pampeliszka 23.03.06, 09:07 i jak wczorajszy wieczor? Pomidorowa pomogla, czy sie Szafa zloscil na rodzine? Wprowadzilas w zycie plan Wiolki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatka_sz Re: Renatka, 23.03.06, 11:25 hehehe, nie musialam kleczec na grochu, bo nie mamy, nikt u nas grochowki nie lubi Okazalo sie, ze Szafka zjadl jakies nieistotne czesci rysunkow, a poza tym Szafy szef ma kopie wszystkich dokumentacji, wiec sie malemu upieklo. Ale za to mialam ciezka noc, bo ta mala cholera sie obudzila o drugiej i musielismy go wziac do naszego lozka. No i przez godzine stekal, plakal, jeczal i co tylko. W koncu mu dalam kaszke i jakos tam zasnal (co sie z nim dzieje, przeciez on nie jada w nocy odkad skonczyl cztery miesiace, jakis skok wzrostowy czy co?) Potem sie obudzil o 6.15 jak tatusiek wstawal do pracy i to byl definitywny koniec spania. Wrrrr!!!!! Chcialam go wychlostac (strasznie mi sie ten tekst podoba, Wiolka), ale poprzestalam na wrzuceniu go do lozeczka ze sterta zabawek. Mialam pol godziny spokoju(( A teraz na domiar zlego net mi chodzi jak krew z nosa, dobrze ze chociaz za oknem wiosna. No i otworzyli u nas nowe centrum handlowe, wezme Szafke dzisiaj, niech se pooglada Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Renatka, 23.03.06, 11:31 u mnie tez net sie ślimaczy, ale nic to, moje dziecko wstało o 7:20!!!! wprawdzie strzeliła zmyłkę, po 6 usiadła na łózku, ale tylko wywróciła oczami i padła na twarz jak na kreskówce, myślałam ze sie zleje z niej Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Renatka, 23.03.06, 11:42 no popatrz, to sie Caryca ulitowala nad matka A Szafka w szampanskim humorze dzisiaj, lazi sobie w chodziku, zajada chlebek z maslem i strasznie sie interesuje faksem. Pewno papieru chce sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Renatka, 23.03.06, 12:32 he he skoro nie może papierów Szafy ruszać, a toaletowy już dawno się znudził ;- )) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Renatka, 23.03.06, 16:29 uff, to dobrze, ze nie dostaniesz szlabanu na forum... Odpowiedz Link Zgłoś