arturkowski 12.05.09, 15:03 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,6597973,Psy_choruja__bo_ktos_faszeruje_kosci_iglami.html ktoś może widział??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: pułapki na pieski 13.05.09, 11:33 Nie widziałem, ale problem obił mi się o uszy już kilkanaście miesięcy temu. Wyjątkowe zwyrodnialstwo. Niestety, część winy ponoszą, w tym wypadku sami właściciele psów. Nie myślę o dawaniu powodu do zemsty za niesprzątanie po swoich pupilach-to osobny temat. Myślę o puszczaniu psów ze smyczy na osiedlach. I do tego bez kagańców. Kaganiec nie służy tylko do zabezpieczenia innych przed pogryzieniem, ale również zabezpiecza psy przed naturalnym odruchem zjadania padliny. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: pułapki na pieski 14.05.09, 16:36 Sposób kretyński, ale nafaszerować coś silnym środkiem przeczyszczającym to dobry pomysł. Właściciel po wyczyszczeniu sasranego mieszkania nigdy już nie puści pieska samopas. Lubię psy. Sam już cztery pochowałem, ale obcych psów się boję i wkurza mnie jak siebie i dzieci sasłaniam rowerem, a właściciel z rozbrajającą szczerością mówi:"Przecież on nie gryzie". Normalnie krew się we mnie gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hebdzia81 Re: pułapki na pieski 14.05.09, 18:05 sposób bardzo brutalny i takiemu postępowaniu mowię całkowicie i stanowczo nie jednak faktycznie puszczanie psów w miejscach gdzie są inni ludzie też powinno być niedopuszczalne znam przypadek jak jakiś duży pies dla zabawy wzioł w paszcze jorka i oczywiście to maleństwo sgineło bo miał przegryzioną jakąś żyłe sprawca sobie chodzi bezkarnie też sie boje psów ale jak się zraca komuś uwage to zawsze teks przeciez on nie gryzie, ale ktoregoś dnia to się może zmienić najbardziej mnie przeraża jak widze jakieś puszczone psy bez kagańca i w pobliżu dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 prędzej czy później śmiecia wyczają 16.05.09, 20:47 myślę ,że pałka nabita szpilkami wcśnięta do dupy będzie dla niego właściwą nauczką. rozumiem ,że śmierdziel usiłuje zdyscyplinować włąścicieli psów ale te jego przysmaki zjadają też koty i zwierzęta bezdomne . osobiście nie cierpię bezmyślnego okrucieństwa i daj mu Boże ,żeby nie rozrzucał tych kości kiedy ja będę w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
agaro3 Re: prędzej czy później śmiecia wyczają 21.05.09, 22:34 a ja zapraszam pomysłodawcę i oprawcę na kazimierz górniczy w sosnowcu , bo co tu sie dzieje , autentycznie zaczynam nie lubić psów!!! ludzie przeginaja pałe , zasrane osiedla, trwaniki , piaskownice, no paranoja , i puszczaja wolno psy , te szczekaja bez powodu , naprawde mozna dostac szału!! Odpowiedz Link Zgłoś