Dodaj do ulubionych

SPA - jedziemy?

22.05.06, 13:33
www.studioadelajda.pl/indexpl.php
znalazłam taką stronkę i poważnie zastanawiam się, czy nie pojechać. Za taki
weekend z dojazdem wyszłoby z 600 zł. Narazie ich nie ma, ale w sumie możnaby
coś dla siebie zrobić... Narazie uzgodniłam z koleżanką, że wieczorem
zapodamy temacik w domu... I zobaczymy, co się wydarzy smile
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: SPA - jedziemy? 22.05.06, 13:46
      moj maz to by na mnie popatrzyl jak na nienormalna, wiec nawet nie zapodaje
      tematu.Eh....
      • izka_74 Re: SPA - jedziemy? 22.05.06, 13:49
        Cóż, ja też obstawiam podobny scenariusz, ale wymyśliłam, że powinein mnie tam
        w obroniw własnej puścić, bo jak nie odpocznę to za siebie nie ręczę wink
        • mmala6 Re: SPA - jedziemy? 22.05.06, 13:51
          Izka, pusicic to on mnie pusci, z tym nie ma problemu.Tylko kasy nie da, a moje
          wlasne konto pustewink
          • izka_74 Re: SPA - jedziemy? 22.05.06, 13:53
            cóż... u nas też się pewnie o to sprawa rozbije... ale qrcze tak bym chciała
            zrobić tak coś tylko dla siebie... no i przespać całą noc, co od dwóch lat mi
            się nie przytrafiło smile
            • mmala6 Re: SPA - jedziemy? 22.05.06, 13:57
              no nie powiem, tez bym pojechala i sie wyspala choc mnie akurat zdarza sie
              wyspac.Ale rozsadek mowi, ze mamy inne wydatki np wakacje,wiec...nic z tegosad
              • izka_74 Re: SPA - jedziemy? 22.05.06, 13:58
                rozsądek szmądek, a pomarzyć sobie dobrze, chociaż czasem wink
              • izka_74 a tak na marginesie 22.05.06, 14:01
                to ciekawy mechanizm psychologiczny zaobserwowałam na sobie przy okazji
                szukania farmy urody - wszystkie ceny za wypad były większe niż 1000 zł. (dużo
                większe), więc gdy znalazłam tę stronkę, to 600 zł. wydało mi się śmiesznie
                mało, choć to przeszło połowa mojej pensji smile
                • mmala6 Re: a tak na marginesie 22.05.06, 14:02
                  hehehesmile)faktycznie sie usmialam z tej cenysmile)toz to nasza rata kredytu za
                  mieszkaniewink))
                  • izka_74 Re: a tak na marginesie 22.05.06, 14:04
                    ale to jest naprawdę okazyjna cena wink a mieszkanie nie zając wink
                    • mmala6 Re: a tak na marginesie 22.05.06, 14:07
                      Izka, moj maz by sie chyba przewrocil jakby uslyszal "Kochanie w tym miesiacu
                      nie placimy kredytu, bo ja jade na weekend do spa"wink)jeszcze jakby to byly dwa
                      tygodnie, to mooooozeeee ale dwa dni?! nie przejdziewink
                      • izka_74 Re: a tak na marginesie 22.05.06, 14:11
                        mmala Ty tutaj jakieś defetystyczne myślenie prezentujesz... ja tu wzbudzam w
                        sobie entuzjazm do tego śWIETNEGO I TANIEGO pomysłu, a Ty mi kredytem w oczy wink
                        • mmala6 Re: a tak na marginesie 22.05.06, 14:14
                          Izka, alez pomysl jest swietny, fantastyczny a okazja nie do
                          przepuszczenia!Taniocha ze az zal nie skorzystacwink)ja mysle,ze wszystkie
                          powinnismy sie spakowac i na Dzien Matki pojechac do SPA!O! i to bedzie
                          najlepszy prezent!!smile
                          • izka_74 Re: a tak na marginesie 22.05.06, 14:15
                            No Nareszcie! wink Takie myślenie mi się podoba - i jeszcze niech rząd uchwali,
                            że każdej matce na Dzień Matki weekend w SPA należy się z urzędu wink
                            • wiolkak Re: a tak na marginesie 23.05.06, 12:43
                              jak zrefundują, to ja jadę na dwa turnusywink
                              najwyżej też zrezygnujemy ze spłaty kredytu w tym miesiącusmile
                              • wenus.z.willendorfu Re: a tak na marginesie 23.05.06, 13:05
                                kiedy ten wyjazd?
                                i kto za niego płaci? wink
                                • wiolkak Re: a tak na marginesie 23.05.06, 13:18
                                  społeczenstwo! w końcu płacimy podatki, nie?!
                                  • mmala6 Re: a tak na marginesie 23.05.06, 13:25
                                    X-man, czy jak mu tamwink
                                    • wiolkak Re: a tak na marginesie 23.05.06, 13:30
                                      he, he, dobre Mmala!
                                      mam nadzieję, że jak wyemigrujemy to moje dziecko nie będzie płaciło na
                                      emeryture tego oszołoma, w koncu i tak mu nie zależy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka