Dodaj do ulubionych

Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów

22.01.18, 13:04
WYGRAJ iPhone X
Nowy wymiar konkursów internetowych!!! Nie musisz już kupować żadnych subskrypcji SMS wystarczy że pozostajesz na stronię przez określony czas 30 minut... i MASZ SZANSE NA NOWEGO iPhone X

wygraj-iphone-x.eu/
Obserwuj wątek
    • ola.pit.123 Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 05.05.18, 15:50
      hejka :) chciałabym wygarc iphona X(czarny) ponieważ jest to maje najskrytsze marzenie, a tak po zatym to mam trochę zepsuty tel. wiec było mi bardzo miło jeżeli go dostane ,buzki <3 DZIENKUJE :)<33
    • nadusiagurak Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 30.07.18, 19:07
      Dzień dobry!Szukam jakiegoś konkursu żeby sprobowac wygrac telefon poniewaz mój sprzedałam a gdy chciałam kupić nowy przez internet zostałam oszukana i stracilam duzo pieniedzy, niestety szczęście mi nie dopisuje. Trafilam na ten konkurs i mam wielką nadzieję ze sie uda bo to by rozwiązalo moj problem z brakiem telefonu i pieniędzy. Byłabym mega wdzięczna
    • kasianadlonek Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 17.01.19, 10:31
      chciałabym telefon objętnie jaki ponieważnie mam :)
    • kasianadlonek Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 17.01.19, 10:32
      plis moge iphona blagam bo nie mam telefonu
    • majsia99 Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 28.01.19, 13:04
      Zajebisty konkurs, codziennie losowanie i 50 telefonów do wygrania, więc mega duże szanse!
      Wystarczy wypełnić dane i potwierdzić e-mail i już bierzesz udział!
      Link do konkursu: sprawdz. ml/94410
      (trzeba tylko usunąc spacje po kropce w linku)
    • konradwit123 Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 22.02.19, 11:04
      chciałbym wygrać iphona x czrnego bo to moje wielkie marzenie.
    • tomek.hajnrich11 Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 11.03.19, 21:58
      Hejka , szukam jakich kolwiek konkursow ponieważ iphone x jest sztos i chciałbym go miec wiesz moze mam jakąś szanse , z góry dzieki
    • prodanik Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 20.03.19, 01:55
      tu zobacz wystarczy zgłosić sie za darmo www.konkursynagrody.pl/twoja-nagroda-iphone-x/
    • sidyk.n Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 03.06.19, 20:12
      Siemka chciałabym wygrać iphone X (czarnego) , ponieważ zawsze marzyłam o nim a niestety nie stać moją mame na kupna takiego drogiego tel. Jeśliby mi sie udało go wygrać naprawdę bym była szczęśliwa zawsze warto próbować ;)
    • sidyk.n Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 03.06.19, 20:16
      Hejka, chciałabym wygrać iphone X (czarny) ,ponieważ zawsze marzyłam o nim ale moją mame na niego nie stać jest zbyt drogi, ale postanowiłam wejść na tą stronę i spróbować mam nadzieje że się wkońcu kiedyś uda :)
      • sidyk.n Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 03.06.19, 20:17
        o nie przepraszam 2 razy napisałam wogóle się nie skapłam
    • baranekamelka Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 30.07.19, 17:56
      cześć. chciałabym wygrać tego iphona, ponieważ nie mam wystarczająco pieniędzy na niego a taka okazja jest bardzo kusząca. Wygrałam raz w konkursie i zależy mi na tym bardzo
    • pawelnowak25 Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 03.09.19, 11:05
      Sam korzystałem z tego konkursu - iphone.bonydlakazdego.pl/ i śmiało mogę polecić ;)
    • pinoko13 Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 26.09.19, 07:45
      hej chciałabym w końcu coś wygrać ... mój telefon trafił szlak a mi by przydał sie nowy bo nie mam wcale
    • julagrzybula Re: Wygraj iPhone X - Bez wysyłania SMSów 22.11.19, 16:20
      hej :)chciałabym wygrać iphona X (złoty) ponieważ ja mam telefon z klawiaturą i jestem wyśmiewana przez rówieśników w szkole. moi rodzice nie chcą mi kupić ponieważ nie mają kasy mam nadziee że wygram.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka