Gość: lizak IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 08:57 bo gdzie jeszcze laski tak piękne jak tu, tylko w Dąbrowie ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teodor Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.centertel.pl 24.05.09, 08:59 Ciekawym, cóż to za twór owo ,,Śląsk i Zagłębie", bo założę się o euro przeciwko orzechom (co tam, łupinom po orzechach!) że bynajmniej nie Śląsk z Zagłębiem, tylko dobrze nam znany poroniony płód reformy administracji sprzed lat dziesięciu, województwo mylnie zwane śląskim. dziennikarze z ,,najlepszej gazety w Polsce" najwyraźniej nie mogą się nauczyć, co to takiego jest ten Śląsk i wolą dalej promować ten żałosny pseudoregion, więc pozostaje tylko czekać dnia, kiedy jego bytowanie się skończy, a Zagłębiacy będą mogli sobie wybrać własną Miss bez udziału hanysów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.09, 11:40 Zjedz sobie Prince Polo na osłodę zamiast wylewać swoje frustracje na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popek Re: Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.altec.pl 24.05.09, 12:11 mosz recht(racja!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachor chyba jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.09, 10:19 coz to za maszkara widuje ladniejsze na ulicy bez makijazu,a tak naprawde to polskie modelki z gornej pólki sa ladniejsze,miss sa brzydkie nie maja z nimi szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: chyba jestem gejem IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.09, 11:38 Najwyraźniej jesteś. Śliczna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: chyba jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.09, 15:32 jabym jej gwizdka nie podał,za brzydka i napewno płytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: chyba jestem gejem IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.09, 19:10 Tyś się za to głębią popisał, "gwizdku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radekkk Jakiego Zagłębia? O co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 13:22 Znów jakieś wymysły o zagłębiach itp. Śląsk to Śląsk i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz =----> Re: Jakiego Zagłębia? O co chodzi? IP: *.c194.msk.pl 24.05.09, 15:04 Dziewczyny są naprawdę piękne i jest ich tak wiele - to cieszy! Kilka, a może więcej lat temu, miałem pewne obiekcje do mnogości takich "konkursów piękności"; wtedy kiedy powstawały jak grzyby po deszczu agencje towarzyskie, gdy zagraniczni "inwestorzy-sponsorzy" z TEJ BRANŻY interesowali się polskimi dziewczynami. Obawiałem się, że przy takich imprezach zawsze kręcą się jacyś obrotni panowie, próbujący "ustrzelić coś na boku". Teraz już nie mam takich odczuć i jestem przekonany, że te wszystkie piękne dziewczyny ze Śląska i Zagłębia są dobrze chronione i w pełni bezpieczne. A teraz (po śląsku "terozki")... gratuluję laureatkom i mistrzyniom oraz wicemistrzyniom konkursu, zdobytych tam tytułów i cieszę swoje oko wytrawnego konesera taką zmasowaną ilością przepięknych polskich dziewcząt. Bo, wiecie... najwięcej witaminy mają nasze dziewczyny.(!) W strojach: kąpielowych, wieczorowych i... w sukniach ślubnych. - Ech, swad'ba, swad'ba, swad'ba, swad'ba, swad'ba tan-co-wa-ła... [śpiew] (HKP) ... MŁODOŚCI I PIĘKNOŚCI, CZUWAJ!!! PS: - Skrzydła! Podajcie mi skrzydła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 15:46 Piękna dziewczyna! Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolnoślązak Ładna dziewczyna, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 16:06 bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taa Tylko niech dykcję zmieni... IP: *.chello.pl 24.05.09, 22:47 Bo to jak mówiła do mikrofonu to żenua na całej linii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal!! Re: Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 25.05.09, 15:28 Laska tego samego dnia przekazuje koronę miss nastolatek i wygrywa konkurs w kategorii dorosłe??? Jakaś kpina! Mogła chociaż odczekać rok albo dwa, tak się dziewuszce spieszyło po drugi tytuł, albo może mamusi. Perkaty nosek, małe oczka jakby dopiero z łóżka wstała, pryszczata cera, nie proporcjonalna figura a zamiast włosów siano-faktycznie ideał kobiecego piękna a i oczywiście miss jest strasznie elokwentna, gratulację za wypowiedz na finale, faktycznie nie jedna może popaść w kompleksy hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.chello.pl 25.05.09, 16:55 Widzę że jednak niejedna.Ale nie martw się na następny rok też możesz spróbować(byle tylko latek starczyło).A tak swoją drogą to musisz być nieziemsko "piękna" skoro taka "maszkara" cię pokonała hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pekulityk Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia 27.05.09, 23:42 :-* pjenkna jak obora unos w minsnym som lepsze frelki Odpowiedz Link Zgłoś