arturkowski 16.01.08, 18:05 czy może ktoś korzysta? jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baja88 Re: konto internetowe - PKO Inteligo 16.01.08, 19:00 mam od kilku (2,3)lat.... wrazenia??? lepiej klikac niz chodzic do bankomatu i sie dowiadywac.... troche dlugo idzie przelew , przyklad:dyspozycja dzisiejsza wczesnopopoludniowa, na wlasciwym koncie nazajutrz w godzinach wczesnopopoludniowych... jest to obsluga platna, chyba miesiecznie 2 zl latwosc sprawdzenia kredytu, jego zadluzenia i splat... sam robisz przelewy i dokonujesz platnosci zobowiązan, spoko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: konto internetowe - PKO Inteligo 16.01.08, 21:33 Polecałbym raczej inteligo niż PKO inteligo. Ogólnie niezłe, minusem jest to, że od północy do pierwszej (teoretycznie, w praktyce często dłużej) jest przerwa technologiczna - nie można robić przelewów. Opłata tylko jeżeli średnie miesięczne saldo jest mniejsze od 100 zł, wypłaty z bankomatów PKO bezpłatne (podobnie chyba z POS-a w PKO i agencjach), przelewy 99gr, karta 99 gr miesięcznie (visa elektron, można nią płacić w internecie). W ramach swojego konta można założyć wiele dodatkowych rachunków. Odpowiedz Link Zgłoś
arturkowski Re: konto internetowe - PKO Inteligo 16.01.08, 22:05 miałem zwykłe inteligo ale nie wystarczyło do obsługi kredytu zaciągniętego w pko bp :-( musiałem założyć pko inteligo 5,40zł/mies karta +2zł/mies dostęp przez internet + 10zł/rok za kartę visa i... po zmianie systemu (październik) półtoraroczna histora poszła się je..ć żeby tylko to jeszcze pobrali w listopadzie dwa razu 5,40zł a na pytanie dlaczego pani powiedziała,że w takiej sytuacji jest 22.000 osób (też mi pocieszenie) miało to zostać załatwione do końca listopada najlepsze jest to że pani miała podgląd w moją historię to mówię niech mi wydrukuje a ona 10zł/miesiąc wkurzyłem się bo żeby chociaż powiedzieli że nie będę miał dostępu do tej historii to bym zarchiwizował sobie na koniec dodała żeby się nie martwił bo problem to miała pani która wzieła kredyt w innym banku i chciała nim spłacić kredyt w pkobp ... niestety nie mogła odsetki sobie leciały przez półtora miesiąca i pani miała dwa kredyty ale podobno pani udało się załatwić temat także się zabieram i uciekam z tego banku spłacam kredyt - pani przetarła drogę i likwiduję konto i zmykam do konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: konto internetowe - PKO Inteligo 17.01.08, 09:37 pobrali w listopadzie dwa razy, bo za listopad i z gory, za grudzien a ta konkurencja to kto????? Odpowiedz Link Zgłoś
arturkowski Re: konto internetowe - PKO Inteligo 18.01.08, 09:16 właśnie pani w banku mówiła że nie z góry a ws konkurencji to najbliżej mi do mbanku bo tam mam już konto Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: konto internetowe - PKO Inteligo 17.01.08, 16:28 korzystam. wrażenia dobre - mam porównanie z mbankiem (pisze o wrażeniach, a nie o cenie - wiadomo za TĄ (0 pln) cenę mbank jest lepszy). za to pko ma fatalną infolinię. Odpowiedz Link Zgłoś
arturkowski Re: konto internetowe - PKO Inteligo 18.01.08, 09:16 z tą info linią to masz racje co innego w telefonie co innego w rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: konto internetowe - PKO Inteligo 18.01.08, 09:35 Też jestem w mbanku i nie narzekam, zrezygnowałam ze Śląskiego jak mi odmówili 1000 zł pożyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: konto internetowe - PKO Inteligo 18.01.08, 16:01 prócz infolinii, w pko fatalnie jest roziwązana sprawa aktywacji nowych kart kodów jednorazowych. mam wrażenie, że cymbał który nazywał pozycje w menu jest kolesiem o bardzo abstrakcyjnym (hmmmm...) sposobie myślenia. mbank i multibank miału głośne ostatnio wpadki z kartami visa (jakoś visa pko, bsk visa, nie miała tego problemu...) w millenium, gdzie też miałem kiedyś konto doszło do kradzieży danych osobowych. jakaś babka później dzwoniła do mnie w sprawie weryfikacji danych konta. dwa dni później zlikwidowałem konto w millenium. póki co pko nie jest najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś