Dodaj do ulubionych

Aktualne Internetowe konkursy z nagrodami

08.01.17, 00:02
Nie dawno znalazłem stronę z najnowszymi konkursami. Mają tylko konkursy internetowe bez ściemy typu udostępnij czy wyślij smsa za 5zł. Śledzę ją już od dłuższego czasu i dzięki ich informacją jestem bogatszy o nowy telefon ;) Mówią, że dobrem trzeba się dzielić więc puszczam info dalej w świat. Oto kopalnia wiedzy o konkursach: konkursyirabaty.blogspot.com
Jeżeli ktoś korzysta z innej stronki z info o konkursach to fajnie by było jakby też się podzielił w końcu lepiej czerpać wiedzę z kilku źródeł ;)
Obserwuj wątek
    • bienka3 Re: Aktualne Internetowe konkursy z nagrodami 14.07.17, 22:30
      Ja najczęściej szukam konkursów na facebookowych grupach. Ostatnio widziałam, że KFC ma ciekawy konkurs na instagrama. Do wygrania jest aparat fotograficzny albo voucher do biura podróży. Żeby wygrać trzeba zrobić zdjęcie ze shake i dodać hasztag. Co tydzień wybierają zwycięzców więc nie trzeba czekać długo na wyniki.
    • alerabat Re: Aktualne Internetowe konkursy z nagrodami 05.09.17, 10:54
      Chcesz zdobyć VOUCHER O WARTOŚCI 450 ZŁ NA ZAKUP NOWYCH OKULARÓW? Nic prostszego! Pod postem bit.ly/2eXKNhh umieść swoją odpowiedź na zadanie konkursowe, które brzmi:
      Odwiedź stronę EYERIM i powiedz nam, który model okularów podoba Ci się najbardziej (wklej link do tego modelu w komentarzu). Zdradź też, komu najchętniej pokazałbyś/abyś się w nowych okularach - swoją odpowiedź krótko uzasadnij.”
      Masz czas do 13.09 do godziny 23:59.
      Szczegóły znajdziesz tutaj bit.ly/2eAcFYe
    • mirencio Re: Aktualne Internetowe konkursy z nagrodami 20.11.17, 13:25
      Tu jest fajny konkurs:
      www.facebook.com/paniczuje/photos/a.182247128989208.1073741825.112975035916418/190911911456063/?type=3&theater

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka