1majonezik 10.05.10, 11:55 Można wygrać ipody PS3 itp jak się zgarnie pomarańczowego wafla to się wygrywa od razu, warto się zapoznać www.szukajgrzeska.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oo00oo Re: Szukajgrześka 28.05.10, 17:31 no i jest opcja z tym zdjęciem, można wygrac ipoda 5g, a konkurencja jest nie duża więc można próbować, ktoś wrzucił zdjęcie z internetu nie jego więc pewnie nie wygra, dawjacie coś pomarańczowego, pogłosujemy na siebie i podzielimy się, bo to przecież nagroda gwarantowana Odpowiedz Link
marciulenia Re: Szukajgrześka 04.06.10, 16:30 ja rozwiązuje quizy, bo można wygrać karton grześków, poprzednio parę osób dostało, teraz kolej na nie :) hehe fajna promocja, w sumie w smsy można też się bawić bo nie są takie drogie, ale ja wolę karton :) Odpowiedz Link
marciulenia Re: Szukajgrześka 11.06.10, 10:37 No niestety nie tym razem, ale poszło 5 kartonów, Podane są imiona kto wygrał itp, więc nie ma tu ściemy, wszystko na FB się odbywa Odpowiedz Link
johnyy_24 na facebooku 16.06.10, 14:38 ja się na razie bawię na facebooku ale, jak się trafi pomarańczowy grzesiek to też nie będę niezadowolony :) teraz coś z projektem opakowania, nie wiem czy dam radę, ale próbować trzeba Odpowiedz Link
clamato Re: na facebooku 14.07.10, 17:02 własnie do mnie przyszedł karton grześków. Zobaczymy czy wpadł mi może pomarańczowy do pudełka. :D Odpowiedz Link
winczego Re: na facebooku 28.07.10, 16:53 ja niestety nie wygrałem, ale byłem dość wysoko w tym całym rankingu, szkoda szkoda. Pozostało mi bawić sie w facebookowy quiz na profilu szukajgrześka, spoko quizik, dużo zdjęć i nawet mozna swoje uploadować do zagadki :) Odpowiedz Link
paruszaga Re: Szukajgrześka 29.07.10, 10:40 ja bym z chęcią przytuliła ipoda, w play station nie gram więc nie bardzo, ale Ipodzik bardzo chętnie :) Odpowiedz Link
kujorma Re: Szukajgrześka 29.07.10, 11:52 ja wysłaalm już ze 2 smsy, nie są drogie bo 1,22 więc bez jakiś wyrzutów, zjadłam grześka które w sumie są mega tanie więc nie straciłam na tej inwestycji, ale zobaczymy czy coś wylosuję :) Odpowiedz Link
bielawik Re: Szukajgrześka 29.07.10, 12:32 nic tam nie ma o facebooku a przecież szukajgrzeska ma tam ze 2000 użytkownikó to sporo bardzo! wszyscy chcę grać, lub po prostu jeść grześki :) Odpowiedz Link