Dodaj do ulubionych

szkoły językowe- francuski

IP: *.telpol.net.pl 02.08.12, 18:35
Witam, chcę się zapisać na kurs języka francuskiego ale niestety nie mam pojęcia która szkołę językowa w DG wybrać. Czy możecie polecić te dobre albo chociaż wykluczyć te zupełnie nie nadające się? Nie chce marnować czasu i pieniędzy...
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: szkoły językowe- francuski IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 18:25
      hej ja tez szukam a jaki masz poziom?
      • Gość: ktoś tam Re: szkoły językowe- francuski IP: *.telpol.net.pl 04.08.12, 21:38
        Wolalabym podstawowy, poniewaz pomimo iz sie go uczyłam 4 lata juz nic nie pamietam i musze zaczac od poczatku ;/
        • Gość: a Re: szkoły językowe- francuski IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.12, 20:50
          no ja sie uczylam dawno temu ale kompletnie nic nie pamietam po prostu pustka w glowie,
          wiec sama nie wiem jaki poziom musieliby mi zrobic test i rozmowe
          co do szkol to chyba kiepsko bo pewnie chetnych malo, widzialam reklame szkoly simple na kasprzaka ze maja w ofercie francuski ale nie znam opinii o tej szkole
          • Gość: gość Re: szkoły językowe- francuski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.12, 19:05
            jeżeli jesteście jeszcze zainteresowani to polecam English Club na Mydlicach(okolice Sztygarki) angielski na bardzo wysokim poziomie, niemiecki tez nie gorszy może maja i francuski warto zadzwonić
    • Gość: a Re: szkoły językowe- francuski IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 17:15
      czy udalo ci sie cos znalezc ciekawego?
    • Gość: ewa Re: szkoły językowe- francuski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.13, 23:11
      zapisz sie do ENGLISH CLUB W DĄBROWIE GÓRNICZEJ - to profesjonalisci
      • Gość: a Re: szkoły językowe- francuski IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.13, 20:48
        we francuskim tez?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka