ktrn 26.05.10, 20:51 Witam, czy może ktoś orientuje się, który ośrodek szkolenia kierowców na kat. B w Dąbrowie Górniczej jest najlepszy? Chcę wybrać się na kurs lecz nie wiem gdzie. Dziękuję Wam za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkube Re: Nauka jazdy 27.05.10, 18:35 Ja robiłam prawo jazdy w ośrodku w kościele na Kosmonautów. Było fajnie, instruktor bardzo fajny. Zdałam i jeżdżę;) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
alfaiomega12345 Re: Nauka jazdy 27.05.10, 23:32 ja polecam Manhatan, tanio i dla mnie bez stresowo Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancha88 Re: Nauka jazdy 06.06.10, 11:43 Moim zdaniem to czy nauczysz się jeździć nie zależy od ośrodka tylko od instruktora z którym będziesz jeździć. Zastanów się co bardziej Cie motywuje: rozdarty stary pryk czepiający się wszystkiego czy spokojny, cierpliwy instruktor którego nie będziesz się bała o coś zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Nauka jazdy 07.06.10, 19:50 Ja miałam tego drugiego;) Zdałam za pierwszym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf-ff Re: Nauka jazdy 05.08.10, 21:02 napewno nie polecam MORCINKA . baardzo długo sie prawko robi , Oni umieja tylko brać kase . A zeby odebrać papiery , to czekasz tyle ile na wizyte u lekarza .. leca w ch .. i tyle.. Wiem , bo robiłam tam prawko , potem przerwałam bo nie bylo sensu .. a zeby papiery odebrac to juz w ogole .. nawet nie mieli mojego zaswiadczenia od lekarza a niby miał byc w cenie kursu .. w dg słyszałam ,ze bdb jest edwardo , zebra i manhattan własnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
burczy01 Re: Nauka jazdy 17.08.10, 12:31 Może spróbuj popytać również swoich znajomych?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nauka jazdy IP: 93.175.72.* 24.04.13, 18:02 ja z osk zebra polecam Grzesia...super gosc.nie tylko przygotuje do egzaminu ale rowniez do tego co nad najnormalniej czeka na drodze kiedy bedziemy samodzielnie prowadzic.duze podziekowania dla grzesia Odpowiedz Link Zgłoś