Dodaj do ulubionych

oficjalne wybory admina

12.08.15, 15:02
Jak już kiedyś wspomniałam, zapodziała się nam gdzieś założycielka forum. Plavusa ostatni post na forach gazeta.pl napisała w 2010 roku, na pocztę gazetową nie odpowiada.
Tym samym, jeśli nie macie nic przeciwko, zgłaszam swoją kandydaturę na admina - a może ktoś jeszcze jest chętny?

Jak mnie poinformowała główna administracja forów, wątek wyborczy powinien wisieć ok. 2 tygodnie, po tym czasie zgłaszamy do nich wyniki i forum zostanie przekazane wybranej osobie.
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: oficjalne wybory admina 19.08.15, 15:30
      Na tym forum jestem tylko gościem, choć często korzystam z jego zawartości. Już dawno zauważyłam że forum "Szyjemy sami" jest zwyczajnie "bezpańskie". Popieram Twoją kandydaturę na nowego admina. Każde forum bez admina niestety dziczeje. Sama opiekuję się dwoma forami. Szczęśliwie założycielka jednego z nich sama poszukała nowego opiekuna. Drugie porzucone przejęłam na prawach założyciela który gdzieś przepadł.
      Życzę powodzenia. Praca nie jest trudna choć czasem trzeba uczestników dyscyplinować lub usuwać nieproszonych gości.
      Jak już Ci się uda to koniecznie poproś administrację o uruchomienie BB CODE tak żeby uczestnicy mogli publikować bezpośrednio w wątkach zdjęcia.

PS: czy zauważyłaś że Twoja sygnaturka akurat w tym wątku brzmi troszkę dziwnie ;)
      • linn_linn Re: oficjalne wybory admina 20.08.15, 09:44
        Przylaczam sie: moj glos dla Autumny.
    • autumna Re: oficjalne wybory admina 24.08.15, 16:37
      Melduję, ze dostałam dziś nożyczki do forum. Posprzątałam co nieco. Jak wypatrzycie spam, zgłaszajcie na gazetową.
      • inna57 Re: oficjalne wybory admina 26.08.15, 13:52
        Gratuluję wyboru. Również jako gość będzie mi miło wpadać na uporządkowane forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka