Dodaj do ulubionych

CB RADIO w Tarnobrzegu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 19:48
Czy w Tarnobrzegu zajmuje się ktoś sprzedażą CB radia - (oprócz marketów).
Może jakiś sklep car-audio? Chodzi mi o możliwość doradzenia i zakupu -
ewentualnie zamówienia jesli danego modelu nie ma, no i oczywiście dostrojenia.

Obserwuj wątek
    • Gość: WDZ Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 20:42
      Możesz zapytać w sklepie elektronicznym przed placem czerwonym, obok
      zegarmistrza. Naprawdę facet zna się na rzeczy.
      Są u niego CB radia. anteny i car audio
      • Gość: Pitr Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: 83.1.121.* 19.07.09, 21:41
        company.yellowpages.pl/Polska/podkarpackie/Tarnobrzeg/42094/index.html

Polecam człowiek zna się na robocie
      • Gość: Ted Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 10:12
        zapytać możesz ale cenowo to nawet markety są konkurencyjne w stosunku do niego,
        poza tym raczej mało interesuje go doradzanie - klepie utarte slogany czyli ze
        najlepsze jest to co ma a cala reszta jest be. I na koniec jeszcze raz - ceny
        Miazdza.
    • Gość: Zbigniew Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.pppoe.sistbg.net 31.07.09, 17:35
      Odnośnie montazu i strojenia CB-radio polecam warsztat "MARSZALSAT"
      ul. Chopina 29
    • Gość: ja Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: 80.48.35.* 01.08.09, 09:02
      na dzikowie obok apteki jest sklep z cb ja tam dostrajałam antene
      • Gość: monia Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.chello.pl 14.09.09, 15:59
        ja polecam firmę Matar
      • Gość: antek Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 15.09.09, 13:28
        Kupiłem na allegro antenę i mam wrażenie, że za bardzo szumi. Czy to kwestia
        dostrojenia? Antena była nowa, fabrycznie zapakowana.
        • Gość: Ted Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 10:17
          Pakowanie czy miejsce pochodzenia(pod warunkiem że są to oryginalne) anteny nie
          ma nic wspólnego z jej dostrajaniem do samochodu. Każda antena musi być (jeśli
          ma działać możliwie czysto i bezpiecznie) dostrojona pod samochód na którym jeździ.
      • Gość: Ted Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 10:14
        dostrajanie tak - ale tutaj z kolei maja prezidenta albo alana bo sie sprawdzaja
        od lat i o innych cb w ogole nie wiedza nic.
        Ps. 50zł/h koszt pracownika przy strojeniu.
    • haan87 Re: CB RADIO w Tarnobrzegu 17.09.09, 13:51
      Ja zamawiałam w sklepie internetowym i ten sposób też chciałabym Ci
      doradzić - w takich sklepach mają przeważnie dużo większy wybór i
      lepsze ceny. Co do porad też nie są gorsi - ja kupiłam CB Radio Alana
      na lucasgsm.pl i szczerze mogę polecić ten sklep - mają duży wybór i
      fachową obsługę. Towar jest też szybko wysyłany, więc zaoszczędziłbyś
      sobie czasu poświęconego na szukanie sklepu w Tarnobrzegu. Sama
      pochodzę z niewielkiej miejscowości i w związku z tym przyzwyczaiłam
      się juz do zakupów w sklepach internetowych, jedyne co mogę zrobić to
      wam to również polecić:) To zaoszczędzenie czasu i często pieniędzy
      • 2man2man Re: CB RADIO w Tarnobrzegu 27.11.09, 14:35
        Największym i najlepszym w
        Polsce sklepem sprzedającym CB radia najwyżej jakości w promocyjnych cenach jest
        sklep wasserman.pl. Szybka przesyłka i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam!
    • Gość: Puk Puk Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.smsiarkowiec.pl 30.11.09, 08:19
      Nie wiem co w kwestii CB radia można załatwić w TBG ale polecam Ci
      mediamarkt w Rzeszowie (pewnie mnie skrytykują za reklamę, ale...).
      Wybór sprzętu dosyć duży (na każdą kieszeń i z każdej półki), tak samo
      z antenami no i oczywiście serwis z montażem w tym samym miejscu.
      • djkynek Re: CB RADIO w Tarnobrzegu 30.11.09, 13:33
        ...i potem jezdza takie trzeszczące, piszczące radia, co tylko śmiecą w eterze.
        Antene trzeba dostroic w miejscu, w którym bedzie zamocowana, lub stała na
        magnesie. A jak sobie kupisz przez internet, lub w sklepie typu MM to sam nie
        dostroisz i nie bedziesz wiedział, czy inni uyztkownicy dobrze cie slysza.
        • Gość: dsa Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.ds2.agh.edu.pl 30.11.09, 21:33
          tti 770(230zl) + hustler ic100(50zl) w krakowie w antenluxie. Maja strone www.
          Mi sciaga z 15 km, dostrojona
          • Gość: Ted Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 10:22
            TTI-770 bez rf-gain'a, a hustlera antena niestety max 2 sezony - potem zaczyna
            gnić od środka cewka. z TTI lepiej 880 (240zl) i na magnes anetene AS-100 (100zl).
            • Gość: sda Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.ds2.agh.edu.pl 02.12.09, 10:45
              Nie znasz sie. Tti tcb 770 ma rf gain, 771 nie ma rf gain. A antena...kolega ma
              juz z 2 lata i nic sie nie dzieje
        • Gość: Ted Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 10:19
          dostroi - jeśli kupi miarke SWR i umie czytać - w necie jest pełno informacji co
          i jak zrobić. No i zawsze może podjechać do jednego z zakładów zajmujących się tym.
          • Gość: dsa Re: CB RADIO w Tarnobrzegu IP: *.ds2.agh.edu.pl 02.12.09, 10:48
            tti tcb 770 ma rf gain, a antena...miales ja 2 sezony ze wiesz? Czy naczytales
            sie jednej z setek opini ktora akurat mowila o gniciu:>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka