monika790 03.09.07, 16:52 witam,skonczylam juz jeden kierunek,a mianowicie polonistyke,wiadomo,ze ze znalezieniem pracy ciezko,mam pytanie,czy pojsc na anglistyke, czy moze edukacje przedszkolna i wczesnoszkolna? Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brokatowymotyl Re: Jakie studia wybrać 04.09.07, 09:21 Po kierunkach humanistycznych filologiach socjologiach czy politologiach, psychologiach raczej nie znajdziesz pracy, polski rynek jest już nasycony absolwentami na kilkadziesiąt lat!!! Głupi ludzie pchają sie na najbardziej oblegane kierunki po których nie ma pracy !! Najwięcej pracy jest po studiach scisłych technicznych inżynierskich!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrr2 Re: Jakie studia wybrać 05.09.07, 21:25 Psychologia nie jest kierunkiem humanistycznym. A po filologiach (obcych) praca jest, tylko trzeba lubić uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wrr2 Re: Jakie studia wybrać 05.09.07, 21:27 A do autorki wątku - ja bym wybrała anglistykę, moim zdaniem daje jednak większe możliwości na znalezienie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
brokatowymotyl Re: Jakie studia wybrać 06.09.07, 14:32 Psychologia nie humanistyczny ?? :) to niby jaki ??? :):) bo mi sie wydawało żeto typowo humanistyczny banalny kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś