Dodaj do ulubionych

Konkurs media expert, telewizor LGoled do wygrania

06.11.21, 11:41
Media Expert ma taką zaletę, że organizuje fajne konkursy a czasami nawet i eventy (RTX day był świetny i ten numer jeszcze się powtórzy), a teraz mają wypasiony konkurs na telewizor LG oled. Proste jak budowa cepa: trzeba wstawić na stories w instagramie grę od której się zaczeła przygoda z gamingiem i opowiedzieć conieco o niej, dlaczego ją cenimy i z czym nam się kojarzy. Należy też oznaczyć mex_team. Proste i kreatywne co nie? bit.ly/Regulamin-Twoja-przygoda-z-gamingiem Zachęcam do udziału w konkursie, to nic nie kosztuje!
Obserwuj wątek
    • henryksword Re: Konkurs media expert, telewizor LGoled do wyg 06.11.21, 12:16
      Hej, dzięki za info. Konkurs wręcz banalny a nagroda wow... Spróbujmy szczęścia
    • kaczucha69 Re: Konkurs media expert, telewizor LGoled do wyg 06.11.21, 12:25
      Ja osobiście się nie załapałem na RTX day, ale słyszałem dużo dobrego na ten temat. Konkurs bardzo fajny, widzę dyskusje na instagramie i fb graczy, bo ktoś komuś przypomniał itp :) Super zabawa!
    • pannamanna Re: Konkurs media expert, telewizor LGoled do wyg 06.11.21, 14:09
      Co to za model TV?????
      • kaczucha69 Re: Konkurs media expert, telewizor LGoled do wyg 07.11.21, 10:21
        pannamanna napisał(a):

> Co to za model TV?????
        "1. Po zakończeniu Konkursu spośród jego uczestników spełniających wymogi uczestnictwa w Konkursie Komisja wybierze jedną osobę zwycięską, która zostanie nagrodzona Telewizorem LG 48C11LB 48" OLED 4K 120Hz WebOS Dolby Atmos HDMI 2.1o wartości 4 249,00 zł."
        48cali i hdmi 2.1 kompatybilny z ps5 i nowymi xboxami.
    • annamarrr Re: Konkurs media expert, telewizor LGoled do wyg 06.11.21, 23:01
      Słyszałam o tym konkursie, media expert ma świetne konkursy i dość sporo ich, zwłaszcza na IG i Twitchu MEX_Team
      • pannamanna Re: Konkurs media expert, telewizor LGoled do wyg 25.11.21, 21:39
        ciągle mają coś... ostatnio był TCL tv muszę zacząc ich subskrybować żeby nie przegapić info
    • sikor504 Re: Konkurs media expert, telewizor LGoled do wyg 07.11.21, 11:01
      Konkurs kończy się 9.11.2021r. o godzinie 10:00 jak coś, więc jest mało czasu!
      • henryksword Re: Konkurs media expert, telewizor LGoled do wyg 07.11.21, 11:06
        aha faktycznie, to nie ma na co czekać bo już się nakręciłem a nawet nie zacząłem działać XD
      • annamarrr Re: Konkurs media expert, telewizor LGoled do wyg 07.11.21, 22:04
        Oj tam mało czasu, na takie zadanie to do 9 spokojnie da się radę wyrobić ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka