Dodaj do ulubionych

Hr. Tarnowski wozi Sophie Loren!

IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 10:44
Nie wiem czy to zauważyliście w TV ale hr. Piotr Tarnowski, wnuk Artura -
ostatniego dziedzica na Dzikowie wozi Zośke Loren limuzyną. Pytali się go jako
kierowcę limuzyny i jednogo z nielicznych który mogli byż w jej pobliżu.
Prawdopodobnie wypożyczył im swoją limuzynę a przy okazji załapał się na
kierowcę. Swoją drogą to chyba Zośka cienko przędzie skoro do nas na chłturkę
przyjeżdża.
Obserwuj wątek
    • garma Re: Hr. Tarnowski wozi Sophie Loren! 01.02.02, 10:56
      Nie znoszę jak ktoś Sophię zamienia na Zośkę.

Jestem pewna ,że Sophia Loren cienko nie przędzie !
      • Gość: Vio Re: Hr. Tarnowski wozi Sophie Loren! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 02:03
        A dlaczego nie lubisz Zośki i skąd jesteś pewna, że nie przędzie cienko. Wiesz
        w szoł biznesie różnie bywa a szczególnie jak się ma ze 70 lat. Słyszałem, że
        mają z nią spore problemy. Nie podchodzi jej polszczyzna a zacieła się totalnie
        na słowie "gościnność". Musieli zmianiać jej tekst.
        • garma Re: Hr. Tarnowski wozi Sophie Loren! 02.02.02, 10:21
          Nie lubię jak ktoś mówi Zośka, bo to tak jakby ktoś sugerował, że zna ją
          osobiście...

Nie wiem jaki jest Twój status materialny, Vio, ale jeśli mówisz z taką -
          przepraszam - nonszalancją "Zośka cienko przędzie", to tak jak byś się stawiał
          na równi z nią, a właściwie dawał do zrozumienia ,że będziesz ją musiał teraz
          wspomagać finansowo :) Zresztą, gdybyś był od niej bogatszy i sławniejszy, to
          też chyba nie wypada w ten sposób mówić ... ?
          Przepraszam, że tak wywalam kawę na ławę :)
          • Gość: Vio Re: Hr. Tarnowski wozi Sophie Loren! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 22:52
            Ktoś ci chyba stanął na odcisk bo jakoś dziwnie się tą sprawą podniecasz.
            Sophii niestety nie znam osobiście. A szkoda bo ją bardzo lubię jako aktorkę po
            prostu. Nie mówiąc już o jej urodzie. Natomiast imię Zośka moim zdaniem jest o
            wiele ładniejsze niż Sophia. Szczególnie, że Sophia kojarzy mi się z niezbyt
            ładną stolicą Bułgarii. No ale jak ciebie to tak drażni to oczywiście nic mnie
            to nie kosztuje by używać Sophia.
            Natomiast co do pieniędzy to tutaj ciebie po prostu nie rozumiem.
            Moim zdaniem sprawa jest prosta. Sophia zbiera na kolejną operację palstyczną i
            odsysanie tłuszczu. Ponieważ całą Europę już zapchała swiom wizerunkiem to
            zostają jej takie kraje jak Polska.
            Ale przede wszystkim to ty się rozchmórz trochę.
            • garma Re: Hr. Tarnowski wozi Sophie Loren! 03.02.02, 10:21
              Może i jestem chmurna, ale to na pewno nie z tego powodu, że Sophie
              przechrzciłeś na Zośkę :)
              • Gość: Vio Re: Hr. Tarnowski wozi Sophie Loren! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 10:52
                A dlaczego jesteś taka chmurna? Masz jakieś problemy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka