Dodaj do ulubionych

Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia

IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 08:57
bo gdzie jeszcze laski tak piękne jak tu, tylko w Dąbrowie ... :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: Teodor Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.centertel.pl 24.05.09, 08:59
      Ciekawym, cóż to za twór owo ,,Śląsk i Zagłębie", bo założę się o euro przeciwko orzechom (co tam, łupinom po orzechach!) że bynajmniej nie Śląsk z Zagłębiem, tylko dobrze nam znany poroniony płód reformy administracji sprzed lat dziesięciu, województwo mylnie zwane śląskim. dziennikarze z ,,najlepszej gazety w Polsce" najwyraźniej nie mogą się nauczyć, co to takiego jest ten Śląsk i wolą dalej promować ten żałosny pseudoregion, więc pozostaje tylko czekać dnia, kiedy jego bytowanie się skończy, a Zagłębiacy będą mogli sobie wybrać własną Miss bez udziału hanysów :)
      • Gość: hmm Re: Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.09, 11:40
        Zjedz sobie Prince Polo na osłodę zamiast wylewać swoje frustracje na forum.
      • Gość: popek Re: Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.altec.pl 24.05.09, 12:11
        mosz recht(racja!)
    • Gość: znachor chyba jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.09, 10:19
      coz to za maszkara widuje ladniejsze na ulicy bez makijazu,a tak naprawde to
      polskie modelki z gornej pólki sa ladniejsze,miss sa brzydkie nie maja z nimi szans
      • Gość: hmm Re: chyba jestem gejem IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.09, 11:38
        Najwyraźniej jesteś.

Śliczna dziewczyna.
        • Gość: ken Re: chyba jestem gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.09, 15:32
          jabym jej gwizdka nie podał,za brzydka i napewno płytka
          • Gość: hmm Re: chyba jestem gejem IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.09, 19:10
            Tyś się za to głębią popisał, "gwizdku".
    • Gość: Radekkk Jakiego Zagłębia? O co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 13:22
      Znów jakieś wymysły o zagłębiach itp. Śląsk to Śląsk i basta.
      • Gość: harc mistrz =----> Re: Jakiego Zagłębia? O co chodzi? IP: *.c194.msk.pl 24.05.09, 15:04
        Dziewczyny są naprawdę piękne i jest ich tak wiele - to cieszy!

Kilka, a może więcej lat temu, miałem pewne obiekcje do mnogości takich
        "konkursów piękności"; wtedy kiedy powstawały jak grzyby po deszczu agencje
        towarzyskie, gdy zagraniczni "inwestorzy-sponsorzy" z TEJ BRANŻY interesowali
        się polskimi dziewczynami.
        Obawiałem się, że przy takich imprezach zawsze kręcą się jacyś obrotni panowie,
        próbujący "ustrzelić coś na boku".
        Teraz już nie mam takich odczuć i jestem przekonany, że te wszystkie piękne
        dziewczyny ze Śląska i Zagłębia są dobrze chronione i w pełni bezpieczne.

A teraz (po śląsku "terozki")... gratuluję laureatkom i mistrzyniom oraz
        wicemistrzyniom konkursu, zdobytych tam tytułów i cieszę swoje oko wytrawnego
        konesera taką zmasowaną ilością przepięknych polskich dziewcząt. Bo, wiecie...
        najwięcej witaminy mają nasze dziewczyny.(!)
        W strojach: kąpielowych, wieczorowych i... w sukniach ślubnych.

- Ech, swad'ba, swad'ba, swad'ba, swad'ba, swad'ba tan-co-wa-ła...
        [śpiew]
        (HKP)
        ...
        MŁODOŚCI I PIĘKNOŚCI, CZUWAJ!!!
        PS:
        - Skrzydła! Podajcie mi skrzydła...
    • Gość: Maniek Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 15:46
      Piękna dziewczyna! Gratulacje.
    • Gość: Dolnoślązak Ładna dziewczyna, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 16:06
      bez dwóch zdań.
    • Gość: Taa Tylko niech dykcję zmieni... IP: *.chello.pl 24.05.09, 22:47
      Bo to jak mówiła do mikrofonu to żenua na całej linii!
    • Gość: skandal!! Re: Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 25.05.09, 15:28
      Laska tego samego dnia przekazuje koronę miss nastolatek i wygrywa konkurs w
      kategorii dorosłe??? Jakaś kpina! Mogła chociaż odczekać rok albo dwa, tak się
      dziewuszce spieszyło po drugi tytuł, albo może mamusi. Perkaty nosek, małe oczka
      jakby dopiero z łóżka wstała, pryszczata cera, nie proporcjonalna figura a
      zamiast włosów siano-faktycznie ideał kobiecego piękna a i oczywiście miss jest
      strasznie elokwentna, gratulację za wypowiedz na finale, faktycznie nie jedna
      może popaść w kompleksy hahahahaha
      • Gość: ja Re: Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia IP: *.chello.pl 25.05.09, 16:55
        Widzę że jednak niejedna.Ale nie martw się na następny rok też możesz
        spróbować(byle tylko latek starczyło).A tak swoją drogą to musisz być nieziemsko
        "piękna" skoro taka "maszkara" cię pokonała hahahaha
    • pekulityk Dąbrowianka została Miss Śląska i Zagłębia 27.05.09, 23:42
      :-* pjenkna jak obora unos w minsnym som lepsze frelki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka