paulara 11.10.06, 09:17 kto korzysta ze znikomej oferty kulturalnej DG i idzie na koncert? w końcu na tym forum sami wielbiciele miasta (no 99%) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: koncert raz dwa trzy 11.10.06, 10:02 Do tej pory mam w pamięci koncert RDT z ubiegłorocznego Woodstocku. Chyba nie chce skonfrontować tamtej atmosfery z żadną inną. No i problem innych koncertów pozostaje. W niedzielę pstrykałem FL a już niedługo KULT w Katowicach. Życzę miłych wrażeń. Napisz później jak było. PS. Wielbiciele miasta nie mają obowiązku byc wielbicielami Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: koncert raz dwa trzy 13.10.06, 17:53 hehe...ja ide:) Bo mnie Paulina namówiła;) Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: koncert raz dwa trzy 14.10.06, 16:13 kelo napisał: > > PS. Wielbiciele miasta nie mają obowiązku byc wielbicielami Nowaka. a u mnie na odwyrtkę !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: koncert raz dwa trzy 14.10.06, 17:20 wesoly akordeonista, dzwięk przesypujacego sie piasku w tubie Adama, piękne,życiowe i z marszu, teksty i ten ciepły głos Adama......zamykam oczy, zatapiam sie w powyższe i jest mi dobrze...... Odpowiedz Link Zgłoś
dami7 Re: koncert raz dwa trzy 14.10.06, 22:09 Od siebie dodam, że było zaje..fajnie!! Szkoda tylko, że "Ballady dla Okruszka" nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
kiwikasia Re: koncert raz dwa trzy 14.10.06, 22:10 Taaaaaaaaaaaakkkkkkkkk....... Dzięki, Paulino! Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: koncert raz dwa trzy 14.10.06, 22:28 Zaczymam Wam zazdrościć. Ale i tak byłem w szkole więc...następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwikasia Re: koncert raz dwa trzy 14.10.06, 22:57 w szkole? w sobotni wieczór?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: koncert raz dwa trzy 15.10.06, 12:51 Dla mnie też fajnie:) A ja miałam w końcu jeden bilet wolny i to w pierwszym rzędzie:) Odpowiedz Link Zgłoś