Dodaj do ulubionych

przepraszam

16.12.05, 18:45
ostatnio byłem przykry dla barbi
przepraszam
Obserwuj wątek
    • mooh Re: przepraszam 16.12.05, 18:55
      Naprawdę? Poproszę o linka
      • xemm1 Re: przepraszam 16.12.05, 19:04
        ... magia świąt...wink)))
        • barbi1 Re: przepraszam 16.12.05, 19:24
          Tato_olka!
          No już dobrze, dobrze!
          Godzimy się- koniec waśni!
          Dostałam mejla, odpisałam.
          Ten wątek założyłeś zupełnie niepotrzebnie,
          ale może wieczorem przyda się do zbuszowania wink
          • xemm1 ReWiolka jesteś? 17.12.05, 17:34

• xemm1 Re: ReWiolka jesteś? 17.12.05, 17:35
              Wiolka a co moja synowa aż tak daje popalić...??
              Dajecie dom?
          • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:34
            życzenie Barbi jest dla nas rozkaze, troszke pobuszujemy, no chyba że mi do
            reszty nawali net
            • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:35
              a w tym wątku już widzisz nju posty
              • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:36
                tutaj jest ok, synowej dwójeczka dolna wychodzi, wczoraj szalała do 23
                • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:37
                  coś mi się, wydaje, że jest to proces dostosowawczy do przyszłego małżonka
                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:38
                    nie strasz nawet, myśmy wczoraj szukali informacji o wiezieniach dla
                    terrorystów żeby ją tam zdeponować
                    • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:39
                      i co nigdzie takiego przypadku nie biorą
                      • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:40
                        niestety, chyba sobie założą własną organizację terrorystyczną i Al Kaida
                        będzie im buty czyścić
                        • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:41
                          al Kaida to cienki bolek
                          • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:42
                            a gdzie Pam i Barbi
                            • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:44
                              Pam zaniemogła biedactwo, spacer ją pokonał, a Barbi to nie mam pojecia
                              dlaczego nawala, może małżonek zastraszył
                              • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:45
                                a wszystko to z braku witaminy B,
                                B jak buszowanie wink
                            • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 17:45
                              Wiolka, spóźniliście się, trzeba ją było podrzucić do samolotu tym z CIA, to by
                              ją wywieźli do tego tajnego więzieniawink)) I niech ona w końcu da spokój tym
                              zębom, bo Jachowi już PRAWIE wychodzą i wyjść nie mogą!
                              • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:47
                                najgorsze, że jej ta dwójka też prawie wychodzi
                                • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:47
                                  to co tego zęba już widac?
                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:49
                                    PRAWIEwink)
                                    • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 17:50
                                      Już prześwituje, ale się nie może przebićwink)
                                      • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:51
                                        może mu pomóc i lekko naciąć wink))
                                        • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:53
                                          albo podważyćwink
                                        • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 17:53
                                          już jestem bliska, na razie daje mu ostre rzeczy do gryzieniawink))
                                          • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:54
                                            tzn co? chili?
                                          • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:54
                                            zupkę curry wink)
                                            • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:55
                                              a może stare twarde chrupki by pomogły??
                                              • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:56
                                                sucharki znaczy?
                                              • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 17:56
                                                a skąd ja wezmę stare twarde chrupki??? nowych też nie mam poza tymwink)
                          • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:43
                            to nawet wstyd porównywać, no ale tak ze wzgledu na niedawny rozgłos mi
                            przyszła do głowy
                            • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:44
                              jak z tymi terrorystami nie wyjdzie, to trzeba zadzwonić do LOT-u może jakaś
                              promocja świąteczna jest na tanie bilety do NZ
                              • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:45
                                ja się nawet zapożycze na klase biznes, a Piotrek wymyślił, ze wykupimy im
                                wycieczke w biurze podróży, któro natychmiast po lądowaniu zbankrutuje, a my
                                wtedy wody w usta
                                • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:47
                                  he he he trzeba dokładnie zapoznać się z wynikami fin. firm turys, i wytypować
                                  kandydata wink))
                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:49
                                    koniecznie, bo dzisiejszej nocy mogę nie przetrwac, tak mnie wczoraj
                                    wystraszyła swoimi szlochami, ze chciałam na pogotowie jechać do momentu, w
                                    którym rozpoznałam bardzo znajome, histeryczno-wymuszające nuty w tym płaczu i
                                    nie zorientowałam sie, że wystarczy ją wziąć na rece które leczą
                                    • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:50
                                      wiolka jak to dobrze, że natura obdarzyła Cię słuchem którego muzyk by się
                                      niepowstydził...wink)
                                      a dajecie jej jakieś czopy?
                                      • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:52
                                        obowiazkowo, czopek najlepszym przyjacielem rodzica!
                                        a co do wiezień dla wiadomych ludzi, to tam nie ma widzeń mam nadzieję?
                                        • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 17:53
                                          a jakie czopy jej dajecie? paracetamol?
                                        • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:53
                                          osz matko ale Wam zalazła za skórę...wink)
                                          a w nocy śpi?
                                          • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:55
                                            nam polecił lekarz paracetamol, ale słyszałam że dają ibum, a co do nocy to nie
                                            bardzo, awanturki robi
                                            • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 17:56
                                              a przy pierwszym zębie tez takie jaja były, czy to przy kolejnym większa
                                              jazda... współczuję Wam tego dwudziestego ostatniego...wink
                                              • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:58
                                                te dwa pierwsze co jej wyszły naraz pojawiły się nagle i nie wiadomo kiedy, ale
                                                one były Jacha i Ulki
                                            • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 17:57
                                              a dajesz je te czopy tylko dlatego, że tak płacze? na uspokojenie znaczy się?
                                              czy gorączkuje trochę?
                                              • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 17:59
                                                tylko przeciwbólowo, na szczeście nie ma gorączki
                                                • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:00
                                                  oj biedne jesteście...sad
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:00
                                                    u nas na razie spokój... tymczasowy, bo dziąsełka opuchnięte...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:01
                                                    a zięciuniu jak znosi zabki jak już mu wychodzą? z godnością?
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:03
                                                    Twój zięciuniu ząbkowanie przechodzi jak moja synowa...
                                                    przy pierwszym zębie miał jednodniową gorączkę 39,5 stopnia...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:04
                                                    no cóż, coś ich w koncu musi łączyc
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:06
                                                    wolałabym żeby to było zamiłowanie do dłuuugiego snu od 21 do 9 wink)
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:07
                                                    jak pójdą na swoje to pewnie do południe będą leżeć, póki mieszkają z nami to
                                                    dbaja o rozrywkę dla rodziców żeby nie skostnieli z nudów
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:09
                                                    trzeba zapewnic zwapniałym staruszkom trochę gimnastyki... i radości...wink)
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:11
                                                    zwłaszcza radości, żeby ich nie obdarzyli rodzeństwem przez przypadek
                                                  • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 18:11
                                                    ja już zwapniałam do cna. plery mnie bolą, schylić się nie mogę, jak pojadę na
                                                    narty to się pewnie połamię przy pierwszym zjeździewink)
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:13
                                                    mi też już wszędzie strzyka, rozsypuje sie
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:15
                                                    he he przynajmniej wiemy, że żyjemy...
                                                  • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 18:16
                                                    o tak! nie ma wątpliwości!
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:16
                                                    ja czasami myśle, że jednak nie i na dodatek trafiłam do piekła
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:20
                                                    Wiolka piekło przy ząbkowaniu to małe pyfko wink)
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:21
                                                    oby, jak już tam trafie za to przeklinanie pod nosem albo w łazience, to będe
                                                    starą wyjadaczką i nikt mi nie podskoczy
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:22
                                                    myslę, że więcej takich wyjadaczek tam się spotka...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:23
                                                    założymy partię
                                                  • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 18:01
                                                    oj tak! Jachu na razie tylko niespokojny jest i ma problemy z zasypianiem,
                                                    lekka biegunka, no i slini się jak buldogwink)) Na szczęście jak już zaśnie to
                                                    śpi (przebudza się na żarcie, ale nie całkowicie).
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:04
                                                    kurcze z tym ślinieniem to u nas od 3-go m-ca... a zęby wyszły w 9...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:05
                                                    kaśka wczoraj zasnęła elegancko, ale obudziła sie po 30 minutach i zrobiła
                                                    starym bal
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:06
                                                    wiedziała, ze wolna sobota następnego dnia...
                                                  • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 18:07
                                                    Xemm, Malunio miał pierwszego zęba w 9 m-cu? Jachu też się ślini już od 3
                                                    miecha i nic z tego nie wynika
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:09
                                                    tak w 9 dopiero, a może to i dobrze... wyskoczyło do tej pory 5, teraz szósty
                                                    się chyba wynurza...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:09
                                                    kaśka też od 3, może te modele tak mają w standardzie, a dziąsła ma opuchnięte?
                                                    bo kaśka strasznie i do tego wypycha je jezykiem i kaszle
                                                  • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 18:10
                                                    Kaszle jak gruźlik, międli językiem i tak śmieszniem prycha ślinąwink) Dziąsło
                                                    jak bania
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:12
                                                    to jak nic ząb, u nas idento, poprzednimrazem tylko kaszlała
                                                  • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 18:13
                                                    acha, i większość dźwięków wydaje na wdechu z głośnym świstaniemwink
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:14
                                                    a co to to nie, kaśka piszczy albo "pierdzi" i pluje przy tym
                                                  • enja11 Re: przepraszam 17.12.05, 18:15
                                                    o właśnie! pierdzi z pluciemwink))) nie wiedziałam jak to opisaćwink))))
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:16
                                                    he he he w książkach tego nie piszą....życie wink))
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:17
                                                    święta prawda, w książkach tak kłamią że aż wstyd
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:18
                                                    tiaaa w książce napiszą Ci, ze 20% dzieci ząbkowanie przechodzi DOŚĆ
                                                    boleśnie...wink)
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:20
                                                    i jeszcze, ze lubią leżeć na brzuchu i sie kąpać
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:20
                                                    i lubią jak im się uszy i nosy czyści...
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:21
                                                    i głowę myje...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:22
                                                    głowę to najbardziej, obcinanie paznokci też nie jest az tak trudne, zwłaszcza
                                                    u stóp i najlepiej to robić przez sen
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:23
                                                    i człowiek naczyta się tego wszystkiego w czasie ciąży...
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:24
                                                    Dziewczyny co można kupić 11 letniej dziewczynce i 8-letniemu chłopcu... no mam
                                                    okropny problem
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:26
                                                    na lalki to za duże towarzystwo, a w jakiej kwocie chcesz sie zmieścic
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:27
                                                    wiesz co tak kole 50 na łebka, bo dzieci dawno nie widziałam...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:28
                                                    taki 8 latek to jeszcze w sumie smark, śmiało jakąś zabawkę, a pannie może
                                                    jakąś bluzeczkę albo perfumke dziecięcą
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:29
                                                    a ile mają wzrostu takie panny... ja jestem na etapie Malunia...
                                                    a z zabawek co? żeby mnie nie wyśmiał...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:32
                                                    jakieś lego tanie - samochodzić czy coś, a co do wzrostu to nie utrafisz teraz,
                                                    kup jej jakąś wode toaletową, w tym wieku dziewczynki już lubią takie rzeczy
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:34
                                                    albo jakąś gre komputerową dla chłopaka, najlepiej będzie
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:39
                                                    a jest jakaś gra komputerowa o tematyce piłki nożnej... wiem, że on nawet coś
                                                    trenuje... biedne dziecko
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:45
                                                    na pewno, teraz wszystko jest, faktycznie biedactwo
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:34
                                                    dzięki Wiolka za pomysły, z tymi prezentami to zawsze problem... a już myślałam
                                                    że wszystkie mam, a tu w ostatniej chwili się dowiedziałam...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:35
                                                    dodatkowi goście?
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:36
                                                    tiaaa...w święta mają nawiedzić moich rodziców, a wiem, że Szymciowi coś
                                                    kupują, to byłoby głupio...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:25
                                                    i nie moze sie doczekać...
                                                    moja koleżanka jest w ciązy i wierzy w to jeszcze, chociaż lojalnie próbuje
                                                    sprowadzić ją na ziemię
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:25
                                                    nie sprowadzaj ją... tyle jej... do pierwszej kolki, pierwszego zęba...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:27
                                                    do pierwszej kąpieli i nocy w domu, bo w szpitalu to te potworki sie jeszcze
                                                    maskują
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:28
                                                    u nas zaczęły się cyry w ostatnia nockę w szpitalu... kolka
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:30
                                                    ja w szpitalu miałam dechy bo ona nie chciała nic jeść, nawet piguły nie były w
                                                    stanie jej obudzić, przychodziły jedna po drugiej i nic z tego, a potem jak się
                                                    obudziła to nie umiała ssac i przyzwyczaiły ją do butelki, czuj co ja miałam w
                                                    domu
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:31
                                                    to i tak, ze dała się namówić na cyca...musiałaś być dzielna...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:33
                                                    nie na darmo stawiają pomniki matkom polkomwink))
                                                    oszukiwałam ją kapturkami aventu
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:35
                                                    niezawodne kapturki wink)
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:38
                                                    wtedy, a jak miałam rozwalonego cyca ostatnio to nie poszła na współprace,
                                                    darła sie jak opętana, a do pyska nie wzięła
                                                    a propos tego co dzieci jeszcze robią wg książki - chętnie próbują nowych
                                                    smaków, chyba wszystkie poza Kaśką, wiesz ze ona dalej nic poza cyckiem nie
                                                    tknie, masakra
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:41
                                                    i tu jest kolejna rzecz, która łączy nasze bąble...
                                                    poczytałam sobie dziś o diecie dla 11-12 miesięczniaka i się przeraziłam, no i
                                                    robiłam kolejną próbę podania jajecznicy... zapomnij...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:47
                                                    ciekawe jak oni będa wyglądac jak już razem zamieszkają - dwoje anorektyków,
                                                    fakt że zanim Kaska schudnie to dużo czasu upłynie, ale...
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:52
                                                    taaak będą żyć miłością,,,, no chyba, że Kaśka planuje dłużej z tym Twoim cycem
                                                    powalczyć...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:54
                                                    nie strasz nawet, przed chwilą mnie wydoiła, a najgorsze, że zaczyna świrować
                                                    jak Nina i nie chce jeść na leżąco tylko siada i cuduje, koszmar jakiś, spadam
                                                    ją myc
                                                  • xemm1 Re: przepraszam 17.12.05, 18:56
                                                    nstępna kapryśna panna...
                                                  • wiolkak Re: przepraszam 17.12.05, 18:57
                                                    aż sie bojam nocy, a tak mi się chce spac że chybą jej przykleje plastrem
                                                    smoczek
                                                  • mooh Re: przepraszam 17.12.05, 18:58
                                                    Cześć, moją właśnie wykapałam. Nieco wcześniej niż zwykle, ale tak się umazała
                                                    w kupie, że nie było wyjścia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka