kelo 17.07.06, 11:12 Czy słyszał ktokolwiek o hotelu dla psów w Dąbrowie Górniczej? Nie mam na mysli schroniska dla zwierząt, ale miejsce gdzie można zostawić bezpiecznie psa na czas urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_tylko_ja2 Re: Hotel dla psów 17.07.06, 16:11 chyba sobie żartujesz... o niczym takim nie słyszałam i szczerze powiem bardzo zdziwiłabym się gdyby ktos w tym mieście zainwestował w taki biznes. dziwię się tym bardziej, poniewaz byłam dziś w bibliotece w DG po materiały do mojej pracy mgr i tak sie składa, że nigdzie nie ma żadnych artykułów, publikacji itepe na temat pomocy instytucjonalnej dla rodzin patologicznych z naszego miasta. Wysyłają mnie po to gdzies do Katowic, trochę śmieszne, bo moim zdaniem takie info powinny znajdować się gdzieś w naszym mieście. po raz kolejny przekonałam się, że to miasto ma jeszcze dużo do zrobienia. niestety. A hotele dla zwierząt na pewno powstaną, tylko chyba już nie za naszych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 praca magisterska 17.07.06, 16:49 może zajdziesz do miejscowego Centrum Pomocy Rodzinie i Ośrodka Interwencji Kryzysowej.... corce też swego czasu podobne treści były potrzebne, przynosiła stamtąd jakieś dokumenty i jakąś tam wiedzę stamtąd też wyniosła....... Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Hotel dla psów 18.07.06, 13:42 Zapytaj na grupie dyskusyjnej pl.rec.zwierzaki usenet.gazeta.pl/usenet/0,48200.html?group=pl.rec.zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
paulara Re: Hotel dla psów 19.07.06, 15:15 poszukaj info w ksiażce telefonicznej Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Hotel dla psów 19.07.06, 15:34 Może być Sosnowiec? # Sosnowiec Hotel dla psów Monika Motłoch, Sosnowiec, ul. Okrzei 1, tel. (032) 66 71 16, tel. kom. 0602 711 616 Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Hotel dla psów 21.07.06, 00:24 Tu masz jeszcze jeden namiar (Kasia z pl.rec.zwierzaki.koty): > W Szopienicach, jak się jedzie z Katowic w strone Sosnowca, ale > przez Zawodzie, po lewej stronie zaraz przez Zakładem Baterpol Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Hotel dla psów 21.07.06, 10:12 No to o psa się już nie martwię, dzięki Wam. Wielkie pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś