie zostali o tym poinformowani, > chociażby mailem. Nie mam takiej potrzeby , aby Mark mnie powiadamiał mailem , szkoda na to czasu. O tym ,że otwarte można było się domyślić po tym ,że pojawiały się nowe osoby. Nie czuję zagrożenia tym ,że forum jest znów otwarte . Nowi nasi członkowie wnieśli miłe ożywienie. Lx Odpowiedz Link
jej_maz Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 17:46 Przyznam, ze tez nie bardzo rozumiem co tu sie ma do podobania lub nie. Staramy sie z Em-Em aby to forum bylo i ciekawe i na pewnym poziomie. Mysle, ze ilosc wpisow, atmosfera i ilosc uczestnikow udawadnia, ze udaje nam sie to dosyc dobrze. Poza tym, juz wielkokrotnie pisalem o statucie forum, a wiec prosze; nie szukajmy dziury w calym Odpowiedz Link
em_em Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 17:53 jej_maz napisał: > Przyznam, ze tez nie bardzo rozumiem co tu sie ma do podobania lub nie. > Staramy sie z Em-Em aby to forum bylo i ciekawe i na pewnym poziomie. no tak Bogiem a prawdą Twojego starania to tu ostatnio wiele nie widać (mojego zresztą niewiele więcej) > Mysle, ze ilosc wpisow, atmosfera i ilosc uczestnikow udawadnia, ze udaje nam > sie to dosyc dobrze. nie nam nam - conajwyżej nam wszystkim > Poza tym, juz wielokrotnie pisalem o statucie forum, łojezu - jaki znowu statut ????? > a wiec prosze; nie szukajmy dziury w calym o !! - tu się zgadzam Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 17:57 Forum działa, mamy sporo nowych, interesujących forumowiczów. Tematy raz są, raz ich nie ma, ale marazmu nie widać. Czasami staramy się nawet prowadzić zycie normalne, rzeczywiste, a nie tylko wirtualne Odpowiedz Link
marialudwika Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 18:15 Pierwsze slysze o jakis statutach.Slowo statut kojarzy mi sie z partia polityczna,nie wiem czemu...O tym,ze forum sie otworzylo zdolalam sie domyslic poniewaz przybyli nowi i mili ludzie,co do reszty zgadzam sie z em_em.Pozdrawiam ml Odpowiedz Link
jej_maz Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 18:16 em_em napisała: > no tak Bogiem a prawdą Twojego starania to tu ostatnio wiele nie widać (mojego > zresztą niewiele więcej) Czyzby? Ja widze roznice miedzy administratorem a wodzirejem a Ty? > nie nam nam - conajwyżej nam wszystkim Fakt, ale mialem na mysli to, ze na forum bez odpowiedniej administracji nikt nie ma ochoty zagladac oprocz paru oszolomow... chcesz przyklad takiego forum? > łojezu - jaki znowu statut ????? Przepraszam; typo - mialo byc "status" a nie "statut" > > a wiec prosze; nie szukajmy dziury w calym > o !! - tu się zgadzam Przynajmniej raz... Odpowiedz Link
em_em Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 18:40 jej_maz napisał: > > no tak Bogiem a prawdą Twojego starania to tu ostatnio wiele nie widać > (mojego > zresztą niewiele więcej) > > Czyzby? Ja widze roznice miedzy administratorem a wodzirejem a Ty? ależ właśnie dlatego że widzę różnicę, napisałam to co napisałam - administrator dba żeby poziom nie spadał, a wodzirej żeby rósł - ale wodzirej musi być w tym celu aktywny i OBECNY Odpowiedz Link
jej_maz Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 18:53 Na tym polega cale piekno tej grupy; nie ma jednej osoby narzucajacej swoja wole i kreujaca rozmowy na obraz i podobienstwo swoje. Tym samym raz jeszcze udawadniamy ze NASZE forum jest naprawde wyjatkowe. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 19:11 Wreszcie dzisiaj oboje pracujecie na swoje pochwały za forum Em-em napisała >>no tak Bogiem a prawdą Twojego starania to tu ostatnio wiele nie widać (mojego zresztą niewiele więcej)<< No właśnie !!! To mi ostatnio najbardziej leżało na sercu, i właściwie jakby się tak głębiej zastanowić .......to tylko to. Chyba tęsknota upomina się o swoje prawa )) Odpowiedz Link
jej_maz Re: 27 000!!! - do em_em 11.03.04, 19:32 ewelina10 napisała: > Chyba tęsknota upomina się o swoje prawa )) Ajaj! Dzieki )) Odpowiedz Link
omeri Re: 27 000!!! - do jej_meza i do feline 11.03.04, 18:39 Może czytam niezbyt uważnie, ale ostatnie co do mnie dotarło, to było zamkniecie forum. Ponieważ forum jest otwarte uważam,że link do albumu feline powinien zniknąć. Poza tym, chciałabym móc decydować o tym, kto w przyszłości dostanie do niego kluczyk Odpowiedz Link
em_em Re: 27 000!!! - do jej_meza i do feline 11.03.04, 18:42 omeri napisała: > Ponieważ forum jest otwarte uważam,że link do albumu feline > powinien zniknąć. Poza tym, chciałabym móc decydować o tym, kto w przyszłości > dostanie do niego kluczyk o ile wiem - sam link bez kluczyka nic nikomu nie da, a w kwestii kluczyka FC pyta na forum (prawda?) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: 27 000!!! - do jej_meza i do feline 11.03.04, 18:50 Forum jest otwarte od listopada ubiegłego roku A nawet gdy było zamknięte, to i tak każdy mógł je czytać. Jedynie pisać mogły osoby "zatwierdzone" przez założyciela. Odpowiedz Link
omeri Re: 27 000!!! - do lx 11.03.04, 18:36 Każdy ma inne potrzeby. Nowe osoby mogły być także z polecenia. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: 27 000!!! 10.03.04, 22:18 em_em napisała: > hihi - bo ponowne otwarcie było cichuuutkie, żeby nie budzić licha A kogo zaliczasz do tego śpiącego licha ? Chyba mnie nie masz na myśli, bo ja zaraz idę spać..... Odpowiedz Link
marialudwika Re: 27 000!!! 10.03.04, 22:29 Same spiochy dzis wieczor na forum,ale licho nie spi!!!Pozdro ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: 27 000!!! 11.03.04, 23:10 Z powodu zolwiowej szybkosci portalu GW nie zalapalam sie na dyskusje o zamknieciu,polotwarciu etc.naszego forum.Nawet wysmazylam pewien post,ale go wyslac nie moglam,czego nawet nie zaluje a wrecz przeciwnie. Pozdrawiam ml Odpowiedz Link
ada296 Re: 27 000!!! 11.03.04, 23:18 oj ja znowu czegoś nie wiedziałam ...juz wiem... i cieszę się, że są nowi uczestnicy pozdrawiam Odpowiedz Link
marialudwika Re: 27 000!!! 11.03.04, 23:22 Masz racje Ado!!Forum otwarte zyje a zamkniete kisi sie w tzw.wlasnym sosie.POzdro ml Odpowiedz Link
ada296 Re: 27 000!!! 11.03.04, 23:32 lubię tutaj bywać i wszystkich lubię co oznacza, że nikt nie zebrał u mnie punktów karnych duża sztuka bo uwielbiam się obrażać a na forach zamkniętych przeważnie są kółka wzajemnej adoracji pozdrawiam Odpowiedz Link
bodzio49 Re: 27 000!!! 12.03.04, 19:09 "co oznacza, że nikt nie zebrał u mnie punktów karnych " O.. i takie komplementy lubię Ale to tylko Twoja zasługa Ado. Jak myślicie, kiedy osiągniewmy tą okrągłą i jubileuszową liczbę 40 tys wpisów. Jakoś trzeba będzie to uczcić. Odpowiedz Link