Dodaj do ulubionych

pracuję w IT

18.11.22, 02:13
Witam wszystkich! Chętnie chodziłbym na zajęcia, aby zdobyć nowe umiejętności.Myślę, że jestem gotowy nauczyć się nowego fachu, ponieważ pracuję w IT.Co jednak myślicie? Czy moglibyście polecić jakiś serwis?
Obserwuj wątek
    • lena29 Re: pracuję w IT 18.11.22, 02:15
      Przed rozpoczęciem treningu najlepiej zapoznać się z najpopularniejszą literaturą, aby zdobyć jakieś minimum zrozumienia. Uczęszczaj na kursy mistrzowskie, szkolenia z oprogramowania online, gdzie możesz zapytać o radę, poznać bardziej doświadczonych specjalistów, może nawet znajdziesz sobie mentora. Są też kursy specjalne, takie jak goit.global/pl/ . Tutaj zdobędziesz całą wiedzę i umiejętności potrzebne do rozpoczęcia pracy w IT, nauczysz się pracować w zespole i zbudujesz swoje portfolio.
    • fattyfat Re: pracuję w IT 23.08.23, 13:36
      To świetnie! Najwyraźniej masz różnorodne zainteresowania związane z aktywnym stylem życia. Uprawianie małego ogródka i jazda na rolkach to świetne sposoby na spędzanie czasu na świeżym powietrzu i dbanie o zdrowie. Moje hobby to granie w gry na mostbets-polska.com/aplikacja/ . Oba te hobby dobrze pasują do aktywnego i zdrowego stylu życia. Natura i aktywność fizyczna mają pozytywny wpływ na stan psycho-emocjonalny, pomagają się zrelaksować, zapomnieć o codziennych zmartwieniach i cieszyć się chwilą.
    • jolawijola Re: pracuję w IT 21.02.24, 13:51
      obecnie najwygodniej zrobić to na kursie realizowanym zdalnie, ale prowadzonym przez trenera. O jakich językach programowania myślisz? teraz najbardziej pewnym kierunkiem są data science i usługi chmurowe - dla osób, które już są w IT i chcą się rozwijać: infoshareacademy.com/kurs/kurs-data-science-weekendowy/ infoshareacademy.com/kurs/kurs-cloud-engineer-wieczorowy/

a jak dopiero myśli się o wejściu do IT to python najłatwiej: infoshareacademy.com/kurs/kurs-python-django-weekendowy/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka