bmwd 15.09.06, 12:56 Prosze polecić dobrą krawcową, która szyje ciekawie , modnie i starannie ; potrafi coś zaproponowac wg nowych tendencji mody ; jakie teraz sa ceny usług? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkube Re: Krawcowa - prosze polecić 15.09.06, 13:23 Moja koleżanka właśnie otwiera zakład w starym Słoneczku na górze koło hurtowni z bielizną, ja sama nie szyję bo wolę kupić gotowe ale podobno jest dobra:) Zajrzeć możesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Krawcowa - prosze polecić 01.10.06, 12:26 Przepraszam a co to jest stare Słoneczko? Gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bmwd Re: Krawcowa - prosze polecić 01.10.06, 19:15 Z tego co pamiętam - to Słoneczko - był to pawilon 1-piętrowy przy ul. 11-Listopada- po lewej sronie jadąc w kierunku ronda przy Liceum Plastycznym - przy oś.Manhatan - dawniej na dole był sklep samoobslugowy a na pietrze restauracja Sloneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Krawcowa - prosze polecić 01.10.06, 20:41 Czyli ten, w którym teraz jest Albert? Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Krawcowa - prosze polecić 07.10.06, 14:34 Tak tak....Nad Albertem....Nazywa się A.Studio:) Bardzo fajna dziewczyna:) Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Krawcowa - prosze polecić 07.10.06, 14:35 A ceny....100 zł marynarka, zależy jakie bajerki mają być, 50 zł spodnica i 60 zł spodnie, ale to tak około z tego co wiem. Oczywiscie bez materiału:) Odpowiedz Link Zgłoś